*host*

Just nu har jag så jäkla tråkigt... Så jäkla tråkigt!

Därför skriver jag här, idag började jag med att träna. Det gick väl bra antar jag, lite tråkigt att se när de andra hoppade höjd, och jag fick inte vara med. Det var lite andra saker på schemat (?) idag, det avar lite roligare då. Sen, när pappa kom och hämtade mig så åkte vi till hans jobb, för han skulle fixa nått, efter det åkte vi hem. Och hemma har jag varit enda sen dess. 

Jag får lust att typ prova kläder eller nått. Jag var in på MQ igår och såg att en tröja som jag kollar på förrut fst röd fanns i min storlek. Då började det klia lite i mina fingrar, men jag försökte tänka på att jag redan köpt ett par ganska så dyra jeans och en skjorta veckan innan, och då hade jag tänkt att jag inte skulle köpa nå mer i Januari. Men det gick ju tydligen inte så bra, men den här tröjan var ju på rea så NU ska jag inte köpa nått på ett tag!

Nu ska jag snart städa lite på mitt rum, jag gillar int5e mit rum super mkt, det är inte så funktionellt. Fast jag vet inte vilket rum som skulle kunna leva upp till det som jag menar med "funktionellt"... Men jag ska göra ett försök, för sedan kommer Jessica, och förhoppningsvis Johanna med. Detvar ett tag sen vi sågs och vi ska se lite på film. 

/E

Rubrik

Varför känns det så jobbigt att skriva här för. Jag sitter vi datorn och känner att jag inte har något att göra, då tänker jag att jag skulle kunna skriva lite här. Men precis när jag klickat på "Skapa" så känns det som att någon tappar en stwn på mitt huvud. Jag får inte huvudvärk eller nått men jag känner mig "slagen" och orkar bara inte. Jag menar, så jobbigt är det ju inte!

Igår var det min födelse dag, ganska fränt endå (Oj, nu kände jag mig som min farmor, fast hon brukar säga "fräsig" och det ahr jag inte kommit än!) att för 18 år sedan föddes jag, för förhoppnings vis har jag levt 1/5 av mitt liv, första kapitlet är avklarat, bara 4 kvar, fast det fär lät inte så bra.. Men det är mkt man hinner med på 72år, det låter ju bättre, att jag ahr 72år kvar, fast det är kort endå, livet är kort! Men men, inget man kan göra åt

Man ska glädjas åt det man har, inte sörja det man saknar

Så står det på en "duk" som hänger på min farmors vägg, den är ganska vis!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag hoppas att det är träning! JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA! Man blir så glad och lycklig, vad skulle jag göra utan Friidrotten?! Länge leve Friidrotten!!

/E

Hehe

Hahaha... Hallå!

Nu var det säkert 2 veckor sedan jag skrev, inget jag ångrar men inget jag är "glad" över heller. Det har bara blivit som så...

Nu, de senaste dagarna, har jag varit uppe i skogen och firat jul med mamma och pappas "kompis-gäng", och deras barn då. Som tur var var Sofie med också, vilket gjorde det roligare! Vi åkte i tisdags på eftermiddan, och innan det hade jag övningskört. Ja... jo, vi höll till i en jaktstuga i "Stuguvattenkälen", fast jag tror att det stavas på ett annat sätt. Det var jätte kul att vara där uppe och jag har inte varit där på säkert 5 år. Jag trodde att det skulle bli liksom att allt var annorlunda än vad jag mindes det, att saker skulle vbara mindre och så, men så var det inte, det var precis som jag mindes det. Vi har åkt skoter och tagit det lungt, och ätit mat och tagit det lungt!

Igår kom vi hem, och jag fick samma känsla som jag alltid får, den här att man vill stanna kvar och en olustkänsla. Det är lite tråkigt, men endå bra på något sätt tycker jag. Det betyder ju ändå att man har haft det trevligt och så!

Idag har jag inte gjort många knop... Vi var in till Birsta för att kolla om det fanns någonting kvar på MQ-rean, det var inte mycket att hurra för, ALLT, utom en sak, i strl M var slut! Och det var den där tröjan i M som jag köpte, en Bondelind (?) kofta/tröja. 

Nu ska jag inte skriva något mer! Jag ska nog försöka få Alexandra att gre mig den 3:e skivan ur Harry Potter 5 ljudboken och lägga in den på min iPod!

/E 

RSS 2.0