Kevin vann



Jaha, Kevin vann. Jag tycker att det känns lite konstigt, för det har blivit som så att det inte spelar någon större roll vem som vinner eller kommer tvåa. Det kommer gå bra för både han och Alice!

Ett tag ...

Ett tag sen nu, funderar på videoinlägg lite nu och då men det blir aldig av.

Just nu borde jag verkligen, VERKLIGEN, läsa en bok! Vi fick 14 dagar på oss att läsa en bok på 243 sidor... det blir drygt 17 sidor/dag, vem läser så mkt. Dessutom har jag inte valt en bok själv utan man var tvungen att välja antingen den här eller en annan, men dessutom är den jätte konstig, jag fattar inte det jag läser typ.

Det där skrev jag igår innan jag talade om för mamma att jag borde läst ut boken. Så hon gick ju igång då dårå... Ganska rejält, men men... Det är så dumt att jag gör såhär mot mig själv, men det kommer jag inte göra igen! För vi snackade lite, eller ganska mkt igår, när jag tänkt läsa. Hon är ganska bra på det, min mamma, men det är lite jobbigt att jag vet vad hon ska säga, fast det blev lite nya saker igår så det var skönt för då öppnade jag öronen igen, för det låg lite vettigt i det hon sa. Men vi satt och pratade 15, innan jag sa att "Mamma, nu får du ta att gå härifrån, annars blir jag arg". Det är jättejobbigt att vara så mot min mamma, för hon har nästabn aldrig fel! Det är as jobbigt, och sen när jag märker att jag har rätt i en viss sak, då känns det värsta konstigt, för jag är ju inte van att göra en K.O. liksom... För jag sa det att vi hade snackat i 15minuter som jag kunde läst på.

Men sen givck hon iväg och jag lår och läste till 12. Jag kände att på slutet blev det lite tungt i ögonlocken. Då är det lika bra att sluta, annars kommer man inte ihåg vad man har skrivit endå! 

Så nu har jag varit på skolan sen 8.30 ock läst, när vi börjar 12.30, låter kanske lite överambitiöst, men egentligen inte, elle jo, kanske, jag vet inte...

Nu börjar vi om 15 minuter, jag känner på mig att jag kommer bi typ själv på engelskan. För hanna hjälpte mig med lite grejer tidigare i veckan, då sa hon att hon skulle tävla (ovanligt då....) Så hon kommer inte idag, och Sofia skulle inte komma ringde hon och sa. Och annica och Johanna är i bräcka för det visste inte att vet skulle vara engelska idag... Sen vet jag inte hyur det är med Marcus&:co... Kankse bara blir jag och några frisör tjejer

Sen efter skolan ska jag på körskolan och öva lite teori, det behövs, VERKLIGEN!

/E.

RSS 2.0