19 Okt 09

Ho ho!
Ja, just nu står jag vid datorn, och "springer" mellan den och Tv:n...
Nä men.... Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag kom till skolan lite fr tidigt för att jag dels skulle få skjuts av mamma, men också för att jag skulle ringa om min APU, och som det ser ut just nu så kommer jag vara på Lagga, i tre veckor, men det är inte säkert, hon skulle kolla imorgon sa hon. Som sagt så kom jag till skolan för tidigt, så jag hade inte så mycket att göra... Men det gick och efter en stund så var det mat!
Efter lunchen så skulle vi ha PoF, med Tomas... Jag förstår inte, men han är lite speciell kan man väl säga... Än en gång så blev det bråk, inte lika stort, men han körde igång, igen... Även denna gång så ändrade han sig... Så vi hade alltså rätt! Nä, såhär kan det inte hålla på, jag mår lite dåligt när han ska skälla på oss hela tiden.
Efter skolan så gick jag, Maja & Annica på barista, där vi satt en stund och pratade, fast det var mest Maja och Anica, eller ännu med Maja, såklart. Hon har alltid så mycket att berätta. Sen tog jag bussen hem och nu står jag här!
Jag skulle egentligen på bio med Maja, ska nog ringa henne och kolla...
/E

17 Okt 09

Yo yo yo!

Välkommen, o du salige läsare... ?! Never mind...

Just nu sitter jag och har det lite små tråkigt... Men det är ju lugnt, klockan börjar ju bli lite grann, så man kan ju sova ut imorgon också... Men jag lär sitta kvar längre än jag tänkt, så som det brukar bli.

Tidigare idag var det träning, det var roligt! Vi körde en massa olika saker, med tema cirkel, typ. Först hade vi en löpcirkel, och efter det en styrke cirkel. Det var jobbigt, men skönt på nått sätt. Det sista vi skulle göra var att springa 1min och sen jogga 1min, 4 gånger, typ intervaller. Jag körde som vanligt först, det bara blir så, och jag är för det mesta äldst, så det faller sig så. När vi var på sista så sprang, tyvärr, Philip och Erik om mig... Men jag visste inte att det var sista då, så jag typ segade lite, för att kunna ta i sista, eller jag segade inte, man jag tog inte ut mig, som man gör på den sista.

Hur som helst så var det skönt att träna idag, och jag njöt faktiskt, även om jag var redigt trött ganska mycket. När jag kom hem så vet jag i nte vad jag gjorde, hur som helst så har tiden gått till nu i alla fall.

Nä, nu får det räcka, jag ska nog som sagt sega lite innan ag går och lägger mig, imorgon är det också träning, fett nice!
/E

16 Okt 09

Hallå hallå!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Känna inte som att det hänt något speciellt idag.

På morgonen hade vi Samhälle, där vi nu ska skriva om, eller i alla fall jag och Sofia, Landstinget, och saker runt omkring. Jag tror att vi blev klara, i stort sätt. Då har vi också nästa lektion på oss också på tisdag, och sen fredagen där på är det redovisning. Men vi ska göra en powerpoint, som ska vara bättre än sist.

Efter skolan drog jag runt på stan en stund innan jag skulle ta bussen, där jag faktiskt inte somnade, om jag åker, speciellt timråbussarna, på eftermiddagen så är det skit svårt, om inte omöjligt, att hålla sig vaken. Och än en gång så är det så jäkla skönt! Idag klev jag av vid Lagga, för att jag skulle in och fråga om APU. Tyvärr jobbade det en skit torr lärare där som gjorde att jag fick rethosta typ... Jag kom in och pratade lite och då sa de att jag skulle kolla med rektorn, då säger hon: "Ja, asså, då vet ju jag att hon kommer hänvisa till mig, och jag vill inte ta på mig nått innan jag gått handledarutbildning". Jaha, måste jag vara hos henne eller?! Nej tack... Sen kom idrottsläraren in och han sa att det alltid var bra med hjälp, men då ska hon bryta in med typ "...Men han måste prata med Kersitnn innan". Jaja, jag ska ringa denna Kerstin på måndag, och böna och be att få vara där. jag menar, de kan ju inte tacka nej till gratis resurs i tre veckor...

Nu sitter jag och kollar på Idol, jag tycker, eller jag vet inte vad jag tycker, det spelar ingen roll för mig vem som åker ut. Den jag känner kan åka ut är Rabih, annars tycker jag att alla är skit bra. De i toppen är Tove, Reza, Erik och Mariette.

Och det vart Camilla som åkte ut...
/E

15 Okt 09

Hejsan!

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att klockan ska bli 14.00, då är det nämligen möte på NTI, som jag då ska gå på. Just nu är den 13.05, så jag sitter bara och väntar. Jag är fett trött och är lite hungrig...

Nu har det gått några dagar sen jag senaste skrev, det har väl bara blivit så helt enkelt. Träningen har gått ganska bra tycker jag, eller sådär kanske... Vissa gånger är det väldigt segt medan andra så känns det ganska lätt. Men det kan ju bero på att man har så jäkla mycket kläder på sig, när det är kallt...

Idag var jag till sjukgymnasten, det gick ganska bra, eller vissa skaer gick jättebra medan andra gick sämre. Jag hade blivit mycket starkare, så nu ska han att jag var bland de 10% i toppen, i alla fall med lårcurl på 25kg... Hehe... Men dessvärre så fick jag reda på att jag har sjukt dålig kondition... jag skulle cykla i 10min, och se fick jag en lapp där det på ett ställe stod "poor"... Så nu ska jag se till att få bättre kondition. Men och andra sida så har jag inte tränat nåhon kondition nästa, inte under den tiden som jag har varit "frisk". Så det kan bara bli bättre!

, nu orkar jag inge mer, kanske ska ta och sova lite?! Ikväll är det träning, efter mötet är det hem och peppa inför den!

/E  

9 Okt 09

Hello everyhopa!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket... På morgonen hade vi Samhälle, vi skulle börja skriva på vårat dröm samhälle, en utopi tror jag att det kallades. Jag kom inte så långt, men jag kom igång, hade inte så stor motivation till att jobba... På lunchen gick vi på Biteline, det var så länge sen vi var där så jag drev på det förslaget! Det var gott, men jag åt inte jätte mycket, tyvärr...

Efter nästan 2 timmar där, men en massa prat så gick jag och tog bussen. Tyvärr var jag tvungen att fördriva tid på stan, det hade varit skönt om jag inte haft träningsvärk... Antagligen så tror att att man är efterbliven på nått sätt, men det är nått jag bjuder på! Jag han med bussen och somnade en snabbis på den, FETT SKÖNT! Asså, jag förespråkar verkligen att sova på bussen, det är skönare än att sova i soffan... typ... Men man får värsta energi boosten när man kvickat till!

Nu har jag bara varit hemma och ätit mat och tagit det lugnt. Kikat på Idol såklart, Jag tycker att Rabih ska åha ut! Han är den jag tycker är minst bra!

Nu ska jag fördriva lite tid innan det är dags att sova, imorgon är det träning, och antagligen kommer jag ha träningsvärk då också, och kommer säkerligen få mer, hur ska det här sluta?!

/E

8 Okt 09

Hej!

Nu blir det bara ett kort inlägg, ska försöka i alla fall.

Idag hade jag bara specialidrott, började 8.30, gick och duschade typ 10... Så 10 slutade jag i princip... Men jag överlevde antar jag. Jag gick och åt i matsalen, men som tur var kom Maja och Milla, så jag fick lite sällskap, när jag hade ätit upp dock... Efter lunchen gick jag och Maja och köpte en bulle, och när den var uppäten så följde jag med Maja på Körskolan, där jag försökte hjälpa henne, det gick ganska bra...

På träningen idag gick det bra trots omständigheterna, jag menar, jag har fett med träningsvärk och den byggdes på idag. Löpningen var lätt trots att man har typ en överlevnads dräkt på sig. Men jäklar, nu asså... Träningsvärken är inte ut av denna värld! jag måste gå baklänges i trappen när jag ska ner! Vaderna skriker! Jag längtar inte tills imorgon...

Nu ska jag se till att komma i säng i tid, så jag får sova ordentligt!

Just det! Jag och Sofia fick avslag på våran ansökan om bidrag till vårat projektarbete... Så det sög ju, BIG TIME...
Måste prata med Sofia imorgon och se vad vi ska göra, iofs kanske man kan söka på fler ställen...
/E

7 Okt 09

Hallå hallå hallå!

Är det bara för mig som det strular med bloggen? När man ska publicera det hoppar texten ihop...

Idag på skolan hade vi först Vård och omsorg, kom lite sent med det spelade nog ingen roll, vi gick senare till SOS alarm, för att vara på studie besök. Det var ganska intressant, nu vet jag att det rings 10 000 samtal till 112, dagligen!! Efter en snabb lunch från Subway, 62 spänn, inte bra... Så hade vi Naturkunskap B, vi började lektionen med ett oförberett prov?! Trodde bara det fanns i Amerikanska filmer... Men det gick hyffast för mig, jag fick 10 av 17 typ, det var i alla fall bäst i klassen, så jag var nöjd!

Idag var det träning, för första gången på 1 månad! Jag har kört två gym pass under den tiden, och fått fett med träningsvärk. Och det var inte skit lätt idag, även om vi körde lugnt, enligt Robban och Mattias. Jag kan ha kört lite för hårt, men jag klarar mig nog.

Jag måste skärpa mig lite känner jag på träningen. För när jag blir skit trött, då blir jag lite vrång... Kille som alltid skrattar åt allt försvinner och kvar är en sur, vresig och trött kille... Jag hoppas i alla fall att folk inte tar illa upp... Men jag antar att de ser sammanhanget... Men när det blir lite för jobbigt, då orkar man inte hoppa omkring och skratta, i alla fall inte jag. Jag orkar inte ens prata... Jag är bara tyst och undviker människor... Hehe...

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det ett lätt pass på Gold´s, springa lite för genomblödning, och massa stretching!
/E

5 Okt 09

Hejsan!
Helgen har varit lugn, lite för lugn tycker jag nog. Men det har ändå varit skönt, jag har städat en massa, bland annat i mitt rum. Det var behövligt, så nu kan man till och med andas där inne, fast det borde kanske damsugas...
I Lördags åt vi kräftor, det var gott, såklart. Idag började jag inte förrän kl. 12.30, så jag tog bussen 9.30.. Jag vet det är helt sinnessjukt! Jag skulle kunna ta en senare buss, men då hinner jag typ inte äta lunch. Men jag antar att jag har vant mig vid det... Så är det när man inte bor mitt i stan...
Just det, som jag skrivit tidigare så mår vår bärbara dator inte så bra, varken datorn eller skärmen. Jag tror att jag skrev för ett tag sen att det var 12st streck... Nu har det ballat ur totalt, sist jag räknade så var det minst 50... Men det är inte det värsta, nu ahr det kommit en FET vit linje som sträcker sig uppifrån och ner, just det, det är typ 3-4cm bred!! Det här funkar inte... Nu ska vi kolla på en datorn hoppas jag, utan att vi måste leva på havre och hö...
Imorgon är det specialidrott, det ska bli skönt, att få röra på sig, svettas lite kanske?! Gold´s är så fräscht nu så man blir så sugen på att gå dit, jag ska kolla om jag kanske kan få vara där både tisdag och torsdag, det skulle va nice! Annars måste jag vara ute, eller på V&S...
Nu är jag jättesugen på bullar, jag ska nog se till att baka någon gång nu i veckan, men jag ska göra de lite mindre är sist, då blev de lite för stora.
Nu ska jag peppa inför träningen som börjar på onsdag. Tack gode gud för det!
/E

1 Okt 09

Hallå, alla där uteeee?!

Än en gång sitter jag här och har lite halvtråkigt, därför ägnar jag lite tid åt bloggen!

Idag har jag varit ledigt, det har varit jätteskönt! Var uppe lite för sent igår, eller ja, jag var ju ledig satt... Jag låg i sängen och lyssnade på radio en stund, och kollade på Ohboy som låg på golvet bredvid. Vid 11.45 åkte jag till farmor för att hjälpa henne att ta in ute möblerna, och få lunch. Efter en stund där åkte jag hem och tog det lugnt innan jag kulle på möte på Balders. Väl där så snackades det en hel del, sånt som det ska göras på ett möte. Sen pratade de om skador, och att ha tålamod och att visa återhållsamhet, och då kände jag mig lite träffad, och bytte en blick med Robban. Mattias tog upp mig också, och sa att jag visat kärlek och karaktär. Och det där med karaktär var lite... ja, kul att höra. Jag har nog aldrig hört det, och speciellt inte riktat mot mig. Och jag måste säga att det är rätt skönt att få lite "cred"

Nu ska jag förmodligen sitta kvar vid datorn en stund innan jag går och lägger mig. jag hörde förresten idag på radion att "Nyckeln till frihet" har blivid nominerad till världens genom tidernas bästa film. Och jag kan bara hålla med! Den är sjukt bra, en film som alla borde se!

Imorgon är det halvdag, fett skönt, Micke sa inte vad vi skulle ha, så det var tydligen en hemlis. Jag kom på idag att jag ska lägga fram förslaget att äta lunch på Biteline imorgon... Vissa kan nog vara på, men... Det är mycket folk på fredagar, men vi slutar tidigt så om man går på en gång så kanske man får plats.

Shit, jag märkte precis att det är oktober... Hualigen! På med pälsmössan!

PS. Vem är hej?
/E

RSS 2.0