Faan, aldrig mer

Asså, har ni nån gång sett er mamma gråta, Det är fan det värsta som finns. Nu menar jag inte när hon ser på en film eller nått utan när hon är riktigt ledsen. Grejen är att mamma nu "tagit bort" Mary, hon hade fått fång som är en sjukdom när hästen får ont i hovarna och kan knappt gå. Hon fick ju såklart medicin men när hon inte blev bättre när den var slut var mamma tvungen att åka in till bergsåker och ta bort henne, vet inte hur det går till men jag antar att hon fick en spruta oc somnade in eller nått.

Men til själva grejen är att mamma har haft henne sen hon var två år och nu blev hon 19år, hon har liksom haft henne lika länge som hon haft mig. Det är ju inte alls konstigt att hon är ledsen men det är as jobbigt. Som sagt, om ni sett er mamma gråta så vet ni att det är det värsta som finns. Man kan inte göra nånting åt det men det är verkligen nått som svider i själen. Jag har aldrig brytit något ben i kroppen men jag svär på att det här gör 1000ggr ondare.

En mamma ska aldrig vara ledsen, de ska trösta en själv när men är ledsen, varför ska de vara mänskliga för och också gråta. Det borde inte vara möjligt tycker jag. FAAN, jag vill aldrig mer se min mamma gråta igen!!

/E

My day

Hallå!

Nu under sommaren skriver jag ju väldigt lite, speciellt nu när jag jobbar. Jag tycker att det är skit trist, att jag skriver så pass lite som jag gör men jag hinner helt enkelt bara inte. Det r just därför jag skriver ju nu, jag tänkte berätta hur en vanlig dag för mi ser ut.

Dagen börjar med att jag blir väckt av pappa kl. 6 sen försöker jag vakna till, vilket inte går så jätte bra, utan slutar med at jag vaknar till när pappa kommer i trappen kl. 6.05-6.10 och jag hoppar upp ur sängen för att pappa ska tro att jag varit vakn hela tiden. När jag kommer ner äter jag frukost till kl. 6.15, efter det åker vi till jobet och är framme på jobbet kl. 6.30-6.40, sen jobbar jag till typ kl. 6.45 då jag går till pappa, där jag sitter en stund innan han åker hem kl.16.10. Det betyder att jag är hemma till ungefär kl.16.30, då har jag knappt en halvtimme på mig att äta, för kl. 17.05-17.15 åker jag till tränngen med bil/moppe. Tränar sedan till kl. 17.30, då är jag hemma kl. 19.45-19.50. När jag kommit hem äter jag lite, duschar och tittar lite på tv, för att sedan gå och lägga mig 21.00-22.00.

Det ger mig inte speciellt mycket annat att göra än att jobba ocgh träna men men... det går och jag får pengar för det. Visst det sliter men jag får härda.

/E

Allt

 Shit, nu har jag inte bloggat på ett tag, ett låångt tag!

Nu under sommaren sitter jag kanppt nått vid datorn, jo jag lovar, så är det. Jag försöker vara ute hela tiden, iaf så mycket det går!! Men ibland fastnar jag vid tv:en när det går nån bra serie på Canal+ De har fattat vilka serier som är bra!! House, Heroes, Pushing Daisies (?) och Dexter. Ganska spridda... "teman" men ack så bra de är:D

Nu när jag sitter här fattar jag hur mycket jag missat att skriva eftersom att jag varit off i typ 3 veckor. Främst för att jag ser bloggen som en dagbok, NÄHÄ?! Nä men, jag vill skriva, tänk vad kul att sitta om 20 år och läsa liksom och se: "nämen, tänkt så dumt gjort, oj oj oj" Eller "Shit alltså (man kan ju inte använda asså om man snrat ska fylla 40)

WAIT?!?!?!.......

Skrev jag precis vad jag tror att jag skrev?! 40....om drygt 20 år, 20 år är ju endå inte så fasligt mkt endå, en fjärdedel av ens liv men endå. Men att vara 40 låter ju hur mycket som helst!! Nej, det här måste jag sätta stopp för! Jag ska fixa ett elexir som man har i "The Sims 2" Där man blir yngre av att dricka det. Jag vill inte bli stor, fasen heller, jag vill vara 9 år och kunna sitta och titta på Pokémon utan dåligt samvete ;) Jag saknar seriöst "Fred Flinta" "Familjen Jetson" kom inte på nå felr men endå. Det den tider det när man var 9 bast!!

Ja, drop it, Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade, av att Alexandra väckte mig när hon öppnade dörren till mitt rum för att säga "ohboy har inte ätit" NO SHIT?!?! Kom tillbaka om 1 timme så kan vi snacka när jag vaknat! Så sa jag inte men tänkte iaf. Sen efter något House program åkte jag in till birsta för att köpa lite för presentkortet jag fick på sommarfriidrottsskolan Weii ! Sen åkte jag ner rill birsta city där jag beställde klipptid, köpte en t-shirt och en ögonbindel (Ha, ja, jag behöver den för att sova, det är så sat*ns ljust när nma ska sova så det är sjukt.

Sen efter det kände jag att jag var hungrig, jag gick till "Foodcourten" och ställde mig mitt på golvet och vägde med händerna "Glass eller mat, glass eller mat" Ni kan ju gissa vad som vann. Tips: jag valde lakrits och "mazzakola". Sen åkte jag hem, åt innan träningen och åkte till träningen. Än en gång var det svin jobbigt! Som alltid, jag sprang 10x200 idag, men ni vet hur det känns att ha träningsvärk, i baksidan, det är inte så skönt när man ska springa. Men grejen är att jag har alltid träningvärk, ALLTID, skit jobbigt, ett tips är att låta bli att bli skadad och vara borta från riktig träning i typ 2 år!!

Där men slutar mitt monsterinlägg :D

/E

RSS 2.0