200%

Ja, just nu sitter jag i soffan och tittar på Golden League. Och eftersom att jag sitter här är jag inte i Ånge. Jag som såå gärna ville upp och spela brännboll : / Men tyvärr blev Bergmansson sjuk och då ville inte viktor och Niclas åka heller... Det finns en bra sak med det hela och det är att jag hinner plugga, för att jag är puckad, typ, jag fattar inte vad jag hållt på med?!?! Så nu FAAN ska jag vila i sommar och komma tillbaka till 200%. jaja...

Imorn ska jag träna, tror att det blir sprint passet. För jag orkar verkligen inte distans passet och dessutom har jag redan kört det. Är himla sugen på att göra nått, speciellt hoppa höjd : / Men Robban snackade om att jag skulle prova på slägga och/eller diskus. Jag måste ju säga att jag är mer sugen på diskus än slägga. För han sa att jag kunde kanske prova på nån gång när Messe var där, jag menar jag är alltid där men inte han... jaja, får la se.

Nu är golden league typ slut och det är inget bra på tv... Jag ska nog skriva lite om gudar, eller nått annat som måste göras.

/E

Jag är lat, typ...

ska bara skriva lite innan jag somnar.

Idag hade vi först medicinsk grundkurs, det gick väl, lit kvar och göra bara... :/ Sen hade vi "idrott", fast vi va på sporthallen och badade, några spelade wolleyboll, men jag ville inte "riska" mitt knä så jagsatt på sidan och grillade lite (solade). Fast det enda som tog var axlarna och "smalarmarna", jag tyckte att det gjorde lite ont när jag batr på väskan från bussen:P Just det, jag slog rekord i att sova på bussen idag, ända från hållplatsen efter citygross till februarivägen^^ Gissa hur skönt det  var på en skala.

Asså, var tusan har jag gått det där med "på en skala" jag säger det i parti och minut... Weird...jag får nog ta och ta patent å det:P

Idag på träningen spreng jag på ryggis, 1+1 varv, vilade typ 3-4 minuter mellan. Men det neda jag kunde tänka på när jag sprang var hur mkt jag hatar att springa långt. Ja, det här är första gången jag erkänner det "offentligt", Att jag är lat! jag gillar inte att springa långt helt enkelt, över 1km och jag börjar vrida och vända på mig. Det var en sak som kaske var lite bar på ett dåligt sätt, lr nått. PÅ andra varvet fick jag såm mjältugg (?) att jag trodde jag skuklle börja grina!! detsom var kanske lite bar med det var att jag helt glömde bort om jag fick ont i knät

/E

Nu ska jag sova och imorn blir det snabbhets test, HA! sen är det sista lektionen i naturkunskap, SE YA PER, NOT!

G-stämpel

Japp japp, nu ligger jag i sängen och skriver.

Idag har jag typ inte gjort ett skit. På skolan idag hade vi matte, vi fick tillbaka vårt prov och fick veta vad vi får i slutbetyg. FUCK, ja, jag är lite missnöjd och beskiven men vad kan jag göra åt det liksom. Hon frågade mig om jag var besviken (jag lyssnade typ inte) och jag svarade samma sak, spela roll vad jag tycker lr känner du har ju redan tryckt en FET G-stämpel i pannan på mig med permanent färg. Jag kan ju inte göra något åt det även om jag ville/kunde. Jag säger bara till mig själv DEAL WITH IT!

Slut på det tråkiga, sen följde jag med Maja och sofia på stan för att jag skulle tröst äta glass, och de hade inga pengar. Det blev en flyrru MD. Sen tog jag det jobbiga beslutet att gå hem, ja, gå hem. Ni som vet vart jag bor och avrt imrå kyrka vet att det är ett smärre maraton. Det tog säkert en timme men d stannade jag vid hamsta sjön och pratade lite med min förra fridids... lärare(?)

Jag kom hem och åt och som i solen på studsmattan (?) sen fastnade jag på msn någonting. Det var en serie om Tila, en tjej som är bisexuell och ska välja mellan en massa killar och lesbiska tjejer. Påminner lite om Big Brother, fast det är hon som bestämmer. men idafg gjorde de en sjuk grej asså. Priset var att bada med henne i champange, och tävlingen gick ut på att äta: en tjur penis, testiklar (de som gick till final fick äta: ett hjärta, ett par ögon och en shot med blod). VAFAN är det roliga med det?!?

/E


Fett hett

Idag, ja idag... Började med att jag klev upp tidigare än jag ville. Rullgardinen i mitt rum sitter typ "utanpå" fönstret och det lyser in på mornarna och det är as störande när det är varmt för då kan man inte liga under täcket för då svettas jag som en valross.

Så jag klev upp och låg i soffan en stund. Sen såg jag att det var typ 20 grader ute och då snackar vi kl9 på morgonen. Så det blev frukostute idag, sen, ja sen, vad gjorde jag då, jag var typ ute till dess att jag skulle på träningen. Man kan säga att jag har grillat i solen hela dan.

Sen var det dags för träning och det var HOT! Sen såg jag några i röd/svarta tröjor som skulle spela match mot sundsvall, fotboll asså. Men då såg ag att det var mupparna Milla, Åke och Annica som skulle spela med sitt Alby. Jag gjorde mitt pass iaf och det var fett jobbigt asså! Jag borde springa lugnare men det går typ inte för det är så kul att på röra på sig och inte bara göra allt det där tråkiga!!

Nu ser jag på film, kod mercury tror jag den hette, "kinda good", ska nog sova snart, annars orkar jag inte med imorn. Fast jag vet inte vad jag ska orka med imorn. Vi ska ha matte men vi är klar så jag anatr att vi bara ska få reda på vad vi fick på provet. Skulle vara skönt at vara hemma, men men, det blir ingen lång dag och jag slipper fixa lunch själv:P

/E

RSS 2.0