Hissmofors-spelen 30-31/1

Ojdå, var visst typ 2 månader sen sist jag skrev, men jag kan inte påstå att jag direkt har saknat att blogga...

Men jag kände idag att jag kanske skulle försöka blogga lite igen, får se vad det handlar om. Jag vill typ att jag ska skriva om träning/tävling, men vet inte riktitgt hur det kommer bli med det... Men jag känner att det kan vara bra att relfektera lit över min så kallde karriär ;) Och allt som är omkring det, tror att det kan ara bra för mig själv, tänka igenom och analysera. Hehe, oj vad tråkigt det lät. Men det återstår att se!

I helgen har det  varit Hissmofors-spelen i lilla lilla Ås, som ha en egen liten innomhus hall... Så det är klart att man blir lite avis! Men igår så chillade jag bara, vad nu det betyder... Men jag tog det lungt och töjde liiite... Men jag laddar lite och försökte peppa mig så mycket som det gick. Men idag var det i alla fall jag skule tävla, jag var lite otålig och visste inte avd jag skulle göra och brjade värma upp alldeles för tidigt... men det löste sig till slut och jag blev av med slöheten jag hade i kroppen.

Inhoppningen gick ganska bra, det kändes verkligen bra då, men när tävlingen började så gick det lite sämre. 170 och 175 gick snabbt och enkelt, det ska det göra men det kändes inte jättebra, jag kom över bara för att jag kan?! Sen var det dags för 178, och det gick lite trögt det var ingenting som kändes direkt bra, men på nått sätt kom jag över. Sen la jag ribbar på 181, men det tog jag mig dessvärre inte över, jag kände att jag kan klara det men det gick inte ändå.

Direkt efter var jag inte speciellt nöjd, då var jag bara besviken över att det kändes bra men gick det motsatta. Men såhä i efterhand är jag ganska nöjd, det är liksom första tävlingen på typ 5-6månader och första innomhus på typ 3-4år! Så nu längtar jag lite smått till Umeå om två veckor, då ska jag springa 60m också, vi hoppas på det bästa!

/E

RSS 2.0