24 Nov. 09

Hallå hallå!
Shit asså, helt plötsligt blev det en massa att tänka på och ordna med. Hela tiden har jag tänkt att jag mår bra av att ha många bollar i luften, så jag ska inte klaga. Nu har jag många bollar i luften:
- Studentkommittén
- Elevkåren
- Två APU uppgifter
- En vård uppgift
- Prov imorgon
- Egen idrottslektion imorgon
+ En massa andra saker som jag måste tänka över
Det känns nästan som att det blir för mycket, det är mest plugget som är jobbigt, för det andra är saker som jag valt själv och är intresserad av och engagerad i. Och då blir det jobbigt att välja, eller vad man ska säga. Jag tror däremot att det kommer bli bättre nu om nån vecka, när APU:n är slut, för den tar på krafterna.
Nu måste jag fixa två saker, jag måste plugga till provet imorgon, känner lite att jag måste skriva bra eftersom att jag kämpat på lektionerna och "försökt" isa framfötterna, vi fr se hur det går, förhoppningsvis så har mycket satt sig under de stunder vi pratat. Sen så måste jag fixa med lektionen jag ska ha imorgon. Jag vill ju visa lite vad jag kan/gör, men det får inte bli för tråkigt, så jag ahr typ ingen aning om vad jag ska göra. Det finns inte så mycekt att göra, jag önskar att det var sommar så man kunde vara ute!
Idag var första som vi var inne på träningen, det var fett skönt, att slippa springa ute! Dessutom var Jonte där, har har typ inte tränat på två veckor, så det har varit lite trist. För övrigt så var det inget speciellt på träningen, det var nytt schema, så det är ju lite roligt med variation. Men ett tag blev jag lite irriterad för att jag tyckte Robban och Mattias skötta en sak lite dåligt, men jag andades lugnt och tänkte inte mer på det.
/E

21 Nov. 09

Hehe, jorå men det var ju ett tag sen... Men skit samma...

Idag vad det träning, såklart, och det var höjd. Förra helgen så gick det inte speciellt bra, men det beror ju på att jag då inte hade hoppaat höjd på typ 2 månader, så det var ju lite spänt och så. Men idag gick det riktigt bra, jag kunde liksom hoppa idag, det gick inte sist, då sket sig allt. Men som sagt, idag gick det bra, jag fick till det riktigt bra några gånger, det finns såklart saker att jobba på men ändå! Första hoppet, oj oj oj... vilken känsla när det stämmer liksom, det var ju inte nått 2m hopp, men känslan är sjukt mycket viktigare! Så nu ser jag fram emot nästa gång!

Annars idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har tagit det lugnt, jag har till och med pluggat lite, så det är ju bra, men det finns mycket jag skulle kunna plugga på. Men nu när det är APU så orkar man inte riktigt, man är så slut i skallen och kroppen när man kommer hem!

Jo, så det är ju lite saker som faktiskt ska fixas, men jag tycker att det är skönt att ha saker att göra, massa järn i elden. fast dit räkans ju inte plugg då...

Just det, på Torsdag är det stand up på Brandstation, ska dit med Fia, eller nu är det kanske Sofia... Men hur som helst så har vi nästan bestämmt att vi ska dit igen, eftersom att det var så kul sist. Nu funderar vi bara på om vi skulle käka där med, men det ordnar sig!

- Allting ordnar sig!

/E

RSS 2.0