Glass i Birsta

jaa, då vard et ett tag sen jag skrev här. bestämmde mig för att skriva typ vaerje dag men det höll ju inte speciellt länge.

Träffade DJJ idag i Birsta, det  var skoj. Tog bussen in och inget gick fel som det annars brukar göra. Kom dit typ 12.15. Sen satt jag och väntade en stund innan de andra kom. Vi gick på draken glass och köpte, ja, glass (oväntat). Det var gott och det blev typ min lunch tyvärr, men jag blev aldrig hungrig det fattar jag inte. Jag bara märkte det när jag senare var på satn och ba: "Mäh, jag har ju inte ätit lunch", Men som sagt så kände jag mig inte hungrig.

Hörde nyss på tv att Zlatan har fått "min skada", nämligen hopparknä. Skoj för han liksom, men han lär nog kunna spela EM endå i sommar. han slipper alltså vänta mer än 1 år innan han blir bra. Vissa ha det bra asså, önskar att jag kunde fått samma hjälp som honom. Jaja ingen ide att gnälla...

Håller på och städar lite nu eftersom att DJJ kommer imorn och det ska bli Funit :D

/E 

Why not MVG?!

Hade matte först på morgonen, shit vad längesen det var. Det har avrit ganska skönt tycker jag. Nu har var börjat med pythagoras sats, jaa, måset varit en kille med väldigt lite att göra som kom på den. Men det gick väl bar och det gäller väl bara att komma in i det.

Till lunch var det nån köttgryta av nått slag, de som gjort den måste tappat hela byttan med cayennpeppar. Det tyckte jag var lite synd satt. Efter lunchen stack jag på stan och köpte fika på espan, sen köpte jag kakor åt Maja, får se om jag får igen de pengarna^^

Sen hade vi semenarium på Psykologin, med monster fika, och det var ingen underdrift med monster. Som sofia sa: - det ser ut som i "du är vad du äter". Och så var det. Vi gick igenom då vi hade våra tester på stan, haha, det var ju lite skoj. Sen visade vi våra scrap books. Sen hade vi betygssnack, åångest, inte riktigt men typ. Det första hon säger är typ "om du skulle ge dig betyg vad skulle du ge då? Jag som ville ha MVG, men det blev VG. Bilden förklara ganska bra hur jag kände det då.

/E

Såå bra :D

Kom precis hem från tränigen, och det gick såå bra:D

Sov över lite i morse och vaknad etyp 9.10 när jag börjar 10.00, satt det blev lite stressigt men det gick. Jag provade med något nytt idag. Ofta när jag tränar har jag fått ont när jag ska värma upp när jag joggar för att bli varm men då är jag ju kalla innan och då kom jag på det här: Jag tog en sånhär "vetekudde" och värmde den och satt med den på knäna i bilen. Inte nog med att det var skönt, jag tror att det hjälpte med! jag hoppas att det inte bara var psykologiskt så det här ska jag köra på mer.

/E

Paris Hilton söker vän


Herregud, tar et aldrig slut?! Var nyss in på Kanal5 hemsida och det första jag ser är det här... Jag tycker att det är så tragiskt och fattar inte att hon gör såhär mot sig själv. Hon gör ju narr av sig och skämmer ut sig men tydligen gör vissa vad som helst för att bli känd och synas i tv och media. Första gången jag såg hon då visste jag inte ens vem hon var och det var i house of wax. Det var först när Jessica sa det tror jag som jag fick ett namn sen bara rasade det ju in massa saker om henne. Sen såg jag henne i filmen Pledge this, och det trodde jag var ett skämt, det gjorde ju ett skämt utav henne... Jag fattar inte att hon gick med på att göra det. Sen får man se det här... Asså, ska hon vara med i typ dokusåpa där man ska ta reda på vad som krävs för att bli hennes bästis. Det är ju så jä*la patetiskt...Hon kan ju inte ha någon självinsikt över huvud taget?!

/E

2p från MVG

Det blev ingen sovmorgon idag då men det gick bra endå. Jag åkte till skolan som vanligt och jobbade med scrap booken, dock väldigt lite... men endå det blev lite, men jag måste jobba hemma eftersom att den ska vara klar på måndag.

Det har varit en hel slö dag typ, komemr inte på vad jag gjorde på förmiddan. Åt lunch, vårrullarna var goda med inte stroganoffen, den var hård så jag tror astt det var något annat än korv...

Efter lunchen hade vi engelska, vi fick tillbaka vårt grammatikprov, och jag fick VG+ och bara 2p från MVG, Jippie!! Sen sa kristina att vi skulle träna inför nationella. Vi tränade taldelen, och jag och hanna hamnade i samma grupp och vi skulle träna genom att förbereda 2 ämnen. Det gick väl bra och sen slutade vi typ så jag gic för att sätta in lite pengar med nordea hade stängt sat jag gick och köpte en massa godis islt.

/E

En till dig..

Eftersom jag gjort en design till både Jessica och DanielB så kände jag att jag vill göra en till dig med! :D Ja, eftersom jag är så snäll. Så.. Hope you like it! :) KRAM!        /Johanna.B

Rödlinssoppa & Träningsvärk

Idag, ja vad har jag gjort idag?!

Började med spec idrott såklart, det var ganska tråkigt, alla var typ borta. Zanna har feber, Milla gick och simmade, Linkan har hjärnskakning, Sofia skulle inte köra nå gym idag & Johanna var/är sjuk. Så det var bara jag, Maja, Simon och Annica där, så några fans det att prata med. Det var inte lika slött som vanligt jag har ryckt upp mig lite känns det som och det är skönt. Till lunch var det: Röd linssoppa med korvslantar, det smakade som tomatsoppa med korv i. Efter lunchen hade vi vår NÄST SISTA Psykologi lektion *Uääh*. Jag tycker att det är jätte kul, jag önskar att man kunde välja psykologi B...

På psykologin fortsatte vi med våran "scrap book" först satt jag och funderade en massa på hur jag ville ha den och jag var inte säker på om jag skulle bli nöjd. Men till slut kom jag igång och jag tycker att den blir bra, riktigt bra, ska bli kul att plocka fram den om några år^^ Jag har skrivit om orala och anala fasen och är inne på den oidipala. Men det finns en del kvar att göra. Det blir nog ingen sovmorgon för mig imorn eftersom att alla bra pennor och sånt finns på skolan. Jag har iaf inget omprov att göra, YES, det är rikrigt skönt att slippa plugga till det.

Idag var det nog den jobbigaste träningen på länge... YES YES!! Det var såå skönt men såå jobbigt. Lätt att jag kommer ha fett med träningsvärken i armarna imorn (såg ni svurkiskan*).

*= svensk/turkiska

/E

Never trust an HR:are...

När idrotten var slut gick vi ju in i omkl. rummet. När vi är där inne säger Kainu att han pengar är borta, och efter en stund hans mobil...

Lillfot (hotell&restaurang) kom när vi hade idrott så mattias sa att de kunde gå in och sätta sig i omkl. rummet (de skulle ha idrott efter oss). Och på en gång tänkte jag att jag inte villa ha kvar mina grejor där inne när de är där. Jag känner ju inte de och vet inte hur de tänker. Jag sa det typ halvhögt men tror inte att nån hörde lr så orkade de inte bry sig^^ Men iaf så när Kainu säger det där börjar ju så klart alla kolla om de har sina grejor kvar och som tur var var mina de, trotts att de bara var i jackfickan. Men sen säger Kainu att han har blivit av med 2000!! Asså ibland fattar jag inte hur folk tänker, precis som att man inte skulle märka att 2 lax var borta...tror inte det. Kainu säger åt mattis vad som hänt och han ba: - Men herre gud, varför hade du med dig så mkt pengar med dig till skolan. och sen lämna de i omkl. rummet. Det måste du väl fatta att man inte kan göra.?!

MEN WTF MATTIAS, DET VAR JU FFS DU SOM SA ÅT DEM ATT SÄTTA SIG DÄR INNE! Skulle vi då tagit med oss väskorna in i hallen lr iaf värdesakerna och sprungit runt med dem, det tror jag inte. Om vi sagt att vi velat tagit ut dem hade han blivit arg då med. Ibland fattar jag inte hur han är funtad, inte de som tog grejorna heller.

Den ända jag kan säga är synd för kainu men jag ör glad att det inte var jag... :/

/E

Mono bi tri quad

Idag var det skola igen efter typ 12 dagar, lite svårt att motivera sig att kliva upp i morse när man varit ledig så länge. Men det har varit jäkligt trist hemma asså, jag har "canal+ nördat" så in i h-vete. Men det har varit väldigt tråkigt, fast det har nog inte ohboy tyckt tror jag, han har legat i soffan med mig hela dagarna.

Vi hade MG (medicinsk grundkurs) idag. det var roligt idag till och med, hör och häpna;) Vi har börjat på skeletet och musklerna. Så till nästa vecka ska vi kunna typ 13 muskler, PÅ LATIN! Jag kan några fast bara hälften av ordet, en heter typ Latsimus doris, typ var ordet. Nu kan jag räkna på latin oxå, typ: mono... bi... tri... quad... Jan det var typ de jag kunde (för de som undrar är det 1 2 3 4, logiskt va?!)

Sen hade vi idrott, nån hilma "lek-tävling" ÅH VA TÖNTIGT... aja, mitt lag var iaf sämt eftersom att vi förlorade. Första var det nån stafett och jag var tvungen att springa bakåt och sen gå på alla 4 bakåt, prova det i 60m det var as jobbigt. Sen skulle vi ha "Curling" Då kommer Mattias ut och säger att det inte fanns några tennisbollar så vi måste köra med innebandy bollar. Då skulle vi stå typ 10m ifrån väggen och sen rulla den där bollen satt den stannade högst 1m ifrån väggen men den fick inte nudda väggen. Efter det skulla man träffa med en badminton boll u en basketkorg, gick ju inte heller så bra. Sen, inte den avgörande men, skulle vi kasta freesbee (om det stavas så) i en rockribng. Fattade4 inte varför vi skulle byta om egentligen...

Jag började skriva detta för att jag skulle ta upp en sak men det blev så pass mkt i det här så jag skriver det i ett annat satt man kan "chosa" vilket man vill läsa;)

/E

Bio Power, tack!

Såg precis Saabs reklam på tv "extra kraft när du behöver den" Denna reklam handlar om nått "Biopower" grej som Sabb har kommit ut med. Och jag känner att jag själv skulle behöva lite BioPower just nu, jag känner mig allmänt less typ..det är skit svårt attt beskriva och jag förstår det knappt själv. Mkt pga mina knän och min skada som snart fyller 1år.. SÅ JÄVLA TRAGISKT! När jag tänker på det förstår jag inte att jag orkat med det här i ETT HELT JÄVLA ÅR!

Mattias på träningen sa för ett tag sen att jag kanske ska ta kontakt med en läkare och komma på en magnetröntken (lr hur det stavas). Men ja vi får se hur det blir...

/E

RSS 2.0