Onsdag 31/10

jag har tänkt skriva men jag orkar inte, men jag ska ta mig tid imorgon. då är det ändå inte nå bra på tv så då kan jag lika gärna skriva här.

Weeiiihoo 26/10


Jaa, äntligen fredag. Det är är första veckan som jag tycker att skolan gått normal snabbt, snnars har det bara "zoomat" förbi. Och äntligen är det fredag vecka 43.
Vi hade näringslära idag, det var skoj, jag tycker det är skoj. Vi hade ett grupp arbete bara över passet, inte så svårt men väldigt kul tycker jag. Min grupp skulle skriva om "Vera Vegan" och det gick ju bra. I min grupp var jag, Annica, Soha07 och Tom (linkan gjorde en wo) Det gick värsta bra i gruppen, och jag hitade värsta citatet: "Om en mjölkbil börjar brinna är det mejeriets fel, och inte den som tänt på" ^^, Men när vi skulle redivisa ville inte Sofia läsa det, hon bara skrattade. Förresten jag fattar inte varför alla säger att hon är blåst, hon har bara lite otur när hon tänker, eller som hon själv sa: "Jag tänker aldrig, inte ens när jag spelar handboll. Jag tänker bara när jag har tråkigt"

Men som sagt gick grupparbetet värsta bra och vi fick MVG:D fast jag fick bara G+ på provet vi hade så jag måste nog jobba på lite mer.
Just de, Maja var på skolan idag och "red" rågon i "skogsdungen" (ett grupprum) idag, såg kul ut. Det var dagens Maja, jag tror jag ska börja med det så att hon inte blir sur.

/E

Söndag 21/10

Jag har ganska tråkigt just nu men... Det har inte hänt nått speciellt i helgen. Jo, Daniel hade ju kommit "upp" så vi träffades på träningen och det var ju skoj att träffas och parata lite om hur han har det och hur kul det ska bli att åka ner till Sthlm OM EN VECKA, shit det känns lite konstigt, men kul såklart. Och idag bestämmde jag och jessica att vi skulle äta lunch tsm och "göra upp" med pengar, sen skulle jhna också kanske komma ner, får se.

Varför går helgerna så snabbt, det är ju inge kul och det är ju meningen att de ska vara jättelånga, och skuledagarna skagå snabbt. kommer knappt ihåg. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det är ju skönt som sagt att skolan går snabbt men sammtidigt hinner jag ju inte med skolan typ, lr jo det gr jag men det är jobbigt. Känns som att om en vecka är det jullov, och om ett par månader är det sommar lov och sen så att det studenten och sen ska man jobba....Vad är det som FUCKING händer...Jag fattar inte, min hjärna hinner inte med, det jobbar för sakta.

Men idag har det hänt en del iaf, jag har inte haft jättetråkigt, typ. Först var jag ute typ hela förmiddan och det var sköönt. Sen åkte vi till mormor och åt. Efter det gick vi på bio, Råttatojj, den var skiit bra! Det trodde jag inte. Men det var nog inte en barnfilm direkt. Det var nog lite svårt att förstå vissa grejer för de som var små. Men det var skit kul och höra alla småbarn skratta när det hände nått skoj i filmen^^ den får 4,5/5 :D see!

Men nu ska jag se på nån film med dä family och äta chokladpudding som jag har gjort, det är något som jag har hittat igen. Jag hade inte ätit det på typ 2-3 år förrän i fredags. Och det är ju skit lätt och göra och skit gott!

/E
                    
     

Torsdag 18/10

Det jag tänkt o säga sist iaf var att det var roligt att träffa Sofie igen och att jag hade skit kul. God mat, och sushiii:D as gott. och sen lekte vi djungeltelegrafen, det var oxå skit skoj, vissa var lite negga till det men jag körde mitt reace och det blev kul till slut!

Sen under veckan har inget spec hänt. Jag har iaf fått tillbaka mitt liv:D ÄNTLIGEN


Tråkmåndag 15/10

Jaha, då var det måndag igen, på nått konstigt sätt blev det de igen. Jag fattar inte vad som händer. Fredag var ju as skönt, bara komma hem äta gott och bara ta det lungt. Sen på lörgad var det as KALLT, det var såå jävla kallt, och jag var och tränade. Vissa gånger när man tränar undrar man varför man gör et här. och i lördags var det en sån gång.


Mnå, jag hade skrivit as mkt åsså bara försvann det, jag skriver kanske om det en annan gång.

/E

- Full fart mot helgen 12/10

Asså, jag fattar inte, vad är det som fuckign händer?! Hur har det blivit fredag igen...Varför blir jag lika förvånad varje gång. Vart har hela veckan tagit vägen. Visst, det är skönt att skoldagarna går snabbt men helgen går ju i super fart. Jag hinner ju kappt kliva upp på lördag morgen innan man ska gå och lägga sig lite tidigare för att det sedan är söndag och snart måndag. Men jag ska inte klaga, det är ju skiit jobbigt när dagarna släpar sig fram. När det är så vill man bara spola fram tiden för att man näste förgås för att tiden går sakta.

Ja, ni kan ju gissa varför jag skriver det här, för att jag har tråkigt. Ovanligt, men det är endå skönt att ha den här bloggen att skriva i för nu kommer jag NÄSTAN aldrig behöva ha tråkigt eftersom att jag har bloggen at skriva i. Varje gång jag går hemma och har AS tråkigt kan jag alltid sätta mig här och berätta något skoj. Men ofatst känner jag att jag inte orkar men när jag väl kommer igång rinner det bara på. Det är såå sköt att bara kunna "släppa loss" och bara säga vad man tycker. Ända sen "vi" slutade på prolympia har det blivit annorlunda. Så nu har jag hittat ett annat sätt att a...skit samma.

Nu är lunchrasten snart slut och vi ska ha Engelska... Vi ska jobba med vårat Irland, sååw bååring. jag vill inte göra det för det är tråkigt tycker jag. Och iadg är Linkan borta så vi måste jobba hårdare, men det är bara att göra det bäste utav det. Nu längtar jag efter att sluuta. gu vad skönt. Jag skulle såå gärna vilja hem o sova. det blev lote sent igår eftersom att jag satt ich skrev blogg om min minst sakt "äventyrliga orientering". Men nu efter skolan ska jag nog lägga undan ett par skor.

Jaa, det är såå kul, jag skrattar i stort sett hela tiden. Och anledningen är ju såklart Zanna & Maja...De är bara såå roliga. De "bråkar" heeela tiden, och det är bara såå roligt. Men jag fattar inte varfrö andra inte skrattar. det är skit kul ju! jag garvar ihjäl mig^^ men andra ba, nada. Nyss så sa Maja att hon hade en bild på en orm på datoorn till Zanna, och den dumma..tittar^^ och skriker till. Också var det en KATT^^ omg, o Maja gapskratta, jag med typ^^ Nu har i rast igen typ medans Kikki pratar om Näringslära.

/E

Orientering10/10

Vi börjar med igår...Om jag kommer ihåg:P

Först hade vi Mdsnsk Grndkrs och det gick väl bra antar jag...Kommer knappt ihåg vad vi gjorde men det skrev jag kanske i förra inlägget, vad vet jag...;) Efter den lektionen var det lunch och det var nån konstig rosafärgad fisk och potatis. Om vi säger såhär slipper jag det gärna nästa gång. Det gick ner men det var väl inte så att man var mätt precis. Eftersom att vi inte hade idrott förra veckan skulle vi ha ett dubbel pass med orientering. Så hela klassen bytte om och vi tog bussen upp till ryggis. 

Väl framme var Mattias redan där med kompasser och kartor. Jag hade tänkt att jag skulle ta det lite lungt i och med mina knän, men jag vet inte om det blev så lungt i början... De första 4 kontrollerna gick lätt och snabbt. Sen skulle jag till bakom "snö-taget" vid sjukhuset. Där tog det lång tid innan jag hittade det. Men det var bara för att Mattias inte sagt att vi skulle både leta efter "vimplar" och "platta", så där hade jag lätt sparat in 5 min om jag vetat det. Men jag sprang iväg och nu blev det bara svårare och svårare. Den jag nys var på var 1 och den jag nu skulle leta efter var 30, där träffade jag Hanna och J.Å. De frågade om jag hittat den man jag sa att jag nyss kommit. Då sa de att de vare där en låång stund. Jag började leta men gav upp efter kanske 10 min. Jag fattade nada, så jag antog att nån tagit bort den^^. Jag sprang vidare och skulle leta efter 14, men innan jag ens kommit iväg var jag typ vilse. Jag satt mig på en bänk, tittade på kartan och tänkte om jag går rakt nu kommer jag till kontrollen. Men när jag rest mig hade jag glömt min taktik och bara gick lättaste vägen i den riktnignen. Det stod på kartan att kontroll nr. 14 skulle befinna sig på "stenig mark" och det gjorde den med, men det var mkt stenig mark. Så där var jag oxå lost i typ 10min. Tills Linkan och Bsson kom. De var schysta och visade att jag var HELT fel ute och att den låg typ 150m neråg vid en sne björk. Och när jag står där och skriver i 14 på min lapp, så kommer de, Zanna & Maja, redan då hade jag känslan av att det skulle bli...a...inte som att orientera själv, och de bara utav att sett de från 50m avstånd.

Jag sa typ var kontrollen var annars hade de aldrig hitta den alltså, visst en blid höna kan oxå hitta ett korn, men två stycken kan knappast hitta en kont.^^. Jag började "skutta" mot 16, och skutta det gjorde jag för det var enda sättet att ta sig fram mellan alla kvistar och grejs. När jag klättrat lite tyckte jag att jag såg Annica och JJ så jag log lite och "de" log tillbaka av någon konstig anlednign, det var ju inte de!!:P Då hör jag Zanna & Maja ropa om jag hitta 16, vilket jag inte gjort men jag sa det endå för att se om de skulle gå dit, och självklart gjorde de det:P När de började ropa om vart den var (då hade jag redan gått en bit) kände jag att jag inte kunde lura dem så länge så jag sa att jag skojjade. Då sa, Zanna såklart, att de skulle slå mig *oväntat* så jag började små springa. När de kom ikapp mig hade de nog glömt det redan eftersom att de antagligen hade kommit på något att kivas om. Jag gick vidare medans de fortsatte. Efter kanske 2min ropade Zanna & Maja att de hittat 16, jag visste nästan att de inte gjort de emn det behövde väl min erfarenhet och kunskap om orientering (det är vad jag tror).  När jag kom upp till dem står de såklart och gnabbas om någonting, vi låter detta någonting vara osagt eftersom att jag inte är säker på om jag hörde rätt lr om det var sant. Vi satte oss ner på några stenar och tog ut rikningen och delade tips/vilade och pratade. Jag tog tillfället i akt och skrev av Zanna & Maja's lapp, bara 1 kont! Då bestämmde vi att vi skulle börja gå hem eftersom att kl. var rätt mkt. Vi bara går nån stig och nån trappa för att komma hem och när vi kommer ut ur skogen är på på norra!. Vi tar då ut rikningen till kont. 17, då tkr Zanna att vi ska följa efter några andra som springer förbi (de här andra gick inte ens på vår skola) men vi går in i skogan iaf. Och rätt var det är så har Maja's magiska fötter lett oss fram till just kont. 17. Vi fortsätter hem även fast Zanna tkr att vi ska leta efter 16 och 18 men inte Maja och jag. Vi börjar gå och sen skriker Zanna til som *pip* då har hon bara gått mot ett "stup", kanske 50cm högt. Vi går vidare, Sen bråkar Zanna & Maja vidare och jag går och skrattar hela tiden eftersom att jag tkr det är skit kul och för att jag inte kan sluta...ovanligt. När vi var tillbaka på ryggis leder Maja's magiska fötter ocss i rätt riktning igen!! ocgh vi hittar kont. 24. Då delar vi på oss och letar reda på varsin, sen letar vi rätt på den sista tsm. Sen är det Cat-fight igen och jag garvar på. Tillslut var vi tillbaka hos Mattias. Det var verkligen ett x2 pass.

/E  

Onsdag 10/10

Jaa, den här dagen har ju inte börjar spec bra... Just  nu sitter jag och väntar på att Mdcnsk Grndkrs ska börja. Och jag är trött och hungrig. Somnar snart och dessutom svälter jag nästan. Hoppas hoppas hopas att det är god mat idag... Och imorse när jag skulle äta frukost hade jag fått ett sms från Daniel. Och självklart fick jag inte bo hos honom under APU:n... FUCK! Jag orkar inte, varför just jag. Det var ju tänkt att jag skulle ha min APU på friidrotts gymnasiet där Daniel går. Och då skulle jag bo hos honom under vecka 48-49. Han hade kollat med sin tränare och jag skulle ringa honom nån dag och...ja...prata med honom. Jag hade kollar med mamma och det gick bra där med:D så 2/3 grejer vad avklarade. Men det svåraste var fortfarande kvar, om jag kunde bo där. Men nej det fick jag inte av någon anledning. Jag fattar inte vad hon är rädd för?! när "vi" skulle ner fick vi ju inte heller bo där och det skulle ju bara vara i typ 2 dar... Jaja, inte mkt att göra, men det värsta är att jag nu måste vara på Prolympia...... Jag vill inte...jag ska rymma och vara borta de 2 veckor som jag måste vara där. Och jag som trodde att jag först skulle vara på Ego från första början men det blev inte så... 

Nu måste jag jobba, annars hinner jag inte med...

/E 

Måndag 8/10

Måndag, ååh, jag ville bara inte kliva upp ur sägen i morse. Det var såå skönt. Jag kände hur varmt det var under täcket och att det var kallt utanför. Men är det skola så är det. Jag har klockan ställd på 6.45, men jag vet att jag aldrig skulle kliva upp då, dels för att jag isf inte har nått att göra under stunden jag är klar (då kan man ju lika gärna sova) och dels för att jag inte vaknar förrän 7-7.05 nånting. Så 6.45 sätter radion igång men jag ligger i sängen till 7.15 typ, och det är såå skönt. Sova måste vasra det bäste som finns alltså, aa det måste de.

Men vad är det som händer egentligen...Skolan går skit snabbt och så, det är ju skönt. Men när jag kommer hem från skolan, går tiden skit sakta. Jag fattar inte, nu är kl. 18.47 och jag känne4r nästan för att gå och lägga mig. Jag ville ju inte ens gå och lägga mig innan 7 när jag var 6 år!!! WTF, What's happening to me?! Jag har ju inte ens läxor att göra, jag klagar inte men. Så det ska bli såå skönt när träningnen drar igång igen, nu kom jag på det, jag har inget liv. Det är träningen som är mitt liv...Inte för att det gör mig nått spec men ändå liksom...Jag måste in på pressbyrån imorn för att hitta ett liv ;)

Påtal om läxor...Jag förstår mig absolut inte på Tessan (matteläraren). Hur tänker hon när hon gör planeringen. Hon måste ju vara nått så djävulskt optimistisk satt det inte är sant. Ända sen första Mattelektionen har jag legat efter... Nu menar jag inte att jag är värsta snillet men, nog tycker jag att jag kan matte. Men inte enligt planeringen, vi har 3 timmar matte. Och idag skulle vi börja och avsluta avsn.2.3 Men jag hann inte klart. Och jag tror knappast att det var många som var det. Några spelade tärning halva lektionen men men. Det som är såå stört är att (jag blev inte klar med förra avsn. så jag hoppade till 2.3) jag jobbade i sträck, 3 TIMMAR. jag tog inte ens rast. Jag bara tänkte "jag måste bli klar". Men det gick inte, jag lovar jag jobbade hela passet, hela rasten satt jag och jobbade matte. Jag ville bara lägga mig ner och grina när hon sa att vi skulle sluta... jag måste f*n prata med Tessan nästa lektion.

Nu är kl. 19.02 så jag har iaf drygat ut en kvart iaf, jag tror att jag ska läsa lite i min nya "läs-stol" :D Jag har ju läste ut Pojken som kallades det, så nu kan jag fortsätta med Den äldste.

/E

Lördag 6/10

Innan, jag åkte och hämtade Daniel för att vi skulle till Jessica. Hade jag verit på Loppmarknad. Det var ju såå kul..INTE. jag stod vi lampor och massa andra grejor. Jag kom dit vid 9 och skulle varit där till 4 men jag stod på samma ställe och det var en massa andra som inte gjorde nånting så jag åkte halv 1, så jag hade ju stått i 4½ timme.

När jag kom till Mormor, pappa hjälpte hon med nån grej. Jag visste att mamma och alexandra skulle dit och hjälpa til. Men sen fick jag reda på att mamma skulle vara med i 1m och 1,1m, på Lillfia^^ Jag blev ju lite förvånad men tyckte att det var skoj att hon skulle vara med. Och när hon kom hem hade hon med sig 2 saker, ena en resett till samlingen. Och den andra var att hon i 1,1m klassen tvärnitade Lillfia framför ett hinder så att mamma for av, rak in i hindret och fick (troligen) en spricka i revbenet:( Jag är såå stolt över dig mamma, bara tråkigt att du skulle göra illa dig.

/E
RosettenSamlingen

Söndag 7/10

Tråk igen. Men men, inte så mkt att göra. Jag blir ju iaf glad när jag tänker på igår:) Jag har inte haft sådär kul sedan vi sist sågs. Av alla minnen man har äre de med er som är starkast. Jag tänker inte så mkt på det under veckorna och så men när vi väl ses märker man vad vi har och det är "det". Det går inte att beskriva, men det är nått speciellt. För när vi ses tänker man inte på nått annat, det är bara just nu som räknas och man vill inte att det ska ta slut. Men det kommer det ju inte heller att göra men det kommer ju inte bli lika mkt som under tiden på Prolympia. Tänk efter vad den tiden har gett oss. Det är ju ofattbart. Det är så mkt som spelat roll i att vi hittat varandra, men det är så stört mkt att det inte är någon ide att tänka på det. Det beskrivs bara som "Ödet". Och nu längrat jag såå mkt tills vi ska ner till Daniel i Sthlm. Det ska bli så kul:D Inte för att vi har en aning om vad vi ska göra men när det är vi 4 så blir det alltid bra.

Men just nu finns det inte mkt att göra. jag är helt ensam. Pappa är uppe hos Hasse och hjälper homon med nått. Och mamma och Alexandra är med Ohboy på en hundutställning på Nordic. Jag hoppas att det går bra med farmförallt att han sköter sig, hanh kan ju vara lite...ja...sprättig. Men Iaf jag vet ju att han är sötast i världen och att ingen domare kan ändra på det!

/E

Fredag 5/10

OMG!!! DET ÄR FREDAG IGEN, kan knappt fatta det. Veckorna gå ju såå snabbt, såå skönt. Något som är lite mindre skönt är att vi har näringslära i typ 6h! Visst jafg tycker att näringslära är roligt men lite jobbigt i 6h. Vi hade nyss rast, innan rasten hade vi jobbat med nå beräkningar på vad vi fick i oss igår, hur och när typ. Sen så ska vi väl jobba utfrån det. Nu har vi haft lunch och vi jobbade itifrån det:P Gjorde inte mig speciellt mkt. Tyckte att det var ganska krångligt. Dessutom fick jag lite dåkligt samvete när jag såg hur mkt jag äter och hur mkt jag BORDE äta. Betydligt mer än vad jag gör nu, ungefär DUBBELT, shit, jaja det är bara och ösa på lote mer vid varje måltid och äta lite oftare kanske, lr iaf lite fler mellanmål. Kanske ska börja med en macka med kalles nya randiga. Asså, har ni hört nått värre, kaviar blandat med banan. Det måste ju vara såå Jä*la äckligt, det kommer jag aldrig att smaka. Nej men något som jag kommer att testa är nog "Cotti Frutti" det ser ganska gott, det låter ju lite gott också:P Och det kan man ju faktist äta som mellanmål ibland.

Gud vad skönt, just nu sittar jag bara och pratar på msn och skriver det här. Jag är ju liksom klar nu *stolt* :D Och jag vet inte vad vi ska göra resten utav lektionen. Så nu sitter jag bara och väntar på att Kristina ska komma in och: - Daniel! du som är så duktig och är klart och allt, dy får gå hem nu och behöver inte komma tillbaka förrän på onsdag:D Man kan ju alltid hoppas iaf;)

Jag är såå godis sugen, vill haa. Men just nu kan ag inte göra så mkt åt det. Får se om jag köper nått sen efter skolan. Men då kommer jag bara få dåligt sammvete och känna att jag lika gärna kunnat hoppa över det. även om jag tyckte att det var jättegott. Fast det är ju faktist fredag...Satt, jag skla nog köpa något gott, så att jag har något att göra på bussen. Det är annars så tråkigt att bara sitta still och trängas med nån. Jag tycker att man borde ha typ bussar som är 25 meter långa. Med typ 75 sittplatser, breda platser. Och bara enstaka platser. Fast endel dubbla oxå utifall man skulle träffa nån som man kände så att man kunde prata lite.

Nu vill jag ha mat, hoppas att vi kan köpa mat ur husvagnen på stan, det är såå himla gott. Så jag ska höra med mamma sen. men nu slutade vi iaf jag:D jag kanske hinner köpa lite godis innan bussen går.

/E

Tråk dag... 4/10

Idag har det inte hänt någonting spec. Och eftersom att jag ändå skriver här kan ju det bara batyda en sak....jag har tråkigt. Dan började som vanligt, hade SpecId, alltså tränade jag på Jocks. Det var väl okej. Kom dit när vi "ska" börja, inte en käft från min klass. Men jag körde igång ändå. Började på "skid-glid" det är en konstig maskin som man typ åker skidor på islt för att springa på löpbandet. Jag "gled" i 20min. men när jag hade kört det där i kanske 7 min kommer klassen in droppandes en efter en typ. och under tiden jag körde mina 20 min gick de ner till gymmet för att träna, medans jag gnolade på. När jag var klar med uppvärmningen gick jag oxå ner och gymmade lite. Det är lite svårt att motivera sig att köra hårt för Mattias kommer efter halva passer och är där kanske 5-10min. Dessutom så Linkan och Jonas, de kör mest bara "ta så mkt du kan EN gång på alla maskiner" så det är lite små tråkigt.

Efter lunch hade vi Datakunskap, asså, jag har aldrig sagt att jag är skit bra på datorer men...Nog trodde jag allt att jag kunde lite iaf. Men icke, Tessan ba: A, men har ni använt Exel nån gång då? Då tänkte ju jag, ja men det har man ju kanske jag kan vara lite snabb och sluta lite tidigare. Och sen säger hon att vi ska göra ett diagram.

(Resten jag skrev försvann, så jag tar det snabbt)

Jag visste inte hur man skule göra och det tog en lång stund innan jag ens hittat var man infogade diagrammet. Efetr det sa Tessan att vi skulle göra en data bas, men sa inte heller hur. Så jag ringde till mamma och frågade henne, jag fick lite hjälp men det var ändå svårt.

Typ det ända roliga idag var att jag fick ett brev från SFF om att jag var inbjuden till en kurs i Umeå, eftersom att jag var ledare i sommar på friidrottsskola. Så jag ska nog åka upp, och om jag har tur får jag vara ledig på fredan för att åka upp till Ume. Om jag har mer tur får jag med mig Zunken lr nån anna som var ledare. Synd att inte du var ledare i sommar Daniel...Så nu får jag bo på hotel;)

/E

Bussnappad?!

Ibland kan det vara ganska skönt att åka buss tycker jag, lyssna på musik lr läsa en bok. Men igår skulle jag åka buss hem till Laggarberg. men nästa gång ska jag tänka efter både 3 och 4 gånger innan jag kliver på, vi ta det från början...

Vi hade svenska och jag ahde gjort nästan allt som skulle göras, bara lite stödord som skulle skrivas, men det kunde jag lika gärna skriva hemme tyckte jag. Jag kollade på lappen jag har i fickan för att de om det gick någon buss med förbindelse till just Laggarberg. Kl. var då 14.40 och bussen skulle gå 14.45. så jag sprang som en idiot för att hinna till bussen, när jag kom fram till "P" där bussen går ifrån så var kl. kanske 14.47. Men det stod en massa folk på P så jag antog att bussen inte hade kommit. Jag står där och väntar på att bussen ska köra fram, och det gör den 15.00 ungefär. Jag klev på bussen som kom då. När jag är framme i Timrå centrum är kl. typ 15.35, jag kollar på lappen jag har och setr att Lagga bussen nu är FRAMME i laggarberg. Och nästa buss går 16.40! Då tänklte jag, då kan jag ju lika gärna så hem. jag börjar gå hemmåt men kommer inte ens till OKQ8, ca. 500m. Men när jag är påväg hem ser jag den där mini bussen som brukar gå till Lagga. Då tänkte jag att jag kunde springa ikapp den lr ta en genväg. när jag kom ikapp den frågar jag om den går till Lagga, men inte då. Han säger däremot att det går en buss tioll lagga fast på andra sidan vägen. jag går dit ovh väntar på bussen. När den kommer frågar jag om den går till Lagga, OCH DÅ SÄGER DEN DUMME FAAN "jaa". Så jag kliver på busen såklart. Först åker den den vanliga vägen, men efter en stund börjar den åka mot fagervik och massa andra ställen, och tillslut är jag så långt bort i helvete att jag har hamnat i SÖRÅKER, halvvägs till Härnösand. jag ahde tänkt att den skulle vända någon stans men tillslut ringer mamma och säger att jag ska kliva av nästa hållplats. Men grejen var ju den att jag hade igen aning var jag var just då. Jag försökte kolla på skyltar jag åkte förbi men den var bara sånna som "domsjö" och "klingholm" och hur mkt klokare blir man utav det?! men jag går en bit och ser söråkers folkets hus. Så då ringde jag och sa att jag visste var jag var coh mamma coh pappa kom och hämtade mig

/E


Måndag 1/10

OMG?! märkte det nu när jag skrev rubriken, det är ju för tusan OKTOBER!!! Shit, va snabbt det går asså, nu 'r det ju höst officiellt också. Just nu har jag rast efter ännu ett matte-test, vi har det varje måndag, det är skit jobbigt. Eller inte speciellt jobbigt bara det att jag aldrig hinner klart med kap. vi ska vara klar med. Vi skulle gjort 1.5 1.6 och 1.7 och jag hade typ gjort 1.5... Så jag kunde knappt halva testet, men det var bara 10 frågor satt. Men nu ska jag  skärpa mig, nu ska vi börja med "tal". Så nu är vi tillbaka på ruta 1 ungefär;) Så nu sitter jafg bara och väntar på att vi ska sätta igång med att jobba. Efter matten slutar vi:D såå skönt kan man gå hem och sova igen helgen^^

Men innan jag åker hem ska jag kolla på ett par skor på "Scorett", tror att affären heter så. Var där förra veckan när jag väntade på skjuts. Det var då jag såg dem, de bara sto där coh väntade på mig, - It was ment to be! Men jag hoppas att jag får hjälp att betala dem, så jag kommer lägag upp en länk senare där man kan gå in och sponsra mig^^... Men om det inte gå så, kan ni bara ge dem till mig personligen. Fast ni som bor längre ifrån kan ju alltid posta lr nått ;) Men det är ju så att jag BEHÖVER ett par vinterskor, några lite högre och varmare, och de var jj de här "Vagabond:erna" ;)  

Vet ni vad?! vi har igen idrott denna vecka:D gud va skönt, börjar halv ett både tisdag och torsdag, och på onsdag slutar jag halv tolv:D skönt att ha en "vilovecka" nån gång iaf. Men ska nog gå på Jocks nån dag iaf, då ska jag nog fråga Jessica Welarholm, ta det inte personligt, hoppas iaf att du valt rätt nu iaf. Så jag ska nug höra av mig till ehnne under veckan. Jag menar, det är ju sista veckan på uppehåller på friidrotten nu också. Men sen kör det igång. Tråkigt att köra rehab under uppbyggnaden, men vem vet det kanske sker ett mirakel under veckan och att jag blir bra, som jessica sa: "mirakel, de sker ju oxå" Men nu ska man ju leva i nuet.

På onsdag är det samkväm igen:D Frågeslinga, men nu är ju inte Daniel med, hur ska det gå då?!, aja det löser sig nog endå. Nu kom Tessan så det är nog dags att sluta.

http://www.sponsra.de


/E

RSS 2.0