Fredag

Jaha, då var ännu en vecka över. Det har, trots alla fördomar och allt sånt, ganska kul. Det som var roligast var ju iaf att ha 6:orna. Det var ju absolut något extra^^ Om man inte var beredd med nästa övning började de och knuffas, bråka, springa, slänga sig i väggen, you name it! Så jag komme rnog att sakna det lite. Sen var det också kul att en tjej från entreprenör, maja/mimmi^^ fast hon hette Maria. Men det var kul att ha nån att ptata med.

Söndag #4

Ja jag vet, det börjar bli lite överdrivet men det är ju jag som bestämmer satt;) Har suttit och tittat i fotoalbum med Alexandra^^ Det är "såv facking fan"! Allt från när mamma och pappa var typ 20-30 till bilder på mig i 6:an (inte lika kul) Asså, de bilderna är inte tillräckligt gamla för att jag ska kunne titta på dem utan att bli lite besvärad.

Jaha, och imorn ska man till Prolympia igen... VAJ?! Fuck off and die Ethel...aja 1 vecka måste jag väl klara av. Så farligt kan det ju inte vara. Men det som rä lite jobbigare nu är att jag måste planera en lektion för tre 6:or (skilda lektioner) Jag vet inte vad de har på schemat eller hur lång tid jag har på mig inte heller vilken utrustning jag har att jobba med. Men jag har några ideer som jag kan improvisera utifrån. Men om jag hoppas för allt i världen att jag inte behöver ha 8:an och 9:an, dels för att jag inte vill och dels för att jag inte tror att jag kan hjälpa varken de eller mig själv på nått sett.

Det känns konstigt men jag kommer nog att skana klassen lite kommer ju inte att se dem på 2 veckor! Men det är lite skönt att slippa de oxå:P spec Zanna;) men det är kul att alltid ha nån att slåss med^^

"It's 'gonna be a long walk home"

/E

Söndag #3

Nu har vi ätit, och det var himla konstigt...Mamma "experimenterade" lite med maten. Till slut blev det iaf typ tacokött med "filodeg", eller vad det nu hette. Det var som bakplåtpapper och såg ut som det.
 
Hos madde så pysslade vi ju då. Det var såå kul, jag gjorde två ljus "manchetter", en "piprensgran" och en ljuslykta. På min ena ljus manchett tror jag att ja tredde på typ 100 pärlor, som sedan blev en stjärna. Den andra visste jag inte vad jag skulle göra utan jag började trä på lite pärlor och sen bestämmde jag att den skulle göra sig bästa som en ljusmanchett. Alexandra visset inte vad hon skulle göra så jag sa att hon skulle köra på min taktik. Mamma hade med sig ETT TON granris med sig. Och på en dång satta hon sig ner och skulle binda en krans. Den blev skit bra! Men efter det var det som att musten gått ur henne. Så resten av kvällen satt hon typ bara, hjälpte
alexandra och så. Sen åt vi hembakad pizza, det var väl gott men min var en stor deg klump. Men annars hade vi jätte trevligt!



"Love, love me, love, love me"

/E


Söndag #2

Nu är vi hemma igen. Vi kom precis hem från Madde, det var jätte kul där. Innan vi kom dit var vi på Plantagen och köpte en blomma till Madde. Men påtal om Plantagen, utan för där stod det två personer som gjorde reklam för "media markt". VARFÖR DÅ? Ena killen stod med plakat på magen och den andra delade ut reklambrev. Asså, jag fattar inte varför vissa gör det här?! Dels för att jag tycker att det är onödigt och att jag aldrig skulle göra det självmant. Och dels för att jag aldrig  varit med om nån butik som gjort såå mkt reklam om sin affär som de har gjort. På radio, stan, tidningar och överallt! så jag vet inte vad de känar på att kränga några som måste stå och frysa för ingeting enligt mig.  Nu blir det mat och jag skriver mer sen.

"Money, money, money"

/E

Söndag

Vad sknt att det är söndaga, det känndes nästan som att det var de igår och då är det bjätte skönt idag:D Vaknade typ 7 av att jag spräckte läppen, när man är täppt i näsan blir man torr i munnen när man sover eftersom att man andas. Och när man blir sådär tott i munnen kan man skräcka läppen som jag gjorde. Drömde värsta konstiga drömmen, det jag kommer ihåg är att jessica blev tvingad till mattant för att den som egenteligen var sjuk och vikarien ville ha gjälp eller nått. Nu är jag jätte hungrig och frukosten är klar.

"What a wonderful world"

/E

Lördag 24/11

Jag ska försöka skriva lite oftare, och om jag ska göra det måste jag skriva mindre än vad jag gör. Just nu har jag värsta kraven på att det måste bli visst mkt. Liksom att om jag känner att jag inte kommer orka skriva 30-40 meningar, så skriver jag inte. Det är ju bara dumt, tänka alla ni som missar nått utav mitt händelserika liv?! Så kan vi ju inte ha det. Så här kommer mitt nyårslöfte i förväg;)

Klockan är lite för mkt för att skriva om veckan som varit. Jag måste bara göra det, det är så mkt som hänt. Och om jag gör det nu kommer jag missa en massa.

Men idag har jag inte gjort så mkt, inte nått nästan. Det blev ganska sent igår typ 11.30-12, så jag sov till typ 10. Och idag vaknade jag såhär sköönt. Du vet när man inte vaknar utav väckarklockan, eller att mamma säger att man ska vakna, ohboy (är det så det stavas:S) hoppar upp i sängen eller att de som r vakna inte kan vara tysta. Det är skit jobbigt när det blir så, men det blev det inte idag, utan idag sov jag till jag inte var trött utan vaknade. Då hade jag sovit mina timmar och jag var redo att kliva upp. Men då kommer man ju till det knepiga att om jag ska ha sovit mitt till skolan måste jag gå och lägga mig typ 9 på kvällen och det vet ju alla att det är en omöjlighet, även om man kan vara lite trött då skulle jag aldrig komma i säng.

Efter frukost åkte vi in till birsta. Först var vi till granngården för att köpa lite spån och havre och sånt. det var nån "klubbdag" så de hade fika och jag var dit så snabbt som jag sett det. Eter det tyckte jag att vi skule åkt till "Media Markt" (det låter skit fult, media markt, vad är det för fel på media market?!) men det är ju tyskt så vad hade man väntat sig utav ett redan fult språk?! Det var ju såklart SKIT mkt folk där och mamma fick spassmer, ovanligt? Icke, Men vi fick in hon endå. Först när vi kom in stod det värsta kostymnissen där... Tydligen var han nån "konfransier", pappa sa det sen. han gick typ och sa: -eftersom att det är så mkt folk här sänker vi priset på en digitalkamera med 50spänn! Typ... Vi gick runt och kollade lite, det är as stort. som jag sa till Daniel: "som ikea fast bara elektonik, typ" och ja så var det. Det kommer bli mkt skönare att vara där när det blir mindre folk. Vi hittade en skrivare/kopiator/scanner för 444kr. Jag ba. VI KÖPER DEN! fast jag skrek inte. Sen när vi kom hem sa pappa att det skulle bli dyrt att köpa patroner till den eftersom att det är 4st. han kollade i nån katalog och såg att det skulle koste typ 500spänn att köpa 4 st nya^^. Så då sa jag att vi kunde köpa en nu skrivare/kopioator/scanner när färgen är slut! han ba: "ja, vi får väl se".                                     

Oj?! det blev ganska mkt endå, jag får sluta med tvångstankar så kanske det bli en liten roman varje dag;) Tur för er va! Nä men nu är det sent och jag ska sova, imorn blir det pyssel dag hos Knep&Knåp gurun Madde!


/E


Lördag 17/11

Påtal om 17 då så fyller jag 17 om 49 dagar:D Inte för att det var nått viktigt men... Nu vet ni så att ni kan börja räkna ner tills jag fyller år!

Varför jag skriver här beror ju bara på en sak, jag har tråkigt... Jag vet inte vad jag ska göra. Men jag kan ta hur min dag sett ut idag^^ På morgonen hade jag träning 10-12 det gick väl bra antar jag. Patrik fick känninger i sin baksida så han körde rehab idag med mig, det var ju lite kul att ha nån att prata med. Felicia var ju oxå där och det var ju lite kul oxå. Annars är det oftast jag som är yngst i hela gruppen och det är väl..ja inget spec men det är roligt med "sånna" i ens egen ålder. Jag var ganska glad hela passet enda tills vi skulle köra "MAQ", det är skit jobbigt. Det går ganska bra vissa övningar men det är en som jag HATAR! det är en när man ska ha ena armen och ena benet i luften. Asså men ska stå på tårna och armbågarna, fast med en arm och ett ben i luften. Och jag orkar typ int, därför hatar jag den. Jag känner hur jag blir arg och sur och bara less. Det är ju klart att jag inte vill vara det men den övningen gör att det blir så!

Sen har jag vare på plantagen med mamma, det var ju skoj, inte spec... Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Skriver kanske  senare.

/E

Fredag igen lr nått... 16/11

Åh, jag vet inte vad jag ska skriva men efetrsom att jag har börjat kommer jag säkert på något under tiden. Vad skönt att en vecka är över, men samtidigt känns det inte så. Jag vet inte varför det bara känns så, jag skulle nog klara av en dag till skola. Knappast för att jag vill men jag har liksom orken. Det känns ganska slött att gå i skolan, men jag antar att det är för att jag är så bra så att det inte känns så svårt;) nä men seriöst, det är såå skönt att vara klar med allt och inte ha restuppgifter.

Jag fattar inte varför jag inte gjort det tidigare men nu har jag börat ta bussen till Horsta. Det är såå skönt att komma enda hem. men det tar ju en stund. Den buss som passar bäst är den som går från navet 15.25 då är jag framme 16.00. men jag måste vänta 5 min innan lilla bussen kommer, fast sen vet jag uinte när jag är framme i laga men det är iaf skönt. Nu kommer 9:orna så nu måste jag sluta, skriver mer sen.
Nu har vi haft gramatik prov, det gick väl sådär. Jag hade typ hoppats på MVG, men då fick man bara ha 2 fel och jag hade 8... Det kändes värsta bra men jag antar att det var ganska bra endå. Men på en fråga kom det upp nått som hette "korrelat" om nån vet vad det är så säg det! där fick jag nog 1 fel.  Nu är jag klar och väntar på att Marcus ska spela sin cd så att man akn lyssna på "ett öga rött" sen hoppas jag att jag kan ta bussen som går 14.45.

/E

Tisdag 13/11

Nu har vi "specialidrott", lr a, vi sitter i klassrummet och skriver om vår idrott. Det är ganska tråkigt, jag vet ju redan allt om min idrott;) nä men det är segt. Ingen lärare innebär inget jobb... Nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli lunch för jag är hungrig!

/E


Fredag 9/11

Jaha, då var det ett tag sen man skrev här igen.  Men nu ska jag göra det!


Jag vet inte vad jag ska göra...det känns som om jag faller och försöker ta tag i nånting att hålla fast i, men jag bara famlar i luften... Känns som att jag inte kan göra nånting åt det heller. Det känns som att jag går på autopilot, och det är inte kul, allt bara händer och jag kan typ bara stå och le lite. Nu låter ju jag värsta deppig och desperat men så är det inte riktigt... Träningen gör det ju i nte heller lättare. Jag vet i nte vad jag ska ta mig till, jag är typ bara där, jag gör typ ingen nytta. JAG ÄR SÅÅ SJUKT JÄVLA LESS PÅ ATT KÖRA REHAB! Nu har jag kört rehab sen jaa...kanske...mars! DET ÄR FAN 8 MÅNADER. Kan igenting gå som jag vill, va?! Såg en intervju men Christian Olsson då sa han värsta bra grejen: "det känns som att man jagar regnbågar, man vet att de finns där men man når aldrig fram" det är precis så jag känner. Den killen måste ju ha ett psyke av stål, jag förstår inte hur han orkar med all rehab. Men under hela intervjun satt jag bara och nicka och höll med typ. det var såå skönt att höra nån som hade samma problem som mig, det gav mig lite motivation. Liksom: "om han kan det kan jag". För just nu saknar jag all motivation som finns, men nu finns det hopp ;P



Hela dan idag har det typ snöregnat hela dan. Efter som att jag bor i Horsta måste jag gå typ 400m från "laggarbergs centrum" där bussen stannar. Men på hela den vägen märkte jag typ inte att det låg typ en dec snö på marken. När jag kom in på gården jag ba: "Mäh, det ligger ju snö på marken". Så jag var nog ganska trött efter att suttit på bussen ett bra tag.

/E

Slut på lovet... 5/11

Jaha, då var lovet slut och man har varit utan skolan 10 dagar. Känns konstigt, men såå skönt det var att vara ledig på en måndag. Jag förstår Johanna, när jag vaknade i morse (säger man så?! skit samma) var det en sån här dag då man inte vill gå till skolan och bara ligga i sägen. Och det kunde jag göra den här morgonen. Jag bara låg i sängen och sov och sov och sov, jag älskar att sova! Iaf, innan mamma åkte till jobbeet sa hon nått om att ohboy skulle ut, men jag låg och sov så jag hörde knappt nått. Vid 9 vaknade jag till och kollade om Ohboy var vaken. Men han låg och sov på nån tidning inne i mitt rum. Det var såå skönt att inte vara tvungen att kliva upp tidigare. Jag låg och typ kollade på Ohboy i kanske 15min innan han vaknade. Då gick vi ut jag tänkte gå värsta långpromenaden, men det var inte hunden sugen på, han var iaf skit seg så vi vände typ på en gång.  

Sen kom mormor, hon ville ha hjälp att handla (hon fick typ en hjärtinfarkt, så nu får hon typ inte lyfta mer än ett mjölkpaket) När vi kom till henne bakade vi bröd. Det var nått Grekiskt bröd med rödlök och oregano, Det blev skit gott, jag ska lungt göra det igen, det var ju inte direkt frukostbröd men till man var det as bra.

Senare skulle jag ringa till "anders". OMG!! jag har nog aldrig varit så nervös, kanske när jag var i norge. Men nu trodde jag att jag skulle kräkas. Men jag ringde till mamma och frågade hur jag skulle säga och så. Då sa hon att jag skulle ringa den där anders på en gång, och det gjorde jag, typ, men jag gjorde det. Och han sa att det gick bra!!!! Jippiiee!!! Så nu ska jag smälta det och sova.

/E

Torsdag 1/11

Ja, nu är det torsdag och snart är lovet slut. Men början av lovet var skoj iaf, eller det var ju inte bara skoj utan jag hade mina roligaste 3 dagar på hela hösten. Vi hade inte bestämt någonting som vi skulle göra i sthlm. Ochh jag tror att det är när vi inte bestämt nått som det blir bäst. När allt blir spontant och inpullsivt. Jag kan inte komma på nån gång då vi hade tråkigt, nån längre tid. Om vi ade tråkigt så hittade vi bara på nått. Ja kort sagt så kommer det att vara ett stark minne som jag sent kommer att glömma.

Men nu har jag tråkigt, träffade Daniel en snabbis på stan. Så det var ju skoj såhär innan han skulle åka. Jag hade tagit bussen in till stan så jag kollade tider på internet. Där kan man numera göra så att man får ett sms om vikka tider bussarna går. Så jag valde några tider och klickade på "sms" . Men jag fick aldrig de där sms:n, så jag glömde bort dem. Men när jag ska ta nån buss till birsta (mamma och alexandra var där) då var kl. strax innan fyra, DÅ, DÅ får jag dehär sms:n som jag skulle fått för ungefär FYRA timmar sen. Ja det är service de!

/E 

RSS 2.0