Shiit

Hallå där!

Ja idag blev det inget vlogg inlägg, jag kom hem vid 8 och kände att jag inte skulle hinna med att få upp det. Så därför skriver jag lite här islt.

Idag då, först hade vi vård och omsorg men Anneli. Det gick lute trögt men mot slutet la jag in 8:de växeln och skrev klart uppgiften jättesnabbt. Sen var det lunch, det var gott! Det var ju mat satt:P På lunchrasten skulle jag köpa kaka på Subway så Maja följde med för hon ville ha en hon med, mot betalning såklart. Ingenting är gratis, lär er det! Men när vi är på väg från fontänen står det en tjej från Greenpeace lite längre fram och säger nått som jag inte hör. Jag går lite framför maja, och den där tjejen tittar åt vårt håll, så av någon anledning får jag för mig att hon pratar med mig?! Så jag möter hennes blick och ler så där jäkla fånigt som man gör när man tror att man känner någon men inte vet vem det är. Eller som när man ska låtsas förstå någonting, men inte har nån aning. Så log jag iaf mot tjejen, möter hennes blick och försöker febrilt komma på vem det är (jag tror ju fortfarande att jag känner henne, på nått vis) Men sen säger hon ju "HEEEEJ Maja" Och jag droppar tråden om att jag skulle känna henne. Och kommer i samma stund på att det är ifrån Majas bdb som jag känner igen henne från. Jag känner att det blev lite pinsamt och vill helst gå därifrån...

Sen hade vi engelska, gick väl bra, jag är kanske lite bättre på att prata äv vad jag trodde *hoppas, hoppas, hoppas*. Sen hade jag och Jessica bestämt att vi skulle gå på bio. Vi bestämde oss för Tropic Thunder, det lät bra och någon hade sagt att den var det också. Först var vi hem till henne och åt TACOS, mest jag, det kändes lite som att vi lagade mat åt mig^^ Hon åt 1, jag åt 4½ *hehehe* Vi åt faktiskt corn(?) Det var mkt godare än jag förväntat mig och jag glömde bort att det var det under tiden vi/jag åt. Sen åkte vi till SF och köpte biljetter.

Men det var en så himla konstig grej i den filmen asså. Om ni ska se den på bio så se till att vara med redan från början! För mitt under trailersarna så börjar filmen! Den börjar med trailers... Så rätt var det var så såg vi bara filmen... Så det tog en stund innan man kom in  filmen men sen jobbade vi oss in i den. Den blev bättre och bättre, mitt under filmen säger jag till jessica: "Du, den där tjocka blonda killen liknar Jack Black, fast det är bra att det inte är han, för jag gillar inte han". Sen när filmen är slut ser jag att det var han! Då tänkte jag "shit, jag har sett en film med Jack Black". Det är ju inte så att det är värsta grejen men jag gillar inte honom och brukar därför undvika honom. Men i den här filmen var han inte så mkt Jack Black, utan bara Fats.

Nu ska jag sova, typ.

/E

Oh yes!

YES, Jag trodde allvarligt talat inte att den skulle komma upp innan kvällen. Men se vad lite böner kan göra!



www.king.com

Fajnäly

Jaha. det var då jädra svårt att få upp det då... Tar typ hundra år... Men här är iaf Onsdagens Vlogginlägg


Damn...

Jag har gjort ett och jag trodde att det skulle kommit upp ett vlogg inlägg. Men eftersom att jag var lite extra pratglad idag blev det typ 13min, vilket gör att det tar lång tid att ladda upp. Men jag ska ladda upp det imorn:D

Polisen, är inte den fachinerande?!

Den här skulle kommit igår men... det blev inte så. Kan vara för att den råkade bli nästan 10min... Men men ;)


Söndag 21/9




Lördag 20/9

Ja, här är ett Vlogg inlägg från igår. Det tog drygt 24h innan jag fick till det, men nu vet jag hur det ska göras!


Man skall inte sörja det man saknar utan glädjas åt det man har!

Hallå där ute i cyber världen!

Märkte när jag kollade igenom min blogg lite snabbt att den 4:e september, som varit, fyllde min blogg 1år! Är inte det värt en applåd(?) Ja, jag vill tacka alla som hjälpt mig när det kännts tungt men fått mig att fortsätta med min stora blogg. Vet ju endå att det är många som uppskattar den, trots att jag skriver ibland sällan och ibland ofta. Ja, det var väl dagens nyhet va!? Haha, nä men, nu ska jag skriva om vad jag tänkt!

Som sagt hade vi brännbolls turnering med skolan i torsdags. Och jag hade på mig ganska mkt kläder när vi möttes på skolan, hade en jacka, huvtröja, t-shirt och underställströja. Såg att det såg lite varmt ut ute så jag lämnade, i min enfald, (haha, jag använder ordet enfald) min jacka på skolan. Det skulle jag nu i efterhand kanske inte gjort. Men men, jag spelade ju på södra då och sen glömde jag bort den. Och på fredagen var jag inte på skolan, och nu måndag hittade jag den inte. En sak som, kanske, gjorde att den är lite mer borta är att vi tydligen bytte klassrum i fredags. Så, när jag koim till skolan idag var den IT 2:or i mitt gamla klassrum... Synd med ett så fint klassrum, inga fördomar.  Men som sagt så var inte min jacka där inne när jag kollade.... Kollade med lärarna för HÄID men de hade inte sett nån :/

Men grejen jag tänkte skriva var ett mina päron fick fet...ja...utbrottet när jag skulle berätta. De blev väl inte super arga för att jag inte visste var den var. eller jo, jag visste ju att den var i klassrummet men någon har antingen tagit den eller flyttat den! Grejen de bler arga över var tydligen på viset jag sa det på. Jag har en ganska slö/soft/lat inställnign till saker som försvinner. Det betyder inte alla att jag inte bryr mig! No way! Men jag fattar inte varför man ska brusa upp sig/grina/slåss/ vara otrevlig/grina/stressad/slänga saker, ja you name it! Varför måste man visa sånna känslor?! Kan nån förklara det för mig? För jag fattar inte det. Det var som för ett tag sen då min lillasyster inte visste var hennes nycklar var. Då halvgrinade hon och var jätte otrevlig mot mig som försökte hjälpa henne. Och det tål inte jag, så är det, så bara därför vägrade jag sitta bredvid henne på bussen när vi skulle till skolan. För när jag skulle berätta det då blev de as arga och tyckte att jag var nonchalant(?) Och de menade på att jag typ inte brydde mig och menade att jag ville ha en ny bara för det. HAR JAG SAGT DET ELLER?!? NÄE, JUST DET! De är vad Zanna skulle kalla för Myttomaner(?) Jag skulle kunna skriva mkt om det men jag väljer att vara mogen nog att släppa det och fråga imorn på skolan om de har lagt min jacka i nån bortglömt låda eller nått. I värsta fall är det någon som har tagit den...Synd vad jag kan göra åt det, nada, just det! Jag gillade den där jackan jätte mkt, mer än den andra jag har, men jag har ju den! WTF!

Om jag förlorade ett ben, skulle jag (iofs vara ledesn att jag bara hade ett men) vara glad att jag hade det andra kvar! Vad är det det står på Farmors Gobeläng(?) Jo:

Man skall inte sörja det man saknar utan glädjas åt det man har!

Dessutom, mamma blev skit arg för att vi kom in på att jag inte berättade det utan att hon frågade om jackan. Och jag hade inte tänkt säga det för jag tyckte det vare onödigt eftersom att jag inte letat allt vad jag kan än! Då kom vi in på att man inte ska ljuga och/eller hålla undan saker. Så började hon prata om att hon ville veta så väl om jag tagit en godis ur godisskålen som om jag stulit en tröja. Och då kom jag att tänka på en sak sen som jag inte sa då...Tror hon att jag altid kommer att berätta allt jag gör för henne?! Asså, utan att låta...ja...Det kommer jag bara inte göra, finna väl ingen i denna värld som berättar allt för sina föräldrar. Menar hon att jag bara ska komam till henne och: "ja, igår söp jag mig sååå full att jag knappt kunde stå på alla fyra" eller att: "haha, vet du vad, förra veckan låg jag med 5 tjejer, på en och samma kväll"
Inte för att jag skulle göra nått av det men... Ni fattar, hon måste fatta att jag är 17, inte 7...

Även om jag önskar att jag var det, allt var så mkt lättare då!

/E

Min dag - 12/9

Ja, jag tänkte här berätta hur min dag sett ut!

Det började med att vi skulle spela brännbollsturnering, Hela klassen var as peppad eftersom att vi förra året kom till final och nu skulle vi vinna den också! Första matchen spelade vi lika mot Bianca (IT 1:a), det var dåligt spelat, men då hade vi inte kommit igång. Men det gjorde vi däremot sen, då kickade vi as med resterande 3-4 lag som var kvar i gruppen. I de matcherna hade vi en poängskilnad på minst 30p. Men sen när vi såklart gått vidare till kvarten mötte vi Humperalda (IT 3:or) Det var tydligen 2 klasser som satt ihop sig för att få ett bra lag, de var typ 20-25st. Ni kan ju själva gissa hur lätt det är att inte slå en lyrboll när alla de var utspridda! Vi förlorade matchen med 39-46 typ. Vi spaled vårt bästa, men jag tyckte att det var orättvist att möta två klasser!

(just det, vi hade klätt ut oss också, hårband och "krigsmålning" i ansiktet, ni förstsår sen!)

Sen gick vi hem/ner på stan, alla tjejer gick till Johanna för de hade varit där och fixar sig inför. Jag gick iaf på stan och väntyade på bussen hem. Jag hade hela dagen känt att jag var as törstig, så jag kände att det enda rätta var att gå på Donken och köpa en STOR Cola Light, det gjorde jag. Sen satt jag mig på en bänk och sög i mig den på kanske 5-10min. Sen gick jag på sportaffärerna, och efter att jag varit på Intersport och skulle till Stadium tyckte jag att det var några tjejer som tittade lite konstigt på mig... "Fuck, jag har ju inte tagit bort ansiktsmålningen!!" (tänkte jag då) Så jag halv sprang samtidigt som jag försökte dölja mitt ansikte in på Stadium, kollade i en spegel för att kolla om den var kvar, för säkerhets skull, och det var den såklart! Så jag skyndade mig in i en provhytt och försökte få bort den, det gick! När jag stod där innne kände jag att det var lite varmt med underställs-tröja, t-shirt och tjocktröja, så jag kände ingen lust att hämta min jacka som jag lämnat på skolan innan vi åkte till södra för att spela. Jag kollade p klockan och såg att det var dags att dra sig till bussen, kollade en extra gång för tt se att målningen var borta och sen tog jag rulltrappan ner.

Jag satt mig på 609:an, och kände att det var dax att ta en liten PNB (power nap on the bus) Till saken hör att jag ofta sover på bussen så det är inget ovanligt! Jag vet inte när, men jag kände att någon satt sig berdvid mig när jag sov (det har aldrig hänt! Jag satt liksom med knäna på stolsryggen framför och halv ihopsjunken på min stol med luvan halvt på huvudet) Ja, som sagt satt nu en person bredvid mig när jag sov på bussen. Efter ännu ett tag hörde jag att det börjades snacka runt mig, då hade tydligen min sätes kamrats kompis klivit på bussen och satt nu bakom mig. Då började det låta såhär:

*Kompisen Bakom* -Hurru! vad är det för gangstar som sitter bredvid dig då?
*Sätes Kompisen* -Ingen aning!
*KB* - Sover han eller?
*SK* - Vet inte, tror det
*KB* - Vaddå!? Är han helt däckad eller? Höhöhö...
*SK* - Njao, typ...
*KB* - Hahaha, då skulle man ju (...)
*SK* - Haha, jo.

Nu kände att jag var tvungen att vakna till för att inte få en tårta i ansiktet eller nått! Så jag började öppna ögonen lite för att visa att jag var vaken, nästan iaf, utan att verka som att jag hört allt. Till slut såg KB att jag var vaken så han tittade fram mellan sätena...

*KB* - Tjena gangster!
*Jag* - Hej...
*KB* - Sover du eller?! Hehehe...
*Jag* - Japp...

Sen skulle tydligen han av, så samtlet dog där och jag hann inte fråga om han hade Facebook. SK klev sen också av, och jag satte mig riktigt, nu hade jag typ blodsförlust i hela rumpan och kände att den sakta blev normal igen. Sen såg jag att någon hade plingat till dess att jag skulle av, så jag klev upp på stappliga ben och satt mig ui busskuren och väntade på 630 som går till Lagga, där jag bor, i Horsta!  Sen ser jag att den kommer så jag plockar fram busskortet och ställer mig vid vägkanten för att han ska plocka upp mig. Men då kör den JÄVLA JÄVEL JÄVELN bara för bi mig och jag hissar ner hakan till naveln för att han om möjligt ska kunna se att jag skulle med.  Jag märker att han inte ser mig, så jag fattar ett snabbt beslut om att jag ska försöka genskjuta honom genom att springa 2km... Än har jag inte hunnit bli arg utan jag bara springer för att kunna hinna innan den åktr för bi den hållplats jag tänkt springa till. Men om jag ser den skulle jag såklart stannda honom om jag så var tvungen att springa rätt ut i vägen! När jag har typ 150m kvar inser jag att jag kanske inte hann med det, och det är nu svordomarna börjar komma, och med råge!! Har inte svurti så mkt sen jag skulle starta i backe med pappa första gången!

Det är nu jag börja smida olika planer, om hur jag ska skälla ut honom, vad jag ska säga. men detta bara om jag kanske hinner stoppa honom. Men jag planerar också att ringa till Dintur och KRÄVA att de skickar en taxi för jag tänker inte gå hela vägen hem, som tar 10min med bil! Men när jag precis ska kolla numret till dintur på mobilen kommer 631:an, den går också till Lagga, Horsta. Men... tyvärr... är det inte samma chaffis, så jag får inte ta ut mina agretioner (?) på nån utan får nöja mig med att sitta med armarna i kors och se sur ut! Sen kommer jag hem och därmed slutar min dag, nästan


/E

RSS 2.0