30 Sep 09

Hallå!

Jag är ganska trött och sliten, det är i alla fall min status på facebook!

Vad ska jag säga om idag? Det var varit kallt och blåsigt, så man känner att vintern snart är här! På morgonen Hade vi Vård & Omsorg, jag trodde vi var klara, det var vi typ också, men ändå hade vi saker att göra?! Så jag hade inte så mycket motivation... Så jag kan förstå att Maja blev lite less på mig, men vi skev mer än vad uppgiften krävde satt...

Till lunch var det en äcklig köttsoppa... Den var kanske inte äcklig, men den smakade inget. Det var grönsakssoppa med okokt potatis och köttfärsklumpar i. Så vi gick på ICA för att köpa "mat", det blev en liten kladd kaka. Fett god! Efter lunchen hade vi naturkunskap, det var ganska intressant, jag tappade lite koncentration ett tag, men i övrigt var det en "givande" lektion. Vi hade lite experiment idag med, och man känner sig som ett barn i 2:an på lågstadiet när man blandar färg.

Idag hade vi samkväm, det var tema stafett, och mitt lag förlorade igen, antingen är det jag som för otur med mig, eller så är det Björk träben... Jag vet inte vad jag ska säga, nått... annorlunda är det, men han satsar verkligen allt och ställer upp för laget! jag gjorde för övrigt 3 mål! Just det, de va fotboll vi spelade.

Nu sitter jag hemma i köket och skriver det här, är trött som vanligt och längtar till sängen! Jag har haft grymt med träningsvärk idag, och värre blir det kanske imorgon. Men som tur är så har jag ingen lektion imorgon.

Ojoj, nu är klockan över 10, vilket betyder att det är okej att gå och lägga sig!
/E

29 Sep 09

Hej hej hej!

Vad har hänt idag då, inte speciellt mycket, som vanligt...

Idag var första gången jag "tränade" på typ 4-5veckor, känner att det går lite trögt med den här så kallade förkylningen... Anledningen att jag tränade idag var att Aa sa att jag skulle vara på Gold`s, och då var jag lite sugen att gå dit, sen så sa Sofia att vi skulle köra nått tillsammans så då tänkte ag att jag kunde hängde på och ta det lugnt. Det var i alla fall skit fräscht där nu, omkl. rummet var as snyggt, nästa gång blir det bastu!

Idag hade vi prov, det gick ganska bra skulle jag tro. Som vanligt var det en del saker som inte kom ända fram till provet(?) Jag hade lite hoppats på att jag skulle kunna skriva MVG, men jag hoppas på ett VG.
Det var det ända vi hade idag, prov, så då gick jag på stan en stund, again! Inne på H&M träffade jag Annica och Johanna, där jag också köpte en jacka, FINALY! Äntligen en höst-jacka, den ska jag ha imorgon. SÅ jag ska överraska mamma med att ha den, för hon vet inte att jag köpt den *BuSiGt*

Jag var också in på MQ, där jag kollade på den stickade tröjan, som är på gränsen till för dyr. Men, nu har jag bestämt mig att jag ska köpa den, om det så är det sista jag gör. Det är hur mysig som helst, och ingen annan tröja är lite skön, det är faktiskt helt sant. jag har kollat på en på dressman, där är 100kr billigare, men den är inte lika snygg... Så det blir den! Jag ska dock vänta tills bidraget kommer, då har jag råd!

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig! Imorgon är slavdagen!
/E

24 Sep. 09

Hallå hallå

Jag är i skrivande stund aptrött, verkligen jättetrött, och just nu vill jag inget hellre än att få ligga i sängen. Eftersom att klockan är 9 så är det ganska okej att snart göra sig i ordning.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag hade faktiskt ingen lektion idag, det ända jag hade var specialidrott, men eftersom att jag FORTFARANDE ÄR SJUK så var jag ledig hela dagen idag. Trots detta åkte jag ändå in till skolan, där jag hämtade datorn och skrev lite om ideologier. Sen åkte jag hem för att äta lite gröt, efter det åkte jag in till stan igen och hämtade mamma eftersom att jag skulle på vårdcentralen. Det som hände var att han skulle skicka iväg en remiss, men det lär ju ta typ 3 månader innan det händer, så jag fick också en näs spray. Förmodligen så ska den här sprayen få bort mitt visslande i näsan.

Imorgon slutar jag 11.30, skulle jag tro, men det lär nog bli lunch på skolan, men jag slutar ju tidigt ändå. Det är
ganska skönt, att sluta tidigare på en fredag. Till helgen får jag se vad som händer, om jag har tid med något i mitt o så upptagna liv! Jessica hörde av sig och sa att hon hade någon som hon ville berätta, det är lite "skräck blandad förtjusning" över det hela. Nej, inte riktigt så, men man vet aldrig.

Nu ska jag gå och lägga mig och tänka friska tankar, jag ska tänka på eukalyptus och andra sådana där bra saker!

/E

20 Sep. 09

Ho ho!

Idag har varit en lugn dag, jag har inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lugnt, precis så som en söndag ska vara.

Trot eller ej, men jag har faktiskt städat idag med! Jag kände att det var dags att ta tag i hallen, vilket jag gjorde. Kanske inte så super kul och läsa hur jag städade vår hall, men jag kan säga att jag städade rubbet! Jag till och med skurade golvet, men jag dammsög först, inte som Annica gjorde, hon skulle skura upp smutsen, hehe...

Jag var i princip klar när pappa kom hem efter att fixat med nå rör, så jag kände för att påpeka att jag faktiskt städat, på ett litet diskret sätt:
- Om det inte var för gummi-dörrmatts-lukten skulle du känna att det luktar citron
- Ja, jaja, du har städat (?!)
- Japp japp!
Vad säger han då?! Jo:
- Jo, mene... det var väl bra(?!)
- Hehehe, jo, det var väl bra!

Asså, va?! Här har jag skurat hela hallen, och ställt undan skor, slängt saker, lagt saker på plats, allt! Och då tycker han att det var: "väl bra"?!

Jaja, Man är väl van antar jag... Jag badade idag också, om någon undrade... Det var ett tag sen jag gjorde det, men tyvärr hade jag för varmt vatten så jag blev lite illamående på slutet.

Nu ska jag gå och sätta mig framför tv:n, sen gå och lägga mig i tid och sova djupt och länge. Min säg är för övrigt oslagbart skön just nu, efter att jag bytt täcke. Det är helt sanslöst hur skönt det är att krypa ner, och man vill aldrig kliva upp... Måste träna lite...
Imorgon blir det lite sovmorgon, börjar inte förrän 12.30, med PoF. Det är en skön kurs eftersom att vi bara håller på med vårt projekt arbete, jag tror det kan bli skit bra! Speciellt när jag har Sofia som är seriös, och båda är intresserade! På tisdag blir det Skol-DM, det blir nog roligt, det blir tidigt, men jag gillar arrangemang. Jag ska i alla fall vara ledare på höjden, just de!
/E

19 Sep. 09

Hola!

Idag har jag varit i full gång, säger man så?! Jag har i alla fall jobbat häcken av mig!

Dagen, nej, morgonen började med att vi åkte till mormor, där hon skulle ha hjälp med en massa saker, sen åkte vi hem och direkt när vi kom hem fortsatte jag städa ur fönstren, som jag påbörjade igår. Så vid typ 4 var jag helt utmattad, så jag var tvungen att lägga mig i soffan och titta på tv, stackars mig...

Nu måste jag bli frist, seriöst! Jag har varit förkyld i typ 2½ vecka nu... minst, och nu på slutet, typ en vecka, har jag bara varit halvförkyld om man säger så. Det är liksom min vänstra näsborre det är fel på! För nu har den börjat vissla, igen... Nått fel är det, för såhär ska det inte vara när man är förkyld, då är man snuvig i en vecka, sen är det bra! I värsta fall måste man vara hemma från skolan en dag. Men inte jag... Jag har dessutom lite kli i halsen, försvinner snart tror jag. Jag har i alla fall tid på vårdcentralen på torsdag, hoppas jag är "sjuk" då med så att jag kan åka dit satt de kollar!

Igår blev jag lite ledsen... För min mobil krånglar, i alla fall när man ska använda den med datorn. Jag fattar inte vad som är problemet... Nått med anslutningen är det, datorn fattar inte att mobilen är kopplad till den...

Nu ska jag titta på tv, sen ska jag sova djupt och länge!
/E

15 Sep. 09

Ho ho!

Oj, ja nu var det ett tag sen...

Jag vet inte riktigt varför det blir så, men det bara blir.

Jag är fortfarande sjuk, men jag tror att det håller på att gå över. Som tur är så har vi uppehåll i träningen, ganska skönt, har kört på väldigt hårt i några månader nu, så det är skönt att vila! Imorn tror jag att samkvämet börjar, hoppas det blir lite roligt i alla fall.

Idag har jag inte gjort så mkt, som alltid, jag har aldrig gjort speciellt mkt... Jag åt lunch med mamma på M/S Medvind idag, det var jätte gott! Sen gick vi på Clas Ohlson och köpte ett våffeljärn. Där såg jag också att de sålde handsprit, typ 50ml för 20 spänn, bra dåligt?! Vi hade bara Samhällskunskap idag, jag var lite seg, men det var intressant ändå, och det kan bli en roligt kurs.

Vi har påbörjat, ännu en, renovering här i huset, denna gång toaletten uppe. Så nu har vi bara 2 st i huset... Det går såklart med det är jobbigt att inte ha en på samma plan som man sover på. Jag hoppas och tror att det blir bra, jag håller mig lite i bakgrunden när de håller på och snackar om det, lättast så!

Imorn blir första heldagen, vård & omsorg samt naturkunskap B. Kommer inte alls ihåg vad vi håller på med på vård-kursen... Men det får jag förhoppningsvis reda på imorn Naturkunskapen startar imorn så det har jag ingen aning om hur det ska gå till.
/E

8 Sep 09

Yo jippedi yo(?)

Idag asså, varför gick jag på skolan?! Jag visste innan jag klev upp att jag skulle börja skolan (börja skolan, går jag i 1:an eller?) 12.30 börjar vi i alla fall, och när vaknar jag då, jo, 7.50 (Y). Vad är grejen med det? Jag kände att jag blev lite lack på mig själv, varför kunde jag inte sovit längre för... Efter att legat i sängen och lyssnat på radion ett tag så klev jag upp. Sen gick jag ned och duschade, efter det så fixade jag frukost, Gröt, havregrynsgröt med blåbärssylt! Och till det drack jag lite Oboy. När jag hade ätit fukosten så kollade jag på klockan och såg att den var alldeles för lite! Så jag gick ut med Ohboy, hehe, det såg lite kul ut ;)

När jag kom in så satt jag mig ner och spelade lite Hercules, hehe, det var lite roligt, men när jag klarade sista niovån så stängde jag av och åkte till skolan. Väl i bilen så får jag ett sms av Sofia i min klass, och i vanliga fall brukar vi kolla om vi ska äta lunch och så, på "vanligt sätt", Men i det här sms:et stod det bara Citat: Mat? Slut citat. Sofia, alias hungrig tjej!

Hur som helst började vi 12.30, och jag och Sofia hade skrivit klar vår analys på nyhetshändelse vid typ halv 2... Men det var nnajs för jag hade bara parkering till 13.45.

Jag kom hem och väntade på träningen, och idag var det ännu fler nya! Helt sinnes, det är säkert 8st ny nu i gruppen, få se... Det är: Aoom, Filip, Johan, Amanda, Akim, Cho, David... Jag är inte så säker på Akim och aoom... Men jag tror de heter så iaf... Träningen gick för övrigt inte speciellt bra... Jag har iofs varit sjuk, men vi skulle saxa med full ansats, och jag hoppade inte speciellt snyggt för det delen heller. Visst om jag klarat det, men icke! Inga stil poäng för min del... Men det går nog bättre nästa gång!

Imorn är det skolfotografering och senare samtal med Mattias på träningen, skönt med vila :)
/E

6 Sep. 09

Häääj!

Jag har varit fett förkyld nu några dagar... Det börade nu i slutet på veckan, lite lätt sådär som det gör, men igår och idag på morgonen, det var inte nådigt! No mercy, som Sofia skulle ha sagt för 8 månader sen. Och i dessa tider är det inte skit kul att vara förskyld.

Men det tråkigaste av allt med att vara sjuk det är ändå att inte kunna träna. Så nu har jag inte tränat sen i Tisdags, det är ap länge. Så nu ska jag se till att bli frisk, och ja, köra för fullt igen.

Hehe, ja... Det var inte mycket jag hade att skriva... Men det blir väl så när man ligger i soffan hela dagen. Det gjorde jag verkligen igår. Det är inget skämt heller, ända gången jag lämnade soffan var när vi skulle äta eller om jag skulle på toa, Fail, som Daniel Bregman skulle sagt.

Nu ska jag friskna till, och bara vänta på att skolan börjar imorn 12.30, om jag nu blir så pass frisk att jag kan gå på skolan, hoppas, annars kommer jag dö av tristess!
/E

2 Sept. 09

Tja tja!
Vad har hänt idag då, inte speciellt mycket...
Var på skolan, vi hade bara Vård & Omsorg, vi pratade lite och gick igenom, eller det var mest Anneli som pratade. Vi fick en uppgift, att skriva om "Handikappeffekten", men grejen är at det inte gick att hitta fakta, utan vi skulle bara typ hitta på. Men jag tycker att det är skönt, när det inte finns rätt och fel typ, då jag kan "dyka ner i mig själv" och hitta svaren där. Hehe, det där lät jättedjupt... Men jag tycker att jag fick till det bra, så en klapp på min axel =)
När vi hade ätit lunch så gick vi hem, eller i alla fall från skolan. Jag följde med Johanna och Maja som skulle på körskolan, det är nästan satt jag saknar det lite. Det var ganska skönt att gå dit efter skolan och sitta där i lugt och ro, och lyssna på The Killers.
Jag gick lite på stan efter det, gick och verkligen funderade på att klippa mig. Men det blev inte av, kanske blir imorrn? Sen gick jag in på H&M och kollade på Jackan jag kollat ut, det blir nog den! Sen gick jag också in på MQ och kollade på den där stickade tröjan, igen. Är det verkligen värt det... Men jag tänker ju på den typ hela tiden... Eller inte... Men seriöst, jag har verkligen fastnat för den, samms sak med jackan. Jag måste gå på min manliga
intuition(?). För typ alla mina älsklingskläder, det har liksom varit kärlek vid första ögonkastet. Så det måste ju betyda nått. Jackan är ju ignet att snacka om, den kostar 400, men tröjan... 600... Det sviden i plånboken... Men jag försöker intala mig själv att stickade är dyrare :P
bla bla bla...
Idag på träningen så flyttade vi mattor, fett tråkigt, jag undrar ibland om det är värt det... Men det gick väl hyffast fort, sen joggade vi ner till Balders där vi skulle prova kläder. Det blev en långärmad t-shirt och en funkisoverall.
/E

RSS 2.0