Söndag 30/9

Asså, idag orkar jag bara inte skriva nått, dessutom har det inte hänt något speciellt. Jag har krattar löv och spelat The sims 2. Vad fanns det annars att göra en sån här skit dag. Nu är kl. 22.15 typ, vilket betyder att det är dags att sova om man ska orka med morgondagen. Sorry fans, men det blev inte mer idag...

/E

Lördag 29/9

Gissa vad?! Jag har tråkigt, har ingenting att göra och Kl. är bara 22. Jag kan ju för tusan inte gå och lägga mig 10 på en lördag?!?! det går ju inte. På fredagar tycker jag att det går bra att gå och lägga sig när man vill, tidigt som sent. Om det är nått bra på tv lr nått så stannar man ju uppe. Men man kanske också är trött och då går man och lägger sig. Jag gick och la mig typ 22.00-22.30 igår, och gissa vad, jag vaknade typ halv 8... Och då har jag ju sovit typ 9 timmar och det är vad man behöver för att vara utsövd. Men hur kul är det att vara vaken då?! Inte speciellt kul alls. Vad finns det att göra, jag gick ner till teven och tittade på Pok'emon...  Så det låg jag och tittade på tills mamma hade vaknat så att vi kunde äta frukost. Alexandra var på nån utflykt med klassen så hon sov i nått tält någon stans. Och mamma kom hem typ 12-halv 1, så hon låg och sov till typ 9.30, UNFAIR! När jag klev upp hörde jag tassar utanför min dörr, så då tänkte jag att jag kunde ta ut Oboy. Men nej, det skule pappa göra så då kunde jag inte driva tiden innan Pok'emon började. Så jag var tvungen att se på "Trollz"...såå skoj...

Sen skulle vi iväg på en gång nästan så det var skönt, slippa vara hemma och tråka. Vi skulle titta på bil, jag skrev ju det för ett tag sen att bilen dog... Och mamma har bstämmt sig för en Saab. Kan det vara därför jag kunde det på "frågesporten" vem vet;) Vi åkte först till ett ställe sen till ett annat, det var på "annat" vi stannade kvar. Och där var den! Bilen jag tyckte var snygg och den lät bra också (asså inte motorn, för sånt kan ju inte jag) utan det var typ bra grejor med och så. Det bästa måste endå varit sätes värmarn bak! :D Fatta hur skönt det är. Det är bara säga till så ska jag boka in en tur i bilen^^. Fast iofs är det inte 100 säkert att vi ska köpa den, det har ju en del med pengar och göra med. Men det ryktas om att det är ganska nära:) 

När vi kom hem skulle syrran i väg och kolla på en ponny, som de kanske ska köpa, inte säkert den men en ponny är nog rättså klart. Jag säger bara det, att det är tur att vi har en liten skog vid huset för det vi kommer att få leva på efter det här året är bark och rötter. Inte riktigt så illa är det ju inte men det är mkt nytt känns det som. Men, pengar ska ju användas för att "pengar som står stilla är inte värda nått" för att citera Mackan på träningen. för att komma tillbaka till tråden så hade jag ju tråkigt igen eftersom att Alexandra och mamma var borta igen i typ 1½ timme. Då var det "Mythbusters" som gällde, favorit i repris;) När de kom tillbaka var det mat dags. Mamma hann knappt äta för att hon skulle iväg och träna (hoppa häst) då frågade ju hon såklart om alexandra ville med, då sa jag nej. Inte frör att det hjälpte men. Så hon och mamma åkte iväg igen och var borta i minst 2h super kul. Då var kl. typ 5 och jag hade börjat ställa in mig på att "Svensson Svensson" skulle vara på tv. men dte var ju typ 3timmar bort, så ni kan ju förstå hur kul jag hade. Men sen ätligen hade det gått TRE TIMMAR och det var dags, alltid lika kul, nu hade mamma och alexandra också k0ommit hem, så det var skönt. All the family together;)
 
Efter "Ss" var det BABBEN & CO :D jag tycker det är såå skoj, skrattar ål dä tajm. Först ut var Gunde svan, jag tyckte han fuskade, jag trodde att det skulle vara som arga leken... men inte enligt Gunde och Agneta, och hon pratade:O ja ja, Sist var det Uggla, det gick ju inte speciellt bra...Och sen såg har sur ut också... Det fattar inte jag. Det var roligt när de pratade med honom i OS (orangea stolarna) men när det liksom ska gå igenom själva grejen i heta stolen och de då ser han bara sur och less ut. Dålig stil Uggla!


Men kolla vad klockan blev 22.50 då kan jag ju gå och lägga mig med någolunda " " (tappade ordet) Se vad lite bloggade kan göra!

/E 

Fredag 28/9

Ännu en vecka har gått, jag tycker den har gått skit snabbt! känns som om dagarna är jättekorta. Jag bara kliver upp på morgonen, sen är det skola, efter skolan åker jag hem, när jag kommer hem äter jag middag. När jag ätit går jag och lägger mig. Rena rama skalman. Det är vad mitt liv består utav just nu: Mat, Skola & Sova. Och nu är det ju uppehåll på tränignen oxå, gör ju inte det hela bättre precis. Känner mig såå lat, jag gör ingenting. Fast jag har ju faktigst idrott 3ggr i skolan med, oftast på Jocks :D Det är skit kul. så man gör nått iaf.

Oftast har jag skrivit blogg på fredagar, lr a 2+½ typ men endå;) och det tyder ju bara på en sak, jag gör inget annat. Jag menar, om jag gör nått kul tänker jag ju inte "nä men nu slutar jag med det här och går och skriver i bloggen istlt" inte jag iaf. Det börjar med att jag har tråkigt, sen ännu tråkigare, sen håller jag på att ruttna. Det är först då som jag kommer på att jag ska skriva nått som hänt lr vad jag tänkt lr nått annat. Men det tar en *pip* tid inann jag väl kommer igång. Typ sätter mig sen stiger jag upp går ner och upp sätter mig igen sen samma sak igen typ 3-4 ggr, SEN, då är jag redo. Värsta "Holm influensan". Jag har nyss tittat på "Idol", med det roligaste är typ att se vilak som åker ut och vad juryn säger. Nu är det "Jordan Rättsläkaren" det såg jag jämt förrut, nu är det sällan, vet inte varför tycker inte att det är dåligt men jag idds bara inte titta. 

Nu sitter jag mest och väntar på att mamma ska komma hem, men det är väl ganska onödigt iofs, jag menar, jag lär ju sova när hon kommer hem. Planet till S-vall skulle gå Kl. 23.00!!! Vafan?! varför då, hon åkte ju fan 6.00 i onsdags. Kommer inte ha träffat hon på typ 4 dar. Visst jag har tänkt/tyckt att det skulle vara skönt att komma hemifrån, bara slippa massa grejor, antagligen få mer men ni fattar. Men där är det inte samma sak, då han jag valt att jag ska bo på annat håll lr nått. Då vet jag att jag "offrar" (hårt ord, jag vet) att kanske inte se dem på ett tag. Men nu är det hon som åker iväg för att fixa med nå bank grajs i Cowpennhagen. Och detta händer ca. 2dar/varannan vecka. men ibland mer, iaf så som det ser ut nu. De senaste 3 veckorna tror jag att hon har varit borta (av 21dagar) kanske 7dagar! Det är inte rättvist mot oss/mig tycker jag:( Just nu sitter jag och hoppas på han hon ska komma med taxin från midlanda och säga att hon lurades lr nått och att hon kom nu. - Like that's gonna happen?!...

Det här blir ett långt inlägg?! :P

Jag måste bara säga/skriva en sak till. Jag läser Dave Pelzer's självbiografi (Pojken som inte fanns) just nu på skolan. Lätt den bästa boken jag läst, efter halva iaf. Jag tycker att det borde vara obligatorisk att läsa den i skolan lr nått på samma sätt som jag var "tvungen" att spela fiol i 1-2. Den ger såå mkt tillbaka, man lär sig uppskatta saker mer/lättare när jag läst den ibland har jag bara velat sagt hur mkt jag älskar min familj och så, just då, om jag gjort det annars skulle de typ skrattat åt mig lr nått;) Nej men seriöst. LÄS DEN! Man ångrar inte en sekund att man valt att läsa den. Vissa stunder vrider det sig i magen och jag vill bara riva ut alla sidor, andra stunder vill man bara slå till "David" i ansiktet för att han inte förstår och ibland vill man bara trösta honom. Så man blir lätt medryckt i den. Som sagt LÄS DEN!

/E 
                                        
  Dave Pelzer - Pojken som inte fanns

Jobbigt?!

Idag när jag vaknade var det en sån här dag då-man-bara-inte-orkar-kliva-upp-dag. Jag hade såå gärna legat kvar hela dan, men det går ju inte. Jag var ganska trött men endå utvilad. Av någon konstig anledning är det jag som går och lägger mig först på kvällen, men det är oxå jag som kliver upp sist på morgonen...jobbigt. Idag är det tisdag, det betyder svenska och special idrott, vilket i sin tur betyder: tung väska! det är såå jä*la...jobbigt. Men jag tog mig till skolan endå, pers utav mig tycker jag;) Kom till klassrummet, ingen där, nähä undrar vart alla är men bestämmer mig för att gå till Jocks, och där är de. Hade någon sagt det till mig, NEJ...jobbigt. När jag ställt ifrån mig väskan och alla grejor klev jag upp på löpbandet och sprang i 10min. Sen valde jag någon konstig apparat. Känndes som att åka skidor, det körde jag oxå i 10min. Då var jag trött. Men jag samlade krafter och valde nått konstigt program, blev inte som jag trodde men körde på endå. När jag var på 40% utav det jag valt var jag sjukt trött, asså jag kunde knappt stå. då hade jag sprungit i 25min...jobbigt. Sen gick jag och duschade på skolan, det var såå skönt tro jag duschade i typ 15min. sen var det lunch, efter lunchen var det svenska. Först kom de3t en massa folk med papper man skulle fylla i om skolan och IF...jobbigt. Sen kommer kristina och sägaer att vi ska byta platser av någon anledning. Jag gillade min plats och hade precis kommit på värsta genvägen dit...jobbig. När vi bytt platser börjar hon prata om APU "Ååh nej" tänker jag. Jag har varken hittat eller letat plats. Jag vill ju vara hos en sjukgymnast men. Då säger hon att vi måste hittat en plats till på FREDAG!...jobbigt. När vi fått papper om det säger hon att vi ska läsa resten av lektionen, skoj, om man hade med sig sin bok ja! Inte jag, min är såklart hemma och skräpar...jobbigt. Annars finns det ingenting att göra på lektionen, så jag gåt till biblan och letar efter min bok, men det finns inte inne, så jag var tvungen läsa den på engelska istället...jobbigt. När jag läst typ 30-40 sidor går jag tillbaka till skolan, jag berättar vad jag var tvungen att göra, då tyckte hon att jag var jätte duktig:D inte så...jobbigt.

/E         


Fredag 21/9

Äntligen fredag brukar man säga va?! men jag vet inte om jag håller med. Det började med att mamma var tvungen att åka till Sthml, igen samma vecka...Så jag hade ingen skjuts till skolan. Så jag var tvungen att kliva upp HALV 7, det är ju hur j***a tidigt som helst, men det gick bra endå. Kom till skolan typ 7.50, men det gick bra. Linkan är där halv 8 oj oj oj. På morgonen hade vi näringslära-redovisning, gick bra lät inte lika närvös som jag brukar. Sen hade vi engelska, det gick väl bra antar jag.

Igår var det BBT (brännbollsturnering)det var såå kul. Först slog vi florist 1:orna, 92-10, sen frisör 3:orna med typ
75-27. Sen förlorade vi mot entreprenör 3:or med kanske 2p. sen mötte typ it/media 2:or och vann! och vi gick vidare från gruppspelet. Sen spelade vi i semifinalen och vann:D då var vi i kvartsfinal, och vi vann där med:D Så nu var vi äntligen i finalen, efter ca. 6 macher. Så man var lite slut. Men hela laget bet ihop. Men det räckte inte hela vägen. Vi förlorade med 2p i finalen... Det var sååå nära. Men vi spelade för dåligt i sista machen.

/E

Fredag 14/9 - Igår

På frdagar har vi näringslära och engelska, båda med kristina. Men eftersom att Anneli varit i Barcelona, hade vi Medicinsk grundkurs. Det var skit kul tycker jag. Vi gick igenom pesten o grejor, såg på film, sen skulle vi skriva om nått ur filmen, jag valde pesten i sverige. Jag skrev värsta mkt, typ en sida, sen sa Anneli att det bara skulle vara en halv...så jag tog bort det på slutet. Men det blev bra endå. För sen vare lunch, fast jag, Linkan, Marc/kus, Simon & Kevin åt bå Bite Line, såå gott igfen:D Men jag får absolut inte äta där mer än 1 gång i veckan. Fast jag skulle behöva de lite fet mat. Men det är pengarna som är felet, Fast det är ju "gratis" dricka, eller a dricka ingår och man har fri påfyllning.

Efter lunch hade vi engelska. Fick tillbaka mitt "personliga brev" som vi skrev förra veckan. Fick VG+ *stolt* så jag blev glad. Sen skulle vi jobba i nån bok, men en sida var fel så vi skulle klistra in en ny, lättare sagt än gjort iaf. Det gick ganska bra för mig till en början, men sen kom Zanna, resten säger sig självt;) Men för Linkan gick det mindra bra, men det gick iaf att läsa, nästan. När vi hade rast satt jag, Zanna & Linkan och pusslade med ett spel på internet. Och rätt var det var, så skriker Zanna till, eller snarare vrålar. då har4 hon sett en BILD på en ORM på DATORN och den bilden var inte större än 3x2cm stor. Hon bara hoppar upp från stolen, ställer sig i hörnet och bara skriker: -Ta bort den, ta bort den ta bort den, nu nu nu!!!
Sen, då tar hon tag i mitt hår, sliter och drar mig i huvudet, typ dunkar det i datorn för att försöka få bort ormen. Och du kan ju försöka komma åt tangentbordet eller musen när nån försöker dra an huvet på en. Inte specielt lätt. Sen gick Zanna iväg, då tänkte Maja lägga upp en bild på en orm på Zannas dator. då tyckte jag att hon skulle lägga den som bakgrundild, men det gjorde hon inte, som tur var. för när hon kom tillbaka så började hon stor tjuta, hon bara grinade och grinade, tills jag tog bort den.

/E


Onsdag 12/9

Idag skulle jag haft medicinsk grundkurs, men anneli var i barcelona. Så vi hade näringslära med Kikki idag, va Maja som "döpte" henne till de, o hon kalla Matteläraren för tessan första dan^^ kul tjej. Men Maja var inte i skolan idag, så jag, Andreas alias Linkan och Zanna med fick "ensama" skriva om Fett. Det gick bra, Zanna är rolig hon, hon pratar typ 100km/h och bara pratar. Också klagar hon hela tiden på hur jag och Linkan jobbar^^

Senare på dan spelade vi brännboll i hamnen. Det var skit kul! även om jag inte kunde ta i allt jag kunde pga knäna:( Nästa torsdag är det BB-turnering, och ja, det är tur att jag valde HÄID för det är typ jag anrdeas och en till som kan slå långt^^ Sen kom 3 ur elevrådet och sa att man skulle tävla i utklädnad med:s Men hur det blir med det vet jag inte. Hoppas nästan att vi väljer att göra det, kan bli kul.

Men att ha både skola och idrott är inte kul, väskan blir skit tung, jag skulle lätt gissa på 25-30kg, seriöst! Den är aptung och att man måste bära med sig den överallt blir ju inte bättre, man får ju en kroppsradie på typ 1.5meter. Man är bara ivägen hela tiden. Så det är såå skönt att ställa ifrån sig den när man kommer hem. Och det är precis vad jag är nu, HEMMA:D

/E


Söndag 9/9

Fortfarande sjuk...men mår mkt bättre än i morse, hade feber kl.8 så kunde inte sova, ont i halsen, täppt och huvudvärk, Jackpot. Såg 2 filmer i rad i morse, efter det vare bara friidrott, all the time. Kul o se. Men jobbig att vara sjuk endå, förstör allt. gick o duschade på eftermiddan. Det var såå skönt, hade kunat stått i duschen i typ 30min. Men fick inte för mamma:( Men den stunden som var var jätte skön. Att duscha när man har feber, det är bland det bästa som finns. Men huvudvärken är nog det värsta, snuvan är bara jobbig, men hv:en gör bara ont. Det trycker och trycker och trycker. känns som att man har ett spännband runt huvudet, och typ världens stakaste men drar i det. Ett tag kändes det som om jag velat skalperats, lätta på trycker liksom.

Efter typ 6, skulle mamma och alexandra ta med sig Ohboy till Mauline, för att inspeckteras. Efter kanske 20-25 minuter ringer mamma. Hon säger då att bilen kolavippat på E4:an och att de nu börjat gå i diket för att ta sig av vägen. Då sa mamma att det var tur att inte jag hängt med efter som att jag är hängig. Så jag har nyss ltat efter bärgare. Men kan ju typ sammanfatta det som att det var tur att jag var lite sjuk, för dem. Sen sen ringde hon upp igfen och sa att hon pratat med pappa och att han hade sagt att vi skulle hyra nått typ av "bärgningssläp". Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem.

Jag hoppas att jag inte är sjuk imorn, det är as tråkigt, finns inget att göra. Tänk att tagit studenten, gu va tråkigt, då skulle jag klättrat på väggarna vid det här laget, Så önska mig lycka till att jag blir någolunda frisk.

/E

Bad day...

Lördag, skulle tränat idag. Kände igår att jag inte skulle orka, men idag fick jag en anledning, ont i halsen. Det är skit tråkigt, det gör baara ont konstant. Men det var skönt att jag inte bara var lat, eftersom att jag inte gick på träningen. Sen regnade det som *pip* hade inte vare kul, men de som tränade...
- Good for you!

Så iställer för att träna okte mamma, jag och Alexandra till stan. efter som att det regnade var allt folk i bista, så det var lungt i stan. Vi var på lite olika ställen, träffade sara på Stadium, visste inte att hon var väktare men skoj för henne. Sen efter en stund var vi på City Café, åt en jättegod kladdkaka där lite torr på slutet men den var bra. Sen gick vi vidare på stan, vi drog in på H&M där jag köpte 1 tröja, 1 t-shirt och 1 piké. Så det var kul. I alla fal för mig.

Sen kom vi hem, precis till Finnkampen, det var skoj. Titta heela tiden:D det är en kul tävling. Under tiden åt jag en utav MINA HEMBAKTA KRÄMBULLAR, såå goda, och drack lite te, kändes skönt. Sen så nu sitter jag här medans alexandra börjat med maten, måste gå nu innan hon blir, för, arg.

/E

Stolt! :D

Ennu en dag... hade specielidrott idag, så jag gick upp på ryggis och sprang (joggade) Såå skönt o röra på sig. Det var endå skönt efter att jag träffat... Ulf... killen iaf, och han sa att jag kunde försöka köra lite hårdare, men även börja jogga/gå, cykla, sånt där. Lite jobbig med BIG väskan med sig upp, Haha, gömde den i "skogen" (vid spåret) under en massa granris. Sen började jag jogga, låter värsta "latigt", aja, ett varv gick så jag vilade en stund. Sen tog jag ett till. När jag var tillbaka där jag började kollade jag på klockan, såg att den var alldeles för lite. Jag visste inte om jag skulle orka ett till varv, så jag satt mig under en björk, blundade och lyssnade på RIX. Sen efter typ en kvart kände jag att jag ver redo för ett till varv. På det varvet såg ja värsta roliga gudden, han typ marcherade i spåret^^

Sedan kom Johanna ner, gjorde det roligare på rasten, pratade lite, sen gick hon till sin och till min datakunskap. Var skit trött efter drygt 6KM!!!! på ryggis *stolt* halv sov typ halva lektionen, spelade spel, medan Tessan pratade om Erogomi. Sen hade jag typ huvudvärk resten av dan, hade inget vatten med mig på ryggis, minnesanteckning. Höll på att förgås på bussen sen.

Sen åkte jag på träning, som vanligt antar jag. Lite ont i knäna, hade nog tagit det lite för hårt på ryggis. Men det gick det med. allt rullade på som det brukar. Men den här gången var det Robban som hjälpte mig, han är kul han med. Jaa, sen kom jag hem, åt, tittade på idol, omg, ja sen vare dax för "Heroes"

Onsdag 5/9

Va hos sjukgymnasten idag... önskar nästan att jag inte gått dit. Känndes lite dumt. Lite idiotförklarad, nä inte riktigt så men. A men det är bara gilla läget. Men ett halv år? Vet inte om jag orkar de. han sa ju inte ett halv år på dagen men han var säker på att det skulle ta ett långt tag till. Önskar att jag varit lite "hypokondrik" och tagit den där iprenen eller voltarenen, och sluppit allt de här... Fan, Mern det värsta är att i värsta fall så tar mina betyg stryk utav det här, om det tar ett halv år att bli bra, då lär det brinna under fötterna på Vt...

/E

Tisdag, 4/9

Tränade idag, igen, trodde först inte Mattias skulle komma. Men det gjorde han, tur. Inte nog med det, han kom med ett nytt program till mig:) kanske det kan hjälpa mig bli bättre... Men ska ändå till sjukgymnast imorn, hoppas hoppas hoppas att han kan hälpa mig, igen. Oxå missar jag medicinska grundkursen:( ja ja, hellre det än att vara som jag är nu resten av livet. För så känns det nu, om jag missar en träning känns det som att jag blir sämre, om jag tränar varje träning känns det bra:/

Jag verkligen hoppas att Chris/ter, kan hälpa mig den här gången. Hoppas han kan typ trycka lite på knät...oxå blir det bra:) Tänk om han säger att jag måste operera:o Gud, skulle jag svimma, gör det nästan när jag tänker på det, USCH! Men om han sa att det skulle bli 100% bra på en gång utan biverkningar och slippa onda knän för resten av mitt liv skulle jag kanske göra det, Nä men då skulle jag köra volter till operationssalen, inte för att jag kan men...;)

/E

Biktning?

Herre gud, Jag?! Kan inte förstå att jag gjorde det...Jag åt på Bite Line och det värsta  var att det  var såå gott:D
På lunchen, det går ju inte, 70 spänn?! buffé visst, men vafan, på skolan är det ju också buffé, typ, Och där är det ju gratis! Jag följde med för att alla andra inte ville äta på skolan (i efter hand fick jag veta att det inte varit nån god mat, så det var bra) så jag följde med, på Bite Line, och det var första gången:S Men aldrig att det var värt 70, på lunchen, kanske 50. ja ja, inte gråta över spilld mjölk. Jag har ju liksom inte sålt smör och tappat pengarna. det var ju endå jag som fick smöret;)

Fick mitt busskort idag iaf, så nu slipper jag betala:D Så skönt, bara kliva på, trycka och sätta sig, slippa stirra på displayen för att försöka se hur lita man har kvar. man slipper komma ihåg hur lite man hade kvar, för att veta om man måste vaska i spargrisen för att ha råd att ta sig hem. ocgh även 11 kr?! det gör AALT så himla krångligare, om man missat den där kronan som saknas, ja då måste man gå hem:S
MEN DET SLIPPER JAG :D

/E

Första dagen!

Oj oj oj, Nu ska även jag börja blogga typ;) Man faller lätt för grupptrycket. Känns lite som att börja 1:an. Pirrigt, men endå kul. Vet inte vad andra ska tycka, men kommer ändå att vara mig själv också får det räcka så långt det går. Vad har jag tänkt skriva här då?

Jo, Jag ska skriva om MIG, oväntat. Och jag kommer skriva om min rehabilitering, skola och almänt om mig.

Åh!, jag ångrar så att jag inte börjat med det här tidigare:( Det finns såå mkt jag skulle vilja skrivit, men men. Jag får ta det som det kommer.

/E

RSS 2.0