Matte ffs, och allt annat!

Just nu har jag väääldigt lite att göra, lr ja, inget roligt iaf. SItter bara i soffan med Ohboy. Vi slutade såklart efter lunch eftersom att jag inte orkade stanna på ist:en jag borde gjort det eftersom at jag ligger efter i matten. Men jag kan knappast vara ensam. Förr föra veckan hade vi prov och det hade Anne missat i planeringen, satt vi skulle vare på s.218 förra gången, sen missade jag att jobba matte i helgen så idag tänkte jag jobba på ganska mkt. Men först skulle vi ner och lyssna på Pelle Broman. Sen efter det gick vi igenom nån läxa. Så det blev kanske 30min matte om ens det. SÅ det blir mkt plugga matte den här veckan.

men eftersom att jag är ensam hemma och har tråkigt tänkte jag göra lite saker som jag måste göra bl.a. en uppgift om Bensår och nått annat, sen skriva om uttern och försöka skriva lite om nån vetenskaps man till NK. Jag fattar inte hur Pär tänker, skriva om 10 olika vetenskapsmän, Boooring. jaja, jag tjänar innget på att klaga, så nu ska jag vara mogen och vuxen och ta tag i det som måste göras och sen ska jag ta en calippo och tilla på "Totaly Spies"på Jetix ;)

Cornetto Frutti Disc

image61

Ja, det kanske låter lite konstigt men "veckans" glass har jag ätit 3 eller 4 ggr denna vecka. Det bara blev ju så?! Först nån på stan sen en efter träignen sen nån till och jag vet inte. Men den jag har provat är "Cornetto Frutti Disc", det är en glass med en skogsbärs-disc längst upp med lite choklad på. Själva grejen med denna glass är att den är lite cheesecake inspirerad. Om man har ätit cheesecake kommer man att märka att det inte är cheesecake i den men att den har drag utan den smaken. Först trodde jag att jag bara lurat i mig att det var så men sen såg jag att jag hade rätt. Sen där där "discen" går som en stång genom hela glassen vilket gör den ännu godare, för den är jätte god.  Så jag tycker att om man smakat cheesecake ska men prova denna. men även om man inte gjort det för det är en jättegod glass. Kanske inte den man vill ha i handen när det är 30+C men om man bara vill sitta lite i solen med något gott till är denna ett tips. ajg kommer att köpa den fler gånger.

/E

Sitting on the bus...

Ja, just nu sitter jag på bussen hem från stan och ska byta inne i Timrå. Än en gång har jag tagit med mig datorn i onödan. Det är såå jä*la störande asså. Tre dagar har det hände den här veckan at jag släpat runt på dumburken i onödan. Det är speciellt jobbigt om man ska gå på stan eller nått och man måste ha med sig den. Speciellt om man inte har idrott då ligger väskan bara på golvet hela dan. Jag tror att jag ska börja lämna in den på IT supporten. Men samtidigt vill jag ha med mig den hem. Det finne en sak jag skulle vilja ha as mkt, och det är sånna här säkerhetsskåp. Sånna som finns på Centralen i Sthlm, tänkt var skönt det skulle vara om man bara kunde slänga in väskan där när m,an ska göra nått på stan. PERFEKT, det skulle det va! Samma sak inne i Birsta!


Åker på motorvägen just nu och bara längtar efter en glass, eller dricka. Gick och letade feter en speciell på stan men jag hittade den inte. Nu måste jag sluta annars hinner jag inte kliva av på hållplatsen. Jag skriver säkert mer när jag sitter på bussen till lagga.
 



Nä, det blev inge mer...

/E

Lakritspuck

image57

Ja, jag tänkte ta upp Lakritspucken, jag vet inte vad jag tycker om den. Tydligen är det en jättegammal glass, kom 1982 och åkte högst upp i "tio-i-topp". Sen nästa år var den inte lika populär, utan åkte ner på 9:e plats. Sen höll den sig kvar på glasslistan i hela 10 år innan den försvann. Antar att den bara blev en fluga typ. Sen har den varit borta ända tills nu, vilket jag tycker varit bra. Själva glassen är inte ett dugg god, smakar typ frusen mjölk. Lakritsöverdraget är gott, för att sitta på en glass, men lakrits ripplet innuti smakar nada. Satt, jag hoppas att den inte blir kvar i glassboxanra i 10 år till, då tar den bara plats.


45min till Nationella

Så, nu sitter jag på skolan, nu är det 55min innan NP börjar. Jag är inte speciellt nervös innan men inget jag längtar till heller.  Jga menar, det är ju bara göra sitt bästa, något mer kan man inte göra. Det är bara hoppas på att allt man lärt sig och kan räcker till att klara av provet. Jag tror knappast att jag kommer få mer än VG, men jag förutsätter att jag får VG. För om jag inte får mer än VG så är det lungt, men om jag skulle få G skulle jag bli besviken. Men om jag mot förmodan skulel få MVG, ja då blire fira, ja, en glasss eller nått.

Nu är det 49min kvar, förnstret är öppet precis vid mig och solen skiner in så det är as skönt! Jag tror inte att jag kan få en bättre start på det här NP:et. Har en drickyoghurt i väskan som jag längtar efter att dricka, men det får bli senare.

Nu är det 46min kavr och jkag ska kolla runt lite på internet innan jag måste stänga av datorn.

/E

Ingen vill bli Paris vän

Skrev för ett tag sen om Paris Hilton, Närmare bestämmt den 14:e Mars. Då sas det att det skulle bli en reality serie där hon sökte vänner. Nu har det kommit nyheter om det på Kanal5.se. Ni frå läsa själva men det är såå kul!
image55

Lassgård på stan

Sitter och kollar på "Game on" på tv. Det är en sak siom är så in i h-vete dumt, och det är att det inte finns något nummer i rutan. Nej det är sant, killer i rutan står och säger "ring, ring , ring, när som helst kommer jag att prata med nån". Men jag fattar inte hur de tänker. Hur ska man kunna ringa in om det inte finns nått nummer att ringa på?!

Jaja, just nu sitter jag i soffan med ohboy i soffan och tittar på, ja, lite vad som helst. Hade matte på morgonen...Ååh så deprimerande, vi fick tillbaka vårt matteprov. Det gick ju inte så jättebra om jag säger så, gu va pinsamt!! Ja, det blev iaf G, knappt... jag pratar helst inte om det:P

Förövrigt, såg en något smalara Rolf Lassgård på stan idag^^

/E

Home again

Ja då sitter man hemma igen då. Kom hem från träningen för en stund sen. Det gick väl som vanligt antar jag. Vet inte hur det känns i knäna snart asså, ibland känns det lite och ibland känns det inget. Lite bättre känns det iaf men det bara fatt jag köpt nya skor. De var jätte sköna iaf.

Jag borde plugga lite, lite natur, lite medicinsk, och lite svenska. Får se om jag gör det lite senare. Jag vaknade 7, fatta 7, idag, jag gick och la mig typ 23, kanske lite senare. Men hur kul är det att vakna kl.7 på en söndag på en skala?! jaja, ja gick ner och la mig i soffan en stund och försökte sova en stund. Sen blev det "jordgubbs lisa", lite "bobblins" och "pokémon". Sen komd de andra ner och vi åt frukost.

Ja, jag tänkte skriva nått mer men jag kom inte på/glömde bort.

/E

Nationella

Ah, shit vad tråkigt jag har just nu! Vet inte vad jag ska ta mig till typ. Just nu har vi engelska, och vi ska tydligen träna inför Nationella. jag tycker att det är ju Jä*la överskattat, träna inför nationella?! Visst det kan vara bar att veta hur det ska se ut. Men att träna på att skriva en uppsatts är ju helt absurt om ni frågar mig, det kommer ju endå inte vara samma tema. Nationella är ju endä ingetting som kan påverka betyget,s ka iaf inte det. Ja, jag tycker det är överskattat helt enkelt. jag lär nog göra nån del men inte uppsats skrivandet, onödigt att slösa på energi, dettutom när hon inte hinner bedömma dem.

/E

Halt vid bussen

Shit asså, sitter på bussen nu, mamma är i Bollnäs lr om det var Söderhamn...Hon håller på och startar nått nytt system på alla Nordea banker. Så jag var tvungen att kliva upp typ 40min tidigare än vad jag brukar. Men jag gick och la mig typ 22.00 igår så jag var hyfsat utsövd imorse. Men jag trodde att jag hade ställt klockan med det hade jag inte. Så Alexandra kom in och bara fråga om jag hade klivit upp men det hade jag ju inte.


Men hur mycket snö är det inte då?! Det är ju satt man vill ligga kar i sängen och dra täcket över huvudet! Lite deprimerande är det iaf! Men när jag skulle gå till bussen var det typ AS HALT!! Jag tror jag sträckte mig typ 4ggr. Inte riktigt, men när jag var typ vid busshållplatsen så trodde jag att det var ganska gångbart men icke! När ag mist anar det gör jag typ en bakåtvolt, nä men jag gjorde en såndär man ser på film, när fötterna bara lyfter och man hamnar på rygg. Och det var precis vad jag gjorde. Fötterna for undan och kroppen följde med, jag vet inte om et var tur eller inte men jag landade på väskan (bagen) iaf. Jag gjorde inte illa mig men det första jag tänkte på var "Shit, vad hände med datorn?!" Men eftersom att jag sitter och skriver på den nu så lär det ju fungera.


Nu på morgonen ska jag ha spec idrott, det lär bli som vanligt antar jag. Sen är det naturkunskap, ja det blir väl också som man förväntar sig antar jag. Nu måste jag sluta innan jag missar att kliva av.


/E


Smurfarna vara eller icke vara

Ser på "Power of ten" Med Mikael Torving.

De som tävlar ska gissa hur många procent ut av svenskarna som tycker/vet/vill/skulle/har en viss sak. Och då kom det upp en rätt, ja jag vet inte om det var intressant men... Frågan var: Hur många av svenskarna tvättar händerna efter toalettbesök? Asså, vill man veta det egentligen?! Det vore ju kul att veta att 100% gjorde det. Men svaret var 81%, visst, det är ju jättemånga men tänk tvärt om! 2 av 10 svenskar tvättar inte händerna efter toalettbesök. Det får ju en att vilja gå med plasthandskar när man går ut, om man äns går ut. Jag tycker det är lite läskigt. Jaja, lika bra att inte tänka på det tycker jag.

Sen kom det en annan lite rioligare fråga: Hur många utav svenskarna äger en smurfhits skiva? Jag trodde seriöst typ 30-40% Men tydligen hade jag fel...det var ynka 12%, jag menar, jag har en smutfhits skiva!

/E

RSS 2.0