Jag viiiiiill

Hejsan hoppas!

Idag hade vi Nationella i Engelska B, Lyssa och läsa. Och en fråga jag genast ställer mig är, eller något jag undrar snarare: varför använder de så svåra ord?! Vad är meningen med det? Ville de att vi SKA misslyckas? Det är ju nästan så svårt så det knappt går att fatta sammanhanget eller förstå det i stort... Och speciellt när de pratar, då använder de inte bara svåra ord, de snackar snabbt också! wtf... Jag vill bara spotta i provet, slå ihop det och slänga det på golvet och hoppa på det så att det skvätter på de som gjort det!

Efter det åkte jag till Vvk (Villa ville kulla) och jag träffade Batman! Fast nu menar jag ju dagiset furudal! LURAD! Men jag träffade Batman, Det var Oliver L som hade en sån kostym, och mask! Jag glömde fråga om jag fick låna den någon dag... De gjorde äppelpaj när jag kom! Lagom i tid, sen var jag där till fyra. Och sen åkte jag hem till Horsta.

Imorgon ska jag träna, ska följa med Alexandra och mamma för att en tjej ska tävla med Rohan, Alexandras häst, så jag ska sitat där 20-30min innan mamma skjutsar mig till träningen. Det ska bli skönt och träna, nu är jag jätteträna sugen! Jag vill ut och springa NU! Men jag väntar tills imorgon, men jag vill inte springa, jag vill hoppa! Men jag får se hur det blir, jag börjar käna mig mogen för att hoppa snart... Skulle nästan vänta till februari-mars satt jag inte hoppat på 2år. Men det tänker jag inte göra om jag får. FÖR JAG VILL HOPPA! Hoppa hoppa hoppa, höjd höjd höjd! Jag känner hur en liten kille innuti mig vill ut och landa på den tjocka mattan! Som Axel sa (en kille jag hade på sommar friidrotts skolan) Jag gillar mest höjd för att man landar så mjukt.
 
Näe! Nu är det dags för mig att få göra lite riktiga grejer känner jag! Men nu ska jag sova!

/E 

I´m soo brave...

Igår hände det!

Jag skulle hamra fast lite krokar i en hylla på dagis där barnen skulle hänga sina hjälmar. SÅ jag hade en syl och en hammare för att göra ett hål där jag skulle skruva in kroken. Sen när jag står och Hamrar hör jag:

 - Daaaanieeeel!

Jag fattar var det handlar om och jag hör vilken kille det är. Jag fortsätter att hamra, sammtidigt som jag börjar kallsvettas,  under tiden jag hör hur han tar i mer och mer för att jag ska höra. Men jag står och hamrar och tänker på något sätt ut en tyst ursäkt till varför jag inte skulle höra: "Nej men, jag står ju här och hamrar, det låter så högt så varför skulle jag höra någon ropa på mig? Nej jag hör ingenting!". Jag vet vad klockan är och vet att jag ska gå hem alldeles strax, dessutom ska jag sluta tidigare idag, klockan är 14.43 och jag slutar egentligen 16.00. Nu tar han i allt vad han kan:

- DAAAANIIIEEEL! KOOOOOOOM!

Jag har nu satt den sista kroken och jag tar mina saker och går därifrån. Det är nu jag kan vara säker på var jag trodde.

Killen har bajsat! Och den första han ropar på är mig?! Hjärtat låt snabbare och jag tittar Anna Engström i ögonen och säger:

- Måns har bajsat, han är klar, och jag ska gå hem nu, vi ses imorn! Hejd...

Mer hinner jag inte säga innan mina ben gått igenom dörren och stängt. Jag klär på mig och andas ut under tiden jag tar på mig min iPod ich spelar The Script.

jag känner att jag gjort mitt på dagiset idag.

/E

Sådär!


Orkaaa...

Jag hoppade över träningen idag... Ja, det gjorde jag, dels för att jag har haft lite ont bakom knät (?) och sen är jag ganska sliten också.

Jag är ju som sagt på ett dagis nu och ska vara där i tre veckor. Och jag kan väl säga som så att det tär lite på kroppen och psyker för den delen. Jag kommer med bussen 8.15, sen börjar jag bara några minuter där efter, sen går jag hela dagen till 16.00, då jag tar bussen hem igen.

Jag orkar inte skriva det så jag säger det islt...

/E

Snåvv

Hej hopp!
 

Det var som sagt med blandade känslor som jag titade ut genom fönstret imorse... Speciellt med tanke på att jag skulle träna, utomhus. Jag blev först lite glad för att om det ska vara kallt, då ska det vara snö också, samt vise versa, ska det vara snö ska det vara kallt. Men när jag tänkte på att vara ute och springa på banorna på balders blev jag inte så sugen. Men när jag kom till balders var banorna täckta med snö, men då kommer Mattias och säger att vi ska vara inne! Då blev jag ganska glad, så nu är det max 5 pass som vi kommer att kanske vara ute!

Sen när jag kom hem har jag inte gjort mycket... Inge mycket alls, jag har städat i mitt rum, faktiskt! Jag har lite kvar men det tar jag imorn, sen tittade jag på "Tack gode gud". Det programmet tycker jag är skit kul!

Jag försökte hitta något klipp från det på tv4.se, men jag hittade det här islt http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.386788
/E

Fredag hela veckan :)


Onsdag då...


Cheeeeese

Hej!

Ja, jag har 2 grejer jag vill ta upp nu, eller jag vill ta upp 3, kanske 4, man det är 2 saker jag skriver det här för.

Det första grejen är en grej jag har hört talas om, och det är att det tydligen ringer runt folk. inte vilka folk som helst utan sånt där folk man inte vill ha att göra med, och då menar jag ju såklart sånna här bedragare, sånna som ägnar sig åt att lura folk. Åter till saken då, dessa bedargare ringer tydligen runt och säger nått med "Congratulations...". Mer vet jag inte, för det är när man hör det som man ska stänga av/lägga på. För om man lyssnar vidare börjar det typ gå pengar eller nått!

Andra grejen jag tänkte ta upp då, Cheeseburgaren! Vad är det som håller på att hända med vår värld?! Nu har de ju höjt priset till 12 javla spänn! Varför i hela fridens dagar har de gjort det? McDoland´s är ju typ den största matkedjan i världen, det är säkert sant också men, så det är ju knappast pengarna de behöver. Eller ja, de behöver inte pengarna men de vill väl ha mer! Men varför!? Varför, varför, varför?! Vad har vi gjort för fel för att de ska göra såhär mot oss?! Jag tycker det är dålig stil. För hu lätt är det inte at slänga fram en 10:a och få en, eller lägga fram en 20:a och få två?! Hur skönt har inte det varit på en skala. Nej istället ska man krångla på med små mynt! Snart kommer den ju kosta 15, och sen 20, precis som med bensinen?! Fast den har ju sjunkit till 10.64 just nu satt, man får väl vänta några år innan den är nere där igen...


Den tredje grejen jag tänke då. Det var om det om skolan idag då. Det var inget speciellt idag, vi gjorde nästan ignenting, första hade vi NP muntligt svenska, det gick bra tycker jag, sen hade vi estetisk verksamhet, där gjorde vi ignet heller.  

/E

Lööördag


Jooodu

Nu är den äntligen uppe, har gått nästan 1 månad sen sist... Men nu är den här, har lite översende med att den är lite lång och den kan hacka lite eftersom att jag klippt bort lite "eeeehmmm" "hmmmm"


Aj aj aj....

Ja, jag tänkte börja på ett annat sätt men...

jag skulle visa några t-shits jah hittat på Topman, men som vanligt när man ska in på en svenska sida på internet så tänker man ju att "bara jag sätter .se efter topman borde jag ju hamna där". Men ICKE, tydligen är det .com för om man skriver .se hamnar på man nån javla porrsida... Porrsida kanske var att ta io men det är nått med erotik iaf, jag har inte varit in och kollat satt. Men jag blir så less när de som lägger upp sida använder sånna här knep för att få sånna som inte vill hamna där att endå göra det. De här är ju inte de enda, har för mig att det är samma sak med lunarstorm, fast där är det om man flyttar om bokstäverna eller nått. Och om man skriver på datorn och är lite snabb så är det inte så svårt att vända på bokstäverna omedvetet.

Men det mest dåliga är ju att det finns ju barn som är inblandade, speciellt när det gäller lunarstorm, där är det ju liksom 9-11 åringar som också är inne. För mig spelar det ju ingen roll att jag hamnar där, jag bara stänger ju ner. Men de gör det kanske inte, nu vet inte jag hur förfärligt det är om de hamnar där men de ska iaf inte göra det...

FY SKÄMS!

Här är iaf t-shirtsen jag har hittat. Jag hade sett tre olika men nu när jag var in hade det kommit en till. Så nu finns Brain, Topcat, Choochoo och Benny! jag vill så gärna se den serien igen, det var kvalité det! Jag drömmer tillbaka till tiden då det sändes...  (Nu vill inte bilden laddas upp)

/E

It's not the fall that hurts...

Balloo!

Vad tänkte jag skriva...

Det jag tänkte var väl att skryta lite om att jag fortsätter på min väg till körkortet, fast jag hade ju tänkt skriva det på ett lite oskyldigt sätt...

Jag var på skolan och körde i fredags, ett dubbelpass=80min. Jag körde med en ny kille som heter Andreas, jag trodde att jag skulle köra med Daniel men... Det blev tydligen A. Han sa att vi skulle backa lite, så vi körde, lr jag körde, till Sidsjön där vi svängde in på nån gata. Där jag skulle backa runt några hörn. Det gick bra till en början i första backningen, men en tittade jag fram och jag körde åt h-vete. Inte h-vete men jag hamnasde ur kurs. Men det gick bättre och bättre.

Sen körde vi in till stan och han visade mig var vägverket låg så jag vet var jag ska göra mitt teoriprov och min uppkörning. Inte för att jag kommer ihåg men... Jag tror att det låg nån stan vid järnvägen. Sen när vi åkte tillbaka till skolan sa han att jag skulle få fickparkera. Jag ba: Whaaaat?!, Nej, så jag jag inte men jag tänkte det. Men det gick skit bra och jag krockade inte ens! Sen gick vi in och bestämmde lite grejer. Så nu har jag halkbana, teoriprov och uppkörning bokad!! GO ME!

/E

RSS 2.0