Less kille_91

Nä vet du vad! Hua ligen va tråkiga jag har just nu...

Idag på skolan har väl inte speciellt mycket hänt. Jag känner inte att jag gör speciellt mycket i skolan just nu, jag fördriver mycket tid där, man jag gör inte så mycket känns det som. Men jag hoppas att jag kan lösa det lite längre fram...

Vi gjorde faktiskt inte speciellt mycket idag på skolan, det skrev jag nyss men... Det jag tänkte säga var att vi bara hade en redovisning om "mitt livs historia" där vi skulle intervjua två personer. Nog om det!

Jag kom hem ganska tidigt idag, typ 4, inte speciellt ofta jag gör det, eller?! Äh, jag vet inte, har inte gjort det på ett tag i alla fall. Hur som helst kom jag hem och var as trött, så jag la mig och sov, i skjorta och smala jeans... Jag sov i nästan 1½ timme. Jag tänkte att jag kan plugga lite längre och ändå sova så mycekt som jag vill...

Asså, jag har så jäkla tråkigt just nu! Det är helt sjukt, ni vet inte hur många gånger jag har uppdaterat facebook. Detta kan ha och göra med att jag inte tränat på AS länge, jag måste tänka efter... *tänk tänk* som Nalle Puh. Det är 12 fcking dagar sen... Det är ju värsta uppehållet... Men jag ahr ju faktiskt varit sjuk, men det kan vara denna frånvaro som gör att jag känner mig rastlös... Måste träna snarast möjligt!

Nu ska jag avslute detta ganska värdelösa inlägg och kanske gå och duscha, det var ju ett tag sen satt...

/E

Ja, men visst kan det vara ganska skönt på...

dsc00006 (MMS)

Ja, men visst kan det vara ganska skönt på vintern! Hela dagen idag har varit hur bra som helst, knäppt några moln alls! Nu sitter vi bara och väntar på maten, men det luktar hur gott som helst! Imorgon tankar det skidor, och vi hoppas att det blir samma väder som idag!


Och nu hoppas vi på att detta håller i sig...

dsc00043 (MMS)

Och nu hoppas vi på att detta håller i sig hela veckan!


Nu har vi varit iväg och handlat en MASSA...

Nu har vi varit iväg och handlat en MASSA mat, så nu är hela kylen full! Just nu sitter jag bara och väntar på att vi ska åka till farmor och äta. Men jag hörde ta och packa lite mer, så att jag kan ta det lugnt imorgon. Men så skönt det ska alg att komma iväg, ska alg så skönt att bara kunna våra ute och inte behöva tänka så mycket utan bra ta det lugnt och äta gott, förhoppningsvis!


Så passande!

Ho ho, ja ja... Shit vad är det som händer?! Jag känner att ja är helt lost, men förhoppningsvis så kommer det vända och gå åt rätt håll nu.

Just nu sitter jag i soffan och ja, jag sitter och kikar omkring på internet. Det händer inte speciellt mycket just nu, men jag ska ändå gå och lägga mig alldeles strax så det är lugnt! Idag på skolan så hade vi först specialidrott, det var väl som vanligt antar jag, lite små segt och jag är inte speciellt motiverad till att göra någonting där. Men på nått sätt så får jag lite gjort i alla fall. Det som var lite speciellt idag var att jag Aicher kom med ½kg godis, eller snarare ½kg chokladägg, och bjöd på, men vi fick bara 4st.

Efter specen så hade frisör 3:orna modevisning, och jag hade inte hjärta att inte gå dit och kolla. Men det var faktiskt bra, väldigt bra! Efter den drog jag en stund på stan och kikade på lite skjortor. Måste ju börja kolla så att jag har nån att ha på studenten. Måste dessutom kolla med Jessica så vi kan matcha på balen!

Som sagt så ska jag alldeles stax gå och lägga mig, för imorgon ska det packas! För på söndag drar vi iväg till fjällen, det ska bli skönt att komma bort och ta det lugnt och kanske plugga lite när jag känner för det. Detta lov kommer väldigt passande, då jag har blivit väldigt less på skolan senaste veckorna, men det ska om sagt detta lov råda bot på!

Näru! Nu ska jag ta och göra mig iordning och SOVA!

/E

RSS 2.0