Eko eko eko!

Tjabba!

Idag har jag inte gjort mkt, inte mkt alls... Jag har bara varit hemma och tagit det lungt! Jag, mamma och ALexandra spelade ett spel som heter "Take it easy", det var väldigt kul, mkt roligare än vad jag trodde. Detta trots att jag spelat det förrut så var det roligare tycker jag.

Sen har vi bara varit iväg en sväng och handlat, vi köpte blåbärssylt, så äntligen kan jag äta gröt till frulle! För utan det går det inte. Jag känner verkligen att om jag bodde själv då skulle havvagröt vara jaa... det skulle vara det jag åt nästan jämt! Det är så smidigt, och det går snabbt att göra och dessutom är det ganska gått! Vi köpte för övrigt ekoligisk sylt! Har ramlat in lite på det spåret, inget dåigt men lite oväntat, det är ju bara bra!!

En sak som slog och har slagit mig är att allt inte alltdi blir som man tänkt sig... Speciellt inte när det gäller datorer! Det vill bara inte funka som jag vill... Och vi har just nu 3 datorer hemma, min inräknat, och man kan typ bara använda de till varsin sak... Det är så störande att inte kunna sitta vid samma, utan måste springa runt hela husen, pga att en är stationär... OCh dessutom tror jag att vårt internet är knäppt! Ja, det tror jag!

Nu ska jag gå och lägga mig för imorn 8.45 har jag en dubbelkörlektion inbokad, sen blir det BL med mamma och ALexandra :D

/E

Jiiiha

Aufvinersen, som jag brukar säga... Nej det brukar jag inte jag försökte bara vara rolig men det gcik inte så bar märkte jag.

Nu i helgen träffade jag JJD,. närmare bestämmt i söndags, igår då... Det var roligt att träffa "gänget" igen, det görs för sällan! Vi såg på film, mirrors, ganska bra tycker jag. Sen gjorde jag och Daniel nått som skulle likna chokladbollar, det blev inte som det brukar bli för mig... Fast det kan ju bero på tubmargarinet eller fiberhavregrynet eller att det inte fanns vaniljsocker eller att det inte fanns tillräckligt med kaffe... Vad vet jag. men det gick att äta och de var ganska goda, jag åt säkert hälften.... Sen tränade jag och Daniel, det var jobbigt och jag hatar att jag känner mig så trög...

Idag Träffade jag Jessica och Daniel på stan för att fika. Men innan det så var jag bara hemma och bara var... Sen när jag skulle till bussen kände jag på mig att bussen inte skulle komma. För man kan inte lite till 100% på laggabussen! Jag gick ner satt jag var där typ 4min innan den skulle gå, och jag hade tålamod att vänta i hela 6-7min efter att den skulle ha kommit. Och därför hade jag börjat planera vad jag skulle säga när jag skulle ringa till din tur. jag tänkte säga typ såhär "Ja, nu är det såhär att jag står i Laggarberg och väntar på bussen, det är 6minuter sen den skulle ha kommit, men det har den inte gjort. Därför insisterar jag på att nu skickar en taxi åt mig, jag inte bara insisterar på att ni skickar en utan jag kräver att ni gör det!"

Den kom precis när jag skulle ta mobilen för att slå numret! Och då menar jag verkligen det, jag hade den i handen när jag såg att den kom i backen. Sen åkte jag in till stan och fikade, sen gick jag på körskolan och KÖRDE!!! Det var kul och jag kände mig duktig. 

Slutet gott allting gott! jG vill att "Topcat" ska gå på cartoon!!

/E

FLOTT

Hola Hola (icke spanska)

Idag har varit en slapp dag, började med att inte göra någonting från 8.30 - 12.30 eftersom att vi inte hade någon Omvårdnad. Jag tittade lite på WALL-E, den ligger jämt med Råttatoj! Sen hade vi engelska, vi har börjat träna inför NP, jag tyckler det är överskattat, träna inför NP?! Hallå... (Hej, skulle Patrik som gick i min klass 3-6:an sagt där). På rasten där ringde jag till en förskola för att kolla om jag kan ha min APU där. Det är inte säkert, jag skulle ringa på måndag för att kolla igen. Och egentligen skulle lappen varit inne idag : z

Efter skolan gick jag på stan tills dess att mamma kunde skjutsa hem mig. Och jag hade ganska lång tid på mig att gå... Jag gick för att sitta på körskolan en stund eftersom att det kunde driva lite tid! Men när jag kommer det står det att se stänger 15.00 på Fredagar, vad är det för påhitt?!? Så jag kunde inte går där utan gick på stan. Just det, i morse såg jag att jag hade ett paraply i väskan som jag skulle ha, så jag tog ut det eftersom att jag tänkte att jag inte behövde det. Tror ni jafg ångrade det när jag kom ut på stan och märkte att det regnade...!

jag gick hur som helst på stan från 15.30 - 17.00, så jag hade lite tid på mig. Så jag började gå, jag gick först till FLOTT, för att det låg närmast. Jag kände att det vore snyggt med en mössa, så jag köpte en som passade ganska bra till min blivande vårjacka. Det fanns jättemånga olika att älja på men jag valde denna! För att den var snyggast! Sen gick jag runt på stan jätte länge... Jag gick runt flera gånger, valde lite andravägar satt inte folka skulle känna igen mig, det var en rulltrappa som jag åkte 3ggr... Sen efter ett tag fick jag skuts av mamma hem!



Hemma käkade jag en snabbis för att sedan åka till Tonhallen där vi skulle se HAIR med skolan, det var Jag, Linkan, Anki och Johanna från min klass, + 3 tjejer från 1:an. Det var lite drygt för om jag inte sett filmen hade jag inte fattat nått! Man hörde inte VAD de sjung, bara att de sjöng. Sen en bit in i föreställningen, stod det 8 nakna killar på scenen... Sen klädde de på sig... Det var mer som en grej de ville skulle skrivas i tidningarna.

Sen efter åkte jag hem, blev inget SBN för mig, jag orkade inte, dessutom ska jag träna på lördag, snart. Så just nu sitter jag här och ska gå och lägga mig om kanske, 4 minuter!

/E

3-3-4

Hellooooooo!

jag har precis kommit hem från träningen, det var kul! Själva "grejen" idag var 300x8, fast med 10min vila efter den 4:e. Det var iaf jätte jobbigt och jag kunde knappt andas efter sista, jag bara gick och tokandades i typ 2min. Men det gick bra iaf. Vi var inte så många idag, 4st, Jag, Johanna, Dennis och Henrik, lite tråkigt när det knappt är nå folk, speciellt när jag är den äldsta... Det är sån himla skilnad om man jämför med bara för 8månader sen, då  var det många äldre, men inte nu... Jag kommer hru som helst ha träningsvärk imorn!

Idag hade vi först specielidrott som vanligt, det var lite segt som vanligt. jag blev hungrig som vanligt och jag har kommit på att jag ska ta med mig en macka som jag kanske äta när magen säger till. Efter det hade jag bestämmt med Therese att hon skulle klippa mig, hon frågade satt jag tänkte att då måste hon ju kunna lite, dessutom förberedde jag mig på det värsta, men det blev bra, riktigt bra! SÅ jag tackar för det och känenr att jag mår lite bättre när jag tänker på att det var gratis!! Sen gick jag och åt, jag åt tyvärr bara lite fil... Jag borde ätit mer men jag kom sent och de andra hade gått och satt sig och jag orkade inte så i kön (för om man tar fil slipper man kön)

Sen hade vi Svenska, vi har börjat förbereda oss inför NP, det var riktigt kul idag, jag valde att skriva om Martin Luther King's tal och massa runt om kring. Sen följde jag med Anki och Johanna på stan en stund innan jag gick och köpte två mackor på Subway som jag åt innan träningen.

Just det, jag gick på körskolan idag igen! Jag fick idag 57/70, så hittils ser min öknings svit ut såhär 3-3-4. Men tyvärr är jag fortfarande underkänd men det ordnar sig som Timbaktu skulle ha sagt! Nu ska jag fixa lite mat och sedan skriva en grej satt jag får vara ledig imorn:) Iaf fram till lunch!

/E

Jahapp, jaa...

Tjabba!

Idag hade vi idrott på morgonen, lr ja, kl.10. Så innan det gick jag på körskolan eftersom att jag fick skjuts av mamma. Så jag satt där en halvtimme innan jag drog till skolan. Det gick väl antar jag, jag fick 53/70, så jag fick 6 mer rätt den här gången, så det var ju bra. I den här takten har jag ju körkortet innan jul ;)

Men på idrotten hade vi Boxning, det gick bra antar jag, kanske kul, jag menar ganska kul! Sen hade vi engelska, Jenny var ganska besvikna på alla, för att vi knappt gjorde nått, med gjorde menar jag sa. Det var ganska tyst när vi skulle diskutera om en grej. Jag visste helt enkelt inte HUR jag skulle uttrycka mig, för jag visste typ vad jag hade tänkt att säga, men jag visste inte hur...

Sen åkte jag hem, åt lite, sen bar det av till träningen. Och jag fstnade inte vid STOP-skylten på vägen dit, det var bra gjort av mig. Trots att det var en bil bakom mig behöll jag lugnet och tog mig ur situationen. Haha, ja, så var det. Det gick väl ganska bra på träningen antar jag.  Jag hade ett "tigerbalsam-plåster" på mig, det funkade bra och jag kände inte av mitt lår, som tur var. Sen skulle vi springa, nått som jag inte kommer ihåg. Det var iaf jobbigt, borde inte vara så jobbigt... Men sen när jag trodde att det var sista köttade jag verkligen, också var det inte det! Jag höll på att avlida bokstavligen! Men jag överlevde... Och sen förändrades jag, så blir det jämt! När jag kommer till en viss punkt så blir jag jättetrött, sammanbiten och loj. Jag bara går omkring och vinglar typ, och försöker göra det som ska göras. Just det, jag glömde töja höften! Det måste jag göra nu!

/E

FAAAN

Jaha, jag ska sova strax satt...

Idag var det öppet hus på Mitt universitetet. Det var tråkigt, först var vi på "Grafisk design" det var roligt att lyssna på men det tog en stund. Sen gick vi på Rehabiliteringvetenskap, det var så jäkla jobbigt, tråkigt och jobbigt. Jag höll på at somna, orkar inte berätta, en sak var bra och det var att de hade as goda mackor. De var typ hur goda som helst!!

Sen hade vi matte.... Ja, det säger sig självt. Efter det gick jag på Körskolan för att träna lite på teorin till körkortet. Haha, ja, för att inte kollat i boken gick det väl bra. Eller nu ljög jag, jag har kollat i den men inte mkt. Jag fick 47/70 det var = Underkänt. Men det löser sig, men det som är lite jobbigt är att det är 4-5 olika "kapitel" som man måste klara av. Till moppen räckte det med ett...

Sen efter det åkte jag hem och på träning, och jag så fram emot att få använda mina vantar och min mössa. Felicia som var där sa att den var... Gullig, jag förstod att hon tykte den såg rolig ut, nästan som en badmössa. Men det skiter jag i för det var skitskön. Men vi joggade en bit på Ryggis, sen lite löpskolning, sen skulel vi springa lite, först bara 20m. Och vad tror ni inte händer?! vid kanske 16-17m biter det till i vänster framlår, och jag har typ sträckt mig eller nått... JAG ORKAR FAN INTE MER. Räcker det inte med mina knän och min rygg som börjar säga ifrån?! Måst ta och ringa den där killen och få massage eller nått! Kan jag inte bara få bli bra snart? i februari/mars fyller min rehab tid 2 år... Det är så JÄVLA tragiskt! Nej jag måste sluta tänka på det, jag bli bara nere. 

Nu ska jag sova, sen imorn är det idrott, hoppas typ att jag kan vara med, det skulle vara boxning satt det ska nog gå, sen ska vi ha engelska. Shit, hoppas vi inte hade läxa... Nej, och sen hoppas hoppas jag att jag kan träna.

/E 


En hästsvans eller nått

Hej hopp

Idag hade vi redovisning på en sak som vi skulle redovisa om, ganska logiskt va?! Det gick bra, jag tyckte jag gjorde en bra redovisning *hehe* Nä men, det gick bra, det var väl nån sak som jag gjorde lite fel, men det är sånt som händer, man är ju inte äst på det här med muntlig redovisning...än... På tal om det! Tom i vår klass klagade idag på att vi hjämt (haha, jag stavade med hj....) *jämt har grupparbeten som vi sedan redovisar muntligt. Varför är det dåligt?! Jag skulle aldrig varit såhär bra på att redovisa om vi inte tränat så mkt som vi gjort. Så nu är jag mkt mkt bättre än vad jag var i 1:an till exempel.

Sen fick vi tillbaka ett prov, det gick skit, jag orkar inte tänka på det jag blir bara arg!

Sen hade vi estet verk. där vi skulle skissa. Först skulle vi skissa av två krukor sen, den klassiska, en fruktskål. Det gick väl bra antar jag... Sen gick jag på stan med min dator under armen och kömpte ettpar löparvantar och en löparmössa. Den var så jäkla skön att jag var tvungen att köpa den! Den gick liksom ner över öronen, perfekt när man ska springa ute, lr ja, det är ju det den är till för^^. Så nu bara längtar jag tills imorn då jag ska använda den;) 

Haha,d et var en lite rolig grej som hände, lr ja, det var ju så iaf att jag skulle prova mössan, fast innan frovade jag en annan. Sen när jag tog på mig den såg jag att det det var ett litet hål i mössan, så jag satt den i pannan. Och det är ju då jag ser hålet, och ja ba. WTF?! Vad är det där? Är det ett svett/luft hål för pannan. Men sen kom jag på att det var för håret, en hästsvans eller nått...

/E

What?!

Tja!

Just nu sitter jag vid matbordet och väntar på att någon ska ställa fram mat!

Idag, har vi haft specialidrott. Det känns tråkigt att säga men, jag gjorde inte speciellt mkt. Jag fattar inte varför, jag känner sig så svag när jag ska göra mina övningar, så jag blir inte så peppad, men nu ska jag skärpa mig. Men sen efter jag gymat klart så bastade vi, det var ganska så skönt! Sen hade vi Ledarskaps... Nånting, det gick väl bra antar jag, jag kunde läst på bättre vad jag gjorde, men redovisningen gick bra. Men en sak var lite... ja... Såhär var det att jag fick en punkt där jag skulle redovisa om "Analytisk respektiva Global inlärning". Men på den punkten hittade jag inge fakta, så jag skrev vad jag ansåg på den punkten, men lite hjälp från Kristina. Men sen Kainus grupp ska redivasa säger han nästan exakt samma sak som mig! Jag ba, wtf?!?! Hur gick det till, tror ni jag blev dåligt förvånad eller?  Det visade sig senare att jag hade skickat mitt till Linkan för att han skulle lägga in det i vår PP, sen hade han skickat det till Annica som skrivit om det till Kainu ;)

Nu är maten klar och jag ska äta!

/E

Så att säga

Hallo, jag jag skulle säga.

Idag, idag, idag, idag. Jaa, började med att jag klev upp såklart då. Sen vid halv 2 tiden åkte jag till stan för tt träffa Jessica och Daniel. Vi gick lite på stan, jag köpte en plånbok. Jag hade planerat att kolla efter en, eftersom att jag tycker att jag behöver en, satt jag köpte en. Sen åkte vi upp till Jessica där vi tittade på The Happening, den var lite konstig, ganska bra en lite konstig. 

Men just nu sitter jag här, tittar på "videokväll med Luuk" eller vad det nu heter. Nu tog det slut. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag ska nog sova och ladda batterierna. På tal om batterierna, jag förstår mig inte riktigt på mig min iPod... Det känns inte som att jag stänger av den riktigt, men jag antar att jag gör rätt men den laddar inte upp utan den bara startar på en millisekund bra iofs men det känns inte riktigt bra, som proviva-reklam människorna skulle ha sagt.

Och på tal om proviva, för några dagar sen kände jag att det var något som saknades typ, jag var liksom sugen på något, men jag visste inte vad. Jag var in i kylskåpet flera gånger innan jag tänkte "det kanske är appelsin juice jag är sugen på", till saken hör att jag inte brukar dricka apelsin juice, utan tycket att det varit beskt. Så jag tog ett glas, och till slut blev det typ 0,5L islt. Är det såhär den känns att vara gravid?!

Jag vaknade vid kanske 4-5 tiden av att jag låg på min iPod. jag måste glömt att ta av mig den när jag skulle sova, eller att jag tagit på mig den i sömnen(?) 

Nu känner jag det där suget igen... Jag ska gå ner och ta en mandarin, käka den, lyssna på musik och gå och lägga mig. Fast allt på samma gång då!

/E

?

Jaha...


Sikken medelmåttig dag...

Tjabba!

Hehe, jaa, vad ville jag då?! Jag försöker komma på om det hänt något kul idag. Men det har det inte, idag har varit en sån där dag som alla andra, inget speciellt. Det har varit en helt vanlig dag, idrott och lektion.

Det enda som var annorlunda var att vi slutade tidigare, helt omedvetet när det gäller mig själv. Vi satt och skrev om hjärnan och inlärning på lektionen, och när alla var typ klar sa kristina att man fick gå hem om man var klar. Så jag kollade på kl. och såg att den var 20 i, och 610 går kvart i. Så jag skyndade mig till bussen för att inte missa den. För när jag kommer till Timrå så går det en buss 16.00 till Lagga. Men när jag sitter på bussen till timrå kommer jag på att klockan är 14.55, inte 15.55 som jag var helt säker på. Och ni som vet var jag bor och hur bussarna går vet att de inte går speciellt ofta, typ en gång i timmen. Så jag skyndar mig att kolla i mobilen om det går en buss till Lagga 15.00, jag har tidtabellen i mobilen, det är jättebra! Det borde ochså DU skaffa. Gissa om jag blev glad när jag såg att jhag slipper gå hem =)

NU är klockan inte ens 22, den är 21.47... Och jag är jättesov sugen, kanske beror på att jag inte sov på bussen idag, vilket mirakel asså! Men det kan ju bero på att jag skrev lite frågor på datorn till en kost tjej som ska komma och prara med oss på träningen. Så det var väl tur att jag inte somnade då! Nä, nu ska jag försöka hitta på något, ja det ska ja, såhär 18 min innan man ska gå och lägga sig, jag har liksom ingen bok att läsa heller..., jag kanske bara sätter mig i min sköna rotting "ligg"stol och lyssnar och sjunger lite Cold Play eller Gavin Degraw!

/E

Coolingen him self

Ja, här kommer gårdages inlägg...


Ack o ve...

Men Psykbryt!

Jag orkar inte...Varför är alla emot mig!?

Okej, nu var det kanske inte så farligt men jag orkar liksom inte, använd det som kallas hjärna, livet blir mkt lättare då! bara för det måste det göra om igen... Jag, ja, jag känner för en förändring nu! Men det kanske är lite radikalt det jag tänker mig men det skulle vara så skönt! När jag tänker på det, logist då, så inser jag att det nog är ganska omöjlig/önödigt. Men ack så skönt det skulle vara, tror jag iaf, bara slippa alla störande faktorer. Men jag lär nog få vänta nått år innan det händer antar jag, tyvärr.

/E


Katla Knugen

Hallå hallå!

Jag tänkte bara skriva här lite innan jag går och lägger mig, Idag har jag inte gjort mkt, jo, jag har gjort jättemkt matte. Det var tänkt att jag skulle åka bort men när jag låg jättemkt efter i matten kände jag att det inte var rättvist mot mig själv att göra det. Dessutom är det skit svårt och jag känner ig jättedum när jag räknar. Jag trodde ju liksom att jag hade ganska så bra koll på matte, men icke då! Jag var bar på matten i typ 6:an - 7:an, sen dess känns det bara som att det går neråt, men nu ska jag slita som ett djur för att få G, men kanske VG med lite tur.

Det har inte hänt så mkt tror jag, i veckan alltså. Tänkte nyss febrilt(?) igenom vad som kan ha hänt för att jag tänkte skriva det men jag kom inte på nått. Varför kan det inte ha hänt nått kul, jo klart det har hänt nått kul men... inget jag kommer ihåg.

jag är fortfarande sjuk, eller ja, sjuk och sjuk men jag är snorig med halsont. Nu har jag börjat bli sådär snorig att man måste snyta sig hela tiden. fast idag upptäckte jag att jag låter som katla, draken i Bröderna Lejonhjärta, när jag snyter mig. Därför lägger jag upp ett klipp så att ni kan fantidera om hur det ser ut och låter som! På tal om det, kommer ni ihåg när man var liten och såg BL?! Då var ju Katla skit läskig, allvarligt! Så var det ju, jag tror att jag blundade då ja. Det värsta var nog när Skorpan och Jonatan var inne i grottan och hon kom *RySeR*



Imorn vet jag inte vad jag ska hitta på, jag får väl se, ska jobba mer matte, lite Omvårdnad och kanske lite medeltids grejs. Jag håller just nu på att fixar med lite bilder som vi ska ha med i redovisningen, jag kan bjuda på en därifrån!


PS. Det är när hon sprutar eld som det låter som mig, inte när hon ryter ;)

/E

Gårdagens vlogg


RSS 2.0