Pilates...typ

Nu sitter jag bara och väntar på att man ska gå och lägga sig i stort sätt. Men jag tränade ju såklart iadg och det gick väl bra antar jag. Det var skit lite folk på tränignen idag, vi var 4 pers + Robban, mattias och Roffe. Men det gick väl endå antar jag. Eftersom att vi var så få gick jag och mattias in i gymmet och körde lite. Några övringar jag körde känndes som pilates eller nått sånt. Hade nå "viktremmar" på benen som 5kg sen skulle jag lyfta och hålla på. Jag svär, jag kommer h träningsvärk imorn för det var några muskler som jag hittade som antagligen int används så ofta.

Nu kom mamma hem, hon åkte i måndags kväll till Ö-sund var där, sen idag åkte de till Ö-vik, och nu är hon hemma. Sen ska hon iväg över dan på fredan till Ljusdal. Det hon gör nu är att hon åker på nån "tour de nordea" runt i norrland och ska få igång det där nya kassasystemet som de jobat med ett tag, typ 10 år till och från. Ja, jag fattar typ inget iaf...

Nu är det ungefär 30 min tills jag ska sova. det vore bra om jag låg i sängen 22 iaf men vi får se hur det blir. Borde jobba lite Psykologi men men...

Det är i alla fall jätteskönt att mamma är hemma igen:D

/E

Happy or not...

Idag har jag inte gjort mkt vi hade Medicinsk grundkurs. jag skulle haft 3 redovisningar men det blev bara 2, synd va ;) Ena var om fästingar och det anra om högtblodtryck, fästingar har vi varit klar med ganska länge men blodtrycks grejen hade typ inget skrivit, jo hanna hon är duktig. Det var inte så smart att spara det fattar inte att ingen hade börjat med det. Så vi haffsade ihop nått och läste upp det inföpr klassen då, mitt blev inte så bra kändes inte som att det hängde ihop alls men  men det gick iaf. jag skulle oxå redovisat om nån krisplan eftersom att jag var borta måndagen då  de4 andra fick höra det, men nu måste jag redovisa om det själv ellr med Jonas får se hur det blir.

Efter lunchen hade vi bad, HATA, jag har väl inget emot att bada men att simma och dyka är jag inet fan utav precis. Vi skulle hämta upp nån docka som låg på botten men jag skiter i detaljerna för jag orkar inte. det gick iaf åt h-vete. Nu sitter jag och väntar på att bli hämtad utav pappa, sitter just nu hos mormor (lr a hon är i skellefteå) och vattnar blommorna och tar inte posten och så. Ni kan ju gissa hur kul jag har det^^ inte speciellt nä:P

Ska iaf träna idag, Åh jag är så lycklig. Det känndes inte nästan nått i knäna igår när jag sprang. bara lite när jag "stegrade" men sen gick det bätter (just det, sorry att jag inte svarade på sms:et daniel, ville vara lite snål och skicka det från datorn och omjag inte gör nått på en gång blir jag guldfisk;) en annan justb det (jag ska nog skicka ett mail till peter på bosön och skriva att jag hör av mig när jag vet att mamma ska ner.

/E

Översittande bussittare

ÅH! jag åkte 201:an igår. Först tog jag ju såklart 631 till timrå, sen skulle jag ta en metro som jag kunde läsa på bussen och/eller/kanske på skolan. Men det hade inte kommit några, och jag visste att de inte var slut. För hur många är det som är uppe och går i TC tio i 8?! inte speciellt många skulle jag tro och dessutom satt förra löpsedeln kavr så de hade väl helt enkelt inte kört ut några än. Sen gick jag till mototvägen för att ta 201:an då. Och när jag kliver på bussen är den ju som vanligt full typ. Men sen finns det ju oxå de här som sitter på det yttersta sätet. VAD FAAN ÄR DET! hur vågar de sitta på det yttersat sätet så att andra måste stå?!?! VA?! har de inge hyfs, samvete, you name it! Jag blir så jävla arg, man ska ju för fan inte behöva fråga om man får sitta där, det är lika mkt min buss som deras! de är bara nå jävla översittare om ni frågar mig. Visst jag kan tycka att det är skönt att sitta ensam (nu råkar det ju vara satt jag gillar att sitta på det innersta endå, men ibland lägger jag upp väskan på det yttre) Men om jag ser att bussen börjar bli full så tar jag och lägger väskan under sätet, om inte får jag dåligt samvete och det gillar ingen.

Sen finns det ju de härm som nästan är värre och lägger sin rygga eller handväska på det andra sätet. Jag brukar lägga upp min väska men det är ju är bag! inte så kul att ha i knät, nej. det är presic som att de som lägger sin handväska bara vill säga "här finns det en ledig plats men den får inte du sitta på". sen kan jag ju iofs förstå de som lägger dit bara för att en kompis ska kliva på senare det skulle nog oxå jag göra.

Det finns bara en sak, en enda sak som jag skulle godta som "ursäkt" till att de sitter på yttersta/lägger en väska. Och det är ENDAST om de betalat för 2 säten, MEN DET HAR DE JU FÖR FAN INTE GJORT! Så jag säger bara skärpning, annars, lr ja det skulöle väl inte bli nått annars men jag tycker att det är så barnsligt och allt vad man kan komma på.

/E'n arg

Babben - Underbar och älskad av alla

jaha, då var det väl dags att sova snart antar jag. Och jag som hade velat sett Babben på södra idag. Men så blev det ju såklart inte. Men jag hade såå gärna gott och sett det, jag menar, sveriges roligaste kvinna i sundsvall! det måste man ju se! Aja jag förstod at det inte skulle bli så, vi åkte och hyrde en film. Vi hyrde Martina haags kritiker rosade "underbar och älskad av alla" Den var skit kul!

Den handlar om Bella som är skådis, en arbetslös skådis. Hon söker roller hela tiden men får inte, men sen bestämmer hon sig för att sätta ihop ett CV som inte kan misslyckas. Hon skriver bland annat att hon är en duktig akrobat vilket inte alls stämmer med verkligheten. Sen blir hon antagen till en roll på dramaten som Bergman sätter upp och nu måste hon bli en akrobat på 2 månader. Och man får se hennes resa till denna roll.

/E

GAAAH!..

Idag var det en sån där gång som man inte vill ha men får endå. fick det några gånger i somras, då var det lite värre men jag känner så väl igen känslan.

Jag kom till träningen och först var det bara Vera och Alex, jippie... Inte de roligaste personerna men. Vera förstår jag mig inte på oftast men Alex stör jag mig bara på. Jag orkar helt enkelt inte med honom, ville nästan vända i dörren men det gjorde jag ju såklart inte. Men Kicke var där så det var lite roligt, nån att prata med iaf. Men sen när jag typ värmt upp med lite löpskolning och skulle köra det jag skulle då så kom den där känslan och jag ska försöka beskriva den. Det är som att man vill gå "bärsärkagång" baba slå ner allt man är i närheten av och ser. Vil bara ställa sig rakt upp och bara skrika allt vad man kan tills rösten förvinner eler att man tappar andan. Bara lägga sig ner och grina. Skratta över hur patetiskt allt är och bara lägga sig ner och dö. Typ så kännde jag idag på träningen så jag var lite less...  :(

/E

...

Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till tränigen. Ja, det blev inte så mkt. Nu måste jag göra mig iordning.

Spring, Rita, Gissa

ja, nu håller på och leker "spring rita gissa" , nu var det slut. Blev en kort runda idag. På specialidrotten hade vi innebandy, efter en stund, men innan det spelade de fotboll och då gick jag poch cyklade på jocks. (oj nu måste jkag sluta, Malin kom och det är dags för psykologi, skriver mer sen)

/E

Jippie Kaj Äj

Oj oj oj, jaa, jag vet inte hur jag ska sammanfatta den här dagen som. Förmodligen en utav de bästa jag haft. Började men att vi hade sovmrgon till 12.30 då skolan började, så jag som till typ 8.50. Låg och lyssnade på radion och väntade på att Ohboy skulle vakna till och det gjorde han vid 9 typ. Jag tror att han tyckte det var jätte skönt att sova till 9 islt för 7 då han brukar kliva upp. Så jag klädde på mig och jag stressade verkligen inte, åt frukost men ohboy och efter det gick vi ut et sväng. När jag kom in såg jag att det var -9.9 jag ba: Oj?!

Sen tog jag bussen 11.44, och den kom som den skulle så det var skönt, var såklart ensam på den men det var bara bra. Kom till stan typ 12.30-35, så jag var lite sen till skolan men det hade nog inte hunnit med nått tror jag.  På Med. grdkrs gjorde nog inget speciellt mkt men det var skönt så det blir jobba av nästa vacka. Åt lunch och sen bröt (inte helvetet) nått lös iaf, har aldrig varit så roligt i skolan nån gång! Jag tror att alla blev lite up speedade av allt godis lr ja, jag åt 3klubbor okej, 3.5klubbor.

Men jag orkar inte dra allt men det var jätte skoj iaf. Jag hoppas på fler sånna dagar!

/E

Pubis - Sibup

Jaha, hade lite fullt upp igår så jag hann inte skriva. Igår hade vi matte och PS (psykologi) det var kul tycker jag. Det gick faktiskt bra på matten. Men på PS var det lite jobbigt, det var mkt film, om fobier. En var typo 30min lång när en tjej skulle bli av med sin "duv-skräck". Så det var lite drygt, men nnars är PS likte jobbigt eftersom att det är "djupt" typ, man måste tänka så mkt:P

Efter skolan tog jag 2:an med Zanna & Annica. Det var väl skoj antar jag^^ Vi kom tidigt till 15.45 bussen och det var tur för bussen var skit full, eller a den vart iaf. Men vi fick bra plattser som tur va eftersom att Zanna "trängde mig" före andra typ. Sen trodde hon att bussen skulle köra över en tant men det är bara Zanna som tror sånt. Sen pratadeoch skrattade vi. Ha! sen sa Annica nått skit kul, Citat: Jag tänkre bara på pubishår ja?! Slut citat. Visst det var taget ur sitt sammanhang men kul var det^^

Just det, vi började prata om pubis (lr zanna började prata om ddet) för honsa att en kille drog en pubis när jag gick upp i "falsett" när han pratae. Jag poch ankan hade inte hört det förrut så vi ttycketr det lät konstigt/roligt. Då kom vi på att "sibup" var när  man gjorde tvärt om:P

/E

Söndagkväll med tv:n

Jaha, då var det söndagkväll, det gillar jag inte spec mkt... Men men det är ba o leva med det. Tränade såklart och det gick väl som vanligt. Fick ett mail av mattias där det stod att Roffe fylle 75år, shit det trodde jag inte. Det hände väl inget sec på träningen tror jag, alex var där *suck* det är lite jobbit att höra när han pratar "ål dä tajm" Men men. Just nu borde jag städa mitt rum och plugga matte, jag tror att jag ska städa lite. Såg nyss på "Singing Bee" shit va kul! tror nästan att jag skulle vilja vara med men vad pinsamt jag skulle väl inte säga att jag har världens bästa sångröst. Men som tur är spelar det ingen roll i det programet men endå:P haha inte för att det kommer hända men jag skulle nog tycka det var kul^^

Jaa, jag täbnkte skriva nått här men det blev inget^^ Jo, idag såg jag en film som var väldigt konstig:S den hette "strangers with candy" det var ju lite rolig men som sagt störd!
 

/E

En bra dag :)

Igår ver en bra dag tycker jag. Jag började med att stänga av mobilen och det vaer skönt, sen var det bara slapp hela dagen. Vi körde lite buzz och det var jätte kul, sen senare på kbällsen såg jag och alexandra "resident evil". Haha, det var värsta skoj, i början utav filmen var det nått läskigt som hände och hon ba: -Nu blev jag inte glad! Naw, sötunge, haha men hon såg hela och jag frågade imorse om hon kunde somna och om hon drömt några mardrömmar men det hade varit helt okje sa hon. Så det 'är skoj att ha nån att se på film med, iaf läskiga. Dessutom räknas inte mmam för hon somer hela tiden när hon ska se på film.^^

/E

MVG - VG :(

Jaa, då var det än en gång fredag igen. Idag har det inte hänt mkt, jag gick på extra matten idag, inte för att jag låg efter utan för att jobba lite extra. Men det blev inte så mkt gjort endå tyvärr:( men men...

Till lunch var det nån typ av kyckling, lite konstig men det var u på skolan så vad kan man begära. Efter det hade vi engelska och det gick väl antar jag. Vi hade nått test som tur var inte va betygsgrundande på nått sätt. Det var typ det vi gjode hela lektionen, det var 85 ord vi skulle skriva!! Vi hade oxå typ "så ska det låta" och det gick väl oxå bra natr jag. Inte för att vi vann utan för att jag var bäst. Vi fick tillbaka vårt prov från näringsläran. Jag fick MVG- :D jag är glaad. Men tyvärr blir det bara VG som betyg eftersom att det inte gick super bra i början men det får jag väl ta.

Eter skolan hade vi "Sring, rita, gissa", Det var as kul och jag äde på att gissa däremot var jag sämst på att rita^^.  Sen var det typ kig i klassrummet men det ar jag inte nu;)

/E

Want to feel sick...

Eftersom att det var lite mkt att göra igår hann jag inte skriva nått så jag tar den idag/nu. Jag vet på träning igår så, såklart! Värmde upp som vanligt med löpskolning. sen körde jag några stergingar efter det skulle vi springa lite längre. det var 200,180,150 x2, jag tror att 200 var det längsta jag har sprungit sen i mars/april. det kändes lite konstigt men endå skönt att få röra på sig. Det kändes ganska hufsat att springa jag tog det väldigt (och då menar jag väldigt) lungt. Och när jag inte tänkte på att ta ut mig tänkte jag på tekniken^^ haha, jaja. Men det var ganska tråkigt att springa långt långsamt. För efter varje lopp gick jag bara tillbaka dit vi startade för at vänta medans de andra var tvungen att hämta andan. Nu menar jag inte att jag är skit bra och har värsta kondisen, för det har jag verkligen inte!

Jag hade ganska hög puls men jag var inte spec trött. Det kanske låter lite konstigt men efter att vi sprungit alla lopp var bella och vera ganska körda. Och det är det jag också vill vara, vara den som ligger på marken ocg inte får luft, känner sig spyfärdig och bara vill hem. DET ÄR SÅ JAG VILL KÄNNA, men tyvärr kommer jag nog få vänta ett tag till. Men som sagt det var roligt att springa lite längre.

Robban sa att jag inte ska springa nå mer den här veckan. det håller jag med om, tror att jag körde4 på liute för hårt (trotts allt) för kan kände av lite i ena knät när jag skulle till skolan. Men det blir nog ingen träning för mig iadg för jag har ingen skjuts dit, då tänkte jag ta bussen från skolan lr nått men sen fick jag reda på att jag inte har nån buss hem och då blir det luite svårare.

/E

Chlamydia och psykologi

Onsdag antar jag eller?!  Just nu har vi medicinsk grundkurs. Men jag är klar med det vi ska göra så jag sietter och ja, skriver blogg. Vi har skrivit om tuberkulos och Chlamydia, det var väl, ja upplysande. Men jag är iaf klar och väntar bara på att lunchen ska börja. Senare idag ska vi ha dans på idrotten "HAHA" med lillfot (hotell&restaurang) kl. 2 och vi får lunch 11.30 så vi har hål i ja 2timmar. Men men man får väl hoppas att dansen blir kul, jag hopaps att jag kan vara med och visa att jag vill vara med på idrotten. 

Senare idag ska jag på träningen det ska bli som vanligt antar jag...Sen måste jag plugga lite psykologi. Det 'är värsta "djupt" lite svårt att förstå nu i början men hon sa att det skeulle bli lättare framöver.

/E 

...En dag som alla andra

jahapp, tisdag en dag som alla andra antar jag. Kom till skolan typ kvart i 8, det var lite små jobbigt. Special idrotten gick väl som vanligt, skönt och segt. Vi gick till hallen och killarna skulle spela fotboll, det kan ju inte jag så jag duschade i kanske 20min och det var sköönt. Sen var det nån skit mysko mat på skolan, bland det äckligaste jag ätit! Sen hade vi svenska det gick bra.

Jag tog bussen hem och försökte läsa lite i en bok vi ska läsa. sen feter ett tag kände jag att jag typ skulle somna så jag la ifrån mig boken. Och sagt och gjort så somnade jag kanske 4ggr, vaknade där jag skulle kliva på (tack du). Jag ba plingade och hoppade av. Sen höll jag på att missa bussen hem till lagga, men jag kom på den. Sen somade jag på den med, vaknade när jag var där jag skulle kliva av. så det var tur att det var en annan på bussen annars hade väl chaffören väkt mig.

/E

Såå ARG!

Jag är såå arg, ag skulle göra chokladmousse. Men det blev inte det, jag är såå arg!  ja jag skulle göra chokladmousse då, men det blev inte precis då. Till det ajg skulle göra behövde man bara grädde ich chokladsås. Och jag var tnucken att "procenta" med grädde från "ICA gottliv" Och det suger. Jag var tvungen att vispa i typ 40min innan det äns blev nån skiland, men det blev inte klart. Och ja, jag använde elvisp! Så...

- HATA ICA GOTT LIV!

P.S nu är det Hyasint på 4:an, det måste ses:D

/E

MVG :D

Nu är kl. 12.07 Och jag har pluggat som en tok men det har ändå gått bra och varit kul. Tessan sa igår att jag skulle göra en grej för att få MVG i Datorkunskap A, men jag fattade inte vad jag skulle göra igår så jag kom till skulan som vanligt och väntade på att Tessan skulle komma. Sen när hon kom frågade vad det var jag skulle göra hade jag inte det jag skulle skriva utifrån. Och jag fick det där och gjorde det jag skulle, och fick MVG:D:D

Men nu tror jag att jag gjort allt jag kunnat för att kunna allt i Näringslära. det är bara en grej som jag är lite osäker på. Men jag hoppas att man inte ska skriva hela vägen vad som händer utan att det är lite små frågor. Då tror jag att det kan gå bra.

/E

Ål alåvn

Jaha, då var det fredag fattar inte varför jag inte skrivit nått, har väl bara inte orkat. Men just nu sitter jag och kollar på lite hårddiskar till datorn, haha, jag kan typ inget^^ Aja, jag är iaf på skolan helt själv i klassrummet. Vi har egentligen sovmorgon iadg men jag åkte hit för att plugga lite näringslära och för att kunna få MVG i datorkunskap. Tessan sa att jag låg på ett starkt VG och om jag gjorde en viss sak kunde jag få MVG, men jag fattade inte vad hon menade och jag hae bråttom till bussen (som jag endå missade) Så jag åålkte hit för att fråga henne.

Alla andra kommer på ef.m så jag ångrar lite att jag åkte hit så tidigt men annasr hade jag inte fått sjukts. Jaha, nä men nu ska jag plugga lite.

/E

6.20...

Jaha, då var det onsdag. Var tvungen att kliva upp tidigt, det var inte så kul. Hade klockan på 6.20, vaknade 6.25  men klev upp 6.40... jga var vaken i i typ 3min men sen somnade jag om endå. Så jag blev ite sen till bussen och jag var tvungen att springa sista biten. det var lite jobbigt, nmen jag hann iaf. ja sen har det inte hänt nått annat. Nu ska vi ha medicinsk grund kurs. Nu går hon igenom planeringen för den här terminen och säger massa datum, som om nån lyssnar^^

/E

JB Åverrål

Niu har vi fått våra JB "overoler". De  var väl okej antar jag, vet inte hur mkt jag kommer använsa överdrags setet men men. Nu börjar svanskan och nu msået jag nog gå. har ingen aning om vad vi göra men vi ska skriva nått iaf.

/E

:(

Nu skriver jag i ett annat inlägg för att det inte ska bli så jobbigt att läsa och mkt att skriva i ett.

JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA ARG! jag orkar inte med det här nå mer... Det räcker liksom inte med att jag har problem med knäna?! Nu har jag fått ont i ryggen med. För ett tag sen när jag skulle ta fram ett par skor i hallen så gjorde det såå ont, jag trodde seriöst att jag dog eller nått. Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om att det gjort sååå ont! Mamma sa att hon trodde att jag stäckt mig, kan vara möjligt för jag har ingen aning. Men det här hände för säkert 3 veckor sedan, första dagarna känndes det lite. Men igår och spec idag har det blivit såå mkt värre. Jag tog mig knappt upp ur sängen, och det var ännu värre när jag stod och väntade på bussen. det bara strålade och strålade av smärta i omgångar....Vill inte vara såhär mer, vill lämna tillbaka/byta kropp nu.

/E...

40min vandring + återseende

Men skit oxå, inlägget igår försvann, men jag ska ta det som ände igår, om jag kommer ihåg.

Vi slutade tidigt och jag skulle ta bussen hem.  Jag har fixat satt jag kan kolla på turlistan på mobilen. Jag har bara valt vilken buss jag vill ha (t.ex. 631:an) och nu så har jag dess avgångar mån-sön. Och jag såg att den gick en från timrå 12.05, så jag tog en buss till timrå som skulle passa bra. Men det jag inte sett var att den bara gick till Knipan (nästan lika snyggt som horsta^^) och inte enda till Lagga C. Så då tog jag det jobbiga beslutet att GÅ. från timrå kyrka hem till mig, ni som vet hur långt det är vet att det är långt. Men jag började traska på, hade glömt hörlurar så jag kunde inte lyssna på musik lr nått heller. Så jag gjorde det bästa för att underhålla mig själv, ja sjunga. Men jag slutade så fort nån kom i närheten. Både för dens skull och min egen;)
Men när jag kommit så långt som till skolan såg jag att Magnus och Anette var där och vaktade barnen. Så jag gick upp och pratade lite, det var lite trevligt. Men sen efter en stund blev det lite sån här "pinsam-tystnad" så då tänkte jag gå, men då gick anette in. Och du började Magnus och jag prata, han jobbade på skolan under den tid som jag gick där 3:an-6:an och vi "umgicks" mkt då. Så det var kul at träffa han med, inte sett han på typ 4-5år. Trodde att jag skulle "växt ifrån" honom, men näe det kändes precis som när man var 11-12år:D

P.S det tog ungefär 40min att gå hem om jag räknar den tid det tog till skolan och sen därifrån hem.

/E

Första dan i skolan

jaha, idag har det inte hänt mkt. Vaknade som jag brukar göra när det är skolan och det väl väl inte spec kul...Men det gick. Vi hade matte och det gick väl bra. Vi började med ett nytt kapitel, Geometri, det rä lite små jobbigt. men det går om man måste, och det gör vi ju. Men ägde lätt annicka på det iaf så det är sköönt;) Vi fick tillbaka vårat prov oxå, jösses, måste plugga mer. Aja nu är det bara kämpa på sista 5 terminerna;)

/E

Norska Namn

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra... Detg lär bli soffan och enn massa film. Nä, jag har ingern aning om vad jag ska hitta på idag. Vi ska nog städa lite hemma. just nu sitter jag och tittar på slalom, så det blir väl mkt sport med. Precis nu åkte en norrman som heter Truls Ove Karlsen, det är snygtg det och på längdsidan finns det en som heter Jens Arne Svartedal. Jag tror att det är hans bororsa som hetyer Tor Arne, men jag är inte säker ;)

/E

364 dagar kvar

så, nu har jag vait 17 i snart en hel dag (22h) och det känns skit bra såhär långt. Nu längtar jhag tills ag fyller 18. Så nedräkninegn börjar nu;) 364dagar kvar. Det hät skrev jag bara för att jag har tråkigt och ska sova precis nu.

/E

Sjutton år

Jaha, då var man 17 då^^ Som alltid känns det inte spec mkt. Tycker aldrig att dte känns på nått spec sätt. Men självklart är det kul att fylla år:D Och presenterna var bra:) Fick en skid ställ utav mamma och pappa (tack:D behöved verkligen) En påse twist, en film (crash tror jag sen hette) och typ en "mixer" om ni sett på tvins/tvshop så vet ni vad magic bulet är. Och det är precis en så jag fått^^ fast ett annat märke men ser exakt likadan ut. Utav mormor fick jag en tröja och utrav Farmor och farfar fick jag en paradisask och 1000kr:D Tack tack. Nu orkar jag inte skriva nå mer. Men Melissa kommer jag använda mkt, den kommer föja med mig när jag flyttar hemifrån. Idag har jag redan gjot en omelett, den vispade jag på kanske 3sec. Senare idag gjorde jag chokladmousse som blev skit god, med fet;)

/E                                                                       

17 om 2 timmar

Shit nu är kl. tio i tolv. Vilket betyder att jag fyller år om typ 2 timmar, jag tror att det var 2 jag föddes. Inte för att det spelar nån större roll vilken tid på dygnet man fyller år men... Så när jag vaknar imorn kommer jag att vara 17 år. Jag kommer säkert vara typ en dec längre och känna hur det pirrar i fötterna efter att få trycka på gasen;) Eller nått sånt. Nä men nu har jag inget mer att skriva, det återstår väl bara att gå och lägga sig. Men jag tror att jag ska vara upp lite längre för att inte vara så pigg imorn. Om jag känner mig själv rätt kommer jag valna när de kliver utanför min dörr men det gör det samma.

/E

Mean Girls

Alexandra och mamma var iväg till birsta och skuklle till Hööks bl.a.  Och när de kiom hem hade alexandra köpt två filmer "med hon som är med i freaky friday" Alltså Lindsay Lohan. Den ena hette iaf Mean girls, så den såg vi på en gång nästan. Jag tycker att man skulle kunna gemföra den med "pledge this" den påminner lite om den fast den här är lite snällare. Men det var lite rolig.

/E                                                                                

Tolkning av fredagskyckling

jaha, då har man hamnat i soffan igen... Men jag har varit ute idag. Jag och alexandra var upp till Anna, där var även hennes kusin Molly och hennes pojkvän Eric, tror jag iaf. (nu sa mamma att jag ska duka).

Vi skulle tolka, det var as kul. Det är som att åka skidor fast bakom en häst. Det sitter en sele på hästen som man fäster en snöre i, som man senad håller fast i. Det är precis som vattenskidor fast på snö och med häst och inte båt. Så det gäller att hålla balansen, ha böjda knän och rak i ryggen:D(nu ska vi äta)
Ååh, vad gott det var, jag tror detta är min favorit maträtt. Det heter fredags kyckling, det är kyckling med fjärilspasta och inlagdagrilladepaprikor. Ja, det är otroligt gott iaf, tror att jag åt hälften själv.

/E

Sybil

Just det, jag glömde skrivar en sak igår. Jag såg en väldigt, väldigt konstig film. Måste vara den konstogaste film jag nånsin sett. Det var bra men väldigt konstig. Den heter "Sybil", är det nån som har sett den? Den handlar om en Person (sybil) som växte upp med en mamma som var sqitso (det stavas nog i nte så men i vet vad jag menar). Och den här Sybil blir misshandlad och våldtagen av sin mamma, men på nått sett växer denna Sybil upp. Men hon blir också sqitso. fast hon har inte 1, 2 lr ens 3 personer i sig utan 16?!?! Inte undra på att hon får minnerluckor när 16 olika personer har varit framme. En bra och rolig film, lite tragisk, nästan lite "pojken som kallades det" över den. men jag tycker att man ska se den om man kan. Just de, den är dessutom basserad på en riktig händelse. Det fanns alltså en person som hade 16 olika personer i sig.

/E

Tour De Ski m. knäck

Jag vete tusan vad man ska hitta på idag... Just nu sitrer jag och tittar på "Tour De Ski" och käkar knäck. Just nu ska Anders södergren sprinta, så heja Anders!

Men äta knäck tänker jag inte göra hela dan, eller varför inte:P Nä men jag tror att jag ska gå ut med Ohboy sen och leka lite i snön. Det tycker han är skit kul, för just nu liggen han bara på en puff och sover typ. Ska städa på rummet oxå. Alla mina kläder ligger på den där bocken. Jag borde inte ha den, jag försöker hänga tillbaka i groben men om jag missar en gång är det kört, då hamnar allt annat oxå där av nån anledning. Men jag har iaf fått in allt som jag har köpt, så de ligger inte i påsar som de lätt gör. Jag längtar till våren satt jag kan använda alla  ina nya t-shirts som jag köpt. Ååh, nu längrat jag efter shorts och flipflop med:D Vad sköönt, eller att gå barfota i varm sand :D Men det blir lite jobbigt om man ska tänka på sommaren nu för vinter har nyss börjat. Men den är bar den med:)

/E

Värsta fredan

Men ååh, jaha nu var det fredag då. Den bästa dagen på veckan innan lovet men nu tror jag nog att det är den värsta. Nu är lovet slut om bara några dagar... Gud vad tråkigt:( ick och la mig lite för sent igår kväll, och idag kiommer de och väcker mig typ 10?! varför, jag kliver ju upp när jag inte är trött längre...aja får ta och lägga mig tidigt de sista dagarna nu så jag inte dör på måndag.

/E

Shopp-lov

jaha, nu är kl. tio i tolv och det är daxt att gå och lägga sig. Snart är lovet slut, INTE ÄN, man snart. Det var har varit en helt okej jul tycker jag. Så otroligt mkt nya kläder:D bästa av allt. Hela hösten har jag gått och tänkt att jag inte har några t-shirts. Men det behöver jag inte oroa mig för nu längre. på en vecka har jag handlat typ 6st t-shirts, 1 farfars-tröja, 2 tjocktröjor, 1par jenas + lite annat. Så det kommer nog dröja ett atg innan jag handlar mer. Fast man vet ju aldrig, men jag kommer inte göra det bara för att. då ångrar man sig bara i efter hand, spec om det inte var nått bar pris och de köp jag har gjort har bara varit rea:D Nä nu ska jag gå coh läga mig och sova länge! Skit jobbigt att kliva upp så tidigt på ett lov, fast innan träninen så sov jag i soffan kanske 10min. Det var sköönt, sova i soffan en stund om man ä trött kan vara det bästa som finns men bara om man sover kanske 10-15min. Annars blir man tröttare när man vaknat. det är vetenskapligt bevisat så tänk på det om ni ska ta en tupplur.

/E

Knäckdag

Jag ska bara duscha sen kommerjag tillbaka och skriver lite mer.
Nu har jag duchat klart och håller på att göra knäck. Nu har jag blandat allt (sirap, socker, grädde). Och ska precis ställa in det i micron. Och nu är den inne, nu sk jag bara köra den där inne några omgångar sen hoppas jag att den är klar. tog precis ut den en snabbis för att kolla till den och röra om lite. Hittills såg det bra ut antar jag. Det är ju 3:e gången gilt nu. Första blev de kolbitar och andra blev de kladdiga så då borde de ju bli as bra den här gången då:P Nu var jag tvungen att dela upp knäcken i två kärl för att det inte ska koka över i micron, vilket gör att det i sin tur ta längre tid... Åh, man kan riktig känna lukten utav den snart färdiga knäcken. Jobbigt att vänta på at den ska n stelna sen oxå:S och nu är de klara:D Nästan alla men det fanns några som ville välta....

/E

Torsdag

Jag ska bara duscha sen kommerjag tillbaka och skriver lite mer.

Baddagg

Jaha, missade att skriva när jag kom hem. Men vi var och badade iaf. Och det var skoj. Men det skönaste var nog att basta. Sen efter att alla var klara gick vi in till stan och daniel skulle till MQ och köpa sin tröja som han hittat tidigare. De fanns och var nedsatt, så han köpte den på en gång. Jag hade ju redan stor shoppat så jag kollade knappt på nått. Sen efter ett tag fick jag skjuts hem.

/E

9.16

Så, nu är jag tillbaka hemma. Efter en låång shopping dag. Den känndes lång iaf. för kanske 900. och jag fick mkt för pengarna. Tror att det var typ halva priset på allt. Och jag fick min gröna tröja som jag skrivit om tidigare! Jag blev så glad, den bara hängde där, billigare! Så jag tapade nästan lite motivation till att shoppa men jag kom ikapp på slutet.

Efter vi varit där sa mamma att det var viprea på stadium, Vi åkte dit men varken jag eller mamma orkade kolla på nått.  så vi åkte på engång.

/E

7.16

Men guuud, vad gör man uppe så här tidigt egentligen?! Fattar inte att man brukar kliva upp den här tiden och nu vill jag verkigen inte att lovet ska ta slut! Mamma kom om och väckte mig 7, men endå kännde jag mig inte så trött endå men när jag tänker på hur länge jag brukar känner jag mig trött. Dessutom känner jag mig hungrig, sällan ;P. Men mamma sa att vi inte skulle ät nån frukost innan vi åkte utan att vi ska ta den när vi kommer hem igen. Men tänkt de som måste jobba också, jag tror att det var MQ i birsta som vi skulle till, är det inte öppet där till 8? Aja men säg att det är öppet till 6 då. Då måste personalen jobba från ja säkert 7, eftersom att de skulle öppna 7.30. och sedan jobba till typ 7 kanske. det är ju iaf 12 timmar. Nu kom mamma in efter att varit ute med ohboy det bertyder att vi ska åka.

/E

MIA

just nu ligger jag i sängen och läser lite i MIA. Och jag har precis läst nått bra: - Att svara fel och säga dumma saker hör till! Du måste förstå att du inte alltid kan ha rätt och säga kloka saker. Du måste alltså våga säga fel också. Det är ju så det är också. det är ju så onödigt att sitta tyst om man kan svaret men att läraren inte får reda på det. Så upp med handen och prata högt och tydligt.

Jag skule kunna skriva en egen bok med bara citat ur denna. boken skulle väl bli typ likadan men det är inte poängen. Allt är så smart och genomtänkt i den!

/E

Vipdag imorrn

vad svårt det var att skriva idag... Jag ahr ju varit vaken sen 10 typ. det är ju 12timmar. Vi skulle ju badat idag men det blev inte så. Vi gick på stan. sen efter ett tag bat det av till birsta. Kollade på "min" tröja idag med. Den hade inte kommit up på rean idag heller:( Jag vill ha den en tycker som sagt att den är lote för dyr. Eller så kan de bara komma fram och säga: den här ser ut att passa dig så du får den! Det vore nått de.

Men nu måste jag sova typ. ska upp tidigt imorn. Det är vipp dag på MQ och jag ska minsann vara där i tid och ta allt bra. Ibland är det bra att vara medlem. Kan tyckas vara lite överskattat men ibland lönar det sig. eller ja, det vet vi ju inte än men jag ska nog försöka shoppa lite iaf. Har ju kvar lite pengar sen julaftion. Fast snart för jag mer hoppas jag. Herre gud! jag fyller 17 om 3 ynka dagar. Känn weird (lr hur de stavas). Glöm inte att gratta!:P

/E

Nyårsdags kvällen

Just nu sitter jag och tittar på Toppform. Känns som ett tydligt D.B program;) Men nu slutade det precis och det är dags att gå och lägga sig. Jaa, det var väl inge mer. Imorn ska jag in till stan och bada med vännerna. Det ska nog bli kul tror jag, det var länge sen jag badade. Men nu ska jag lägga mig och läsa lite i MIA. Nu är jag inne på kap. 3 som handlar om hur man ska behandla sina lärare och förbättra chanserna att få MVG genom dem.

/E 

Filmdag

Idag har jag inte gjortr mkt alls. Har mest legat i soffan och tittat på film. Ibland är Canal+ väldigt bra. Jag har nog sett 4-5 filmer till och från men nån såg vi hela. Vi såg iaf: Gustaf 2, Nanny McPhee, Asterix & Lassie. Det har varit lite små tråkingt men lite skönt också att bara ligga i soffan och slöa sig. Men efter en lång dag i soffan kom Alexandra och pappa hem från "ovanförjunsele". Närstan på en gång åkte vi till mormor och skulle äta. Sen åkte vi hem och nu sitter jag och tittar på nån "Rydberg´s fars".
                                                          
/E

Nyårsdagen

Det var skit kul igår. Vi spelade spel och åt god mat. Vi spelade "klumpeduns" och "Hon slukades av avrgen" Båda spelan var skit kul. Sen vi tolvslaget gick vi ut och sköt nödraketer, ja, nödraketer. Hasse kände nån från sjöräddningen. Sen första satt man bara ner i snön och lyste skit mkt. Den andra flög rakt upp i luften och lyste som en stjärna typ 4min.

Nu på morgonen såg jag och mamma på en film på Canal+. Det stod att det skulle vara en drama /thriller, men nog var det en rysare iaf. Den hette "An American haunting" som är basserad på en riktig händelse.
/E                                                                            


RSS 2.0