Lördag - Fredag

Tänkte bara säga det att nu ska jag bara packa klart sen åker vi imorn på morgonen. Vi ska åkta till Storlien för att åka skidor och skoter. Det ska bli skit kul, roligt att träffa Sofie oxå det var ett tag sen. Jag har packat ner mkt utav mina "sss" (sällskapsspel) Okej 3 + buzz och eyetoy. Som sagt så åker vi imorn, lördag, och vi åker hem på fredag. Ska bli såå skönt att komma bort ett tag och ladda batterierna, glömma bort tiden och så.

Så mig hör ni inte av på ett tag (det är nu alla reser sig upp och skriker "Hallelulia")

/E

All the day :D

Varför skriver jag så sällan?! jag fattar inte det, jag gör ju liksom inget spec när jag inte tränar det blir bara att jag inte gör nått. Så vaför kan jag inte delge andra med detta "inte gör nått". Det ska jag göra från och med nu, det blir ju roligt att titta tillbaka på sen oxå.


Vad skönt det var att böreja sent idag, trodde jag. ja jag ska ta det från början. Klev upp vid 7.22 av någon konstig anledning kunde inte sova längere typ. Gick hemifrån vid 8.55 typ för att gå till Lagga skolan för att kolla om Alexandra glömt sin skid hjälm där. Hon var seriöst helt förstörd igår när hon inte visste vart den var,m asså HELT FÖRKROSSAD, jag har aldrig sett henne sådär förrut, det var inte kul iaf. Men jag menar wtf, det är en hjälm, köp en ny ffs! Aja, det var på skolan iaf, gick ut och satt mig på busshållplatsen och "solade" och tränade på engelka grammatik. Sen när bussen kom åkte jag med den till timrå centrum, bytte där och klev på den som gick från         E4:an Där satt jag och väntade kanske 10min. Sen åkte jag in till stan och skolan.


När jag kom till skolan satt alla och jobbade, det förstod jag eftersom att det var ist och jag hoppat över den eftersom att jag inte hade så mkt att göra. Men sen såg jag att Annica var där och det brukar hon inte vara. Sen frågade Kristina vart jag varit och hon sa att vi hade bytt på lektionerna satt ist var på fetrsmiddagen och engelskan var innan lunch. Jag ba, jahapp, det hade jag missat. Jag gjorde provet som de andra gjort och sen var det typ lunch. Det var korvslats gryta som skulle smaka curry men det gjorde den inte.


Efter lunch satt jag och Hanna i "dungen" på rasten, alla andra bara försvann, de åt nog på BL men min plånka var inte så sugen på de satt. Vi satt där och väntrade på att vi skulle börja, sen fick jag och hanna hämta våra datorer satt vi kunde jobba hon började med scrap booken och jag jobbade med att summera en artickel. Jag blev nästan klar lr helt klar. Sen slutade jag bestämmde jag ocg gick vid kanske 12.50


Daniel och jessica hade bestämt att vi skulle ses på stan 1 satt det passade skit bra för mig. Så jag, Daniel och Johanna träffades vid statyn. Men Jessica kom aldrig, så det var lite tråkigt. Så vi "3" gick till donken och tog varsin glass. Daniel och johanna tog en daim flurry men jag tog en "chochlet chrunch" Min var väl helt okej antar jag. Vi satt där och pratade, gick lite på stan och pratade ännu mer. Sen tog vi bussen hem, men min hade precis gått, den som går till Lagga, så jag åkte till mormor för att alexandra oxå var här. Daniel tog oxå 2:an så vi pratade lite ännu mer där ;) Vi pratade bland annat om att sova på bussen och att han hade gjort det på TB. Sen när han klivit av var jag kanske vaken i högst 5 min innan jag somnade sen sov jag tills att jag skulle kliva av typ, så det var skönt

/E

Ååångeest

Gaahh, ja, var på Birsta city idag med mamma. Skulle kolla om det bla fanns någon klipptid men det fanns det ju såklart inte :/ Dåligt tycker jag då, men men. Vi gick bla in på intersport där mamma köpte ett underställ. Sen gick vi in på JC för att jag skulle kolla på ett par jeans, suck, asså jag vill ju men jag får typ ångest. Ja jag fick typ hjälp av en kille där som var schyst och så... Det var nått par som han kom med som jag knappt fick på mig och så höll det typ på, jag provade kanske 4-5 par. Sen sista han kom med var ett på Deisel/Disel skit samma vad de heter. Det först jag tänkte var bara, NEJ, det har jag inte råd med och även om tycker jag att det är dyrt med 1200. Jag ångrar att jag provade det för jag gillade dom:) Men det gör det bara jobbigare, det var sköna snygga och ja, jag gillade dom. Så nu är jag lite i ett dilemma, jag funderar på om jag ska vänta ett tag satt jag liksom väntar ut de och kanska får lite mer pengar, ävenb om jag har så försvinner, lr jo det försvinner lika mkt men jag har mer kvar:) Och om jag väntar ett tag kanske jag inte får lika mkt skuld känslor efteråt om jag dessutom skipopar att köpa annat.  En annan grej som är bra är att jag har ett present kort där på drygt 200, och då är jag nere på 1000, men endå...

Fuck Daniel Edlund Samvete!!

/E

Whahaha

Å gud...Jag hörde v'rstra roliga grejen precis^^

Vi sitter och kollar på tv4 med nått morgonprat, sen börjar alexandra prata med mamma och såhär lät det:

- Mamma, jag har ont i fingret....
- Jaha, mm...
- JAG TROR JAG HAR BRYTIT DET, MAMMA!
- Tyst jag hör inte tv.en!

Haha, nu låter det som att jag har värsta mamman man kan ha men så är det inte! Det är bara det att det är så typisk mamma att göra på det där sättet, Att typ låtsas lyssa och ändå svara, det händer när hon läser tidningen eller som nu tittar på tv.


/E


Zanna är bäst

Zanna "gästbloggar"

Hejsan, nu när jag endå har tid över bestämde jag mig för att gästblogga i daniels blogg :)   Daniel är ju som sagt speciell, hans röst låter som gollum och han går som sid i ice age! men trotts dessa motgångar är han JÄVLIGT rolig, och då menar jag inte rolig som "nått å skratta åt" utan nått att skratta MED ;) nu ska daniel plugga och jag ska ge upp gästbloggningen ;) men jag kommer att vara tillbaka, i'll be back ;) you'll se ;)



TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! /ZANNAPANNAKANNASANNADANNAMANNA


Förvånad, kort sagt

Haha! ja vad ska man säga, "Häggkvist&Jonsson" den så kallade super duon gick inte vidare till final. Jag fattar ord sammtidigt som jag är lite skadegland är jag sammtidigt förvånad... Jag trodde verligen att de skule gå vidare även om jag satt och ondade lite bara för att liksom. Alla som såg när de ropade upp måste sett att Carola typ bet sig i tungan för att inte visa sin besvikelse eller bara skrika ut: VA?!?! Jag tycker det är såå skönt, jag menar, bara för att hon är Carola ska hon inte ha förtur till finalen och 1:a platsen där varje gång hon ställer upp. Det har varit precis som om hon bara kunnat valt när hon varit sugen på att uppträda i Eurovision song contest.

Men en annan sak som jag däremot nästan är lite arg över är "kebabpizza gänget" wtf hr de där och göra, det är ju bara ett skämt eller?! Jag hade hoppats på Lasse Lindh. Och jag trodde på det oxå, men icke, vi skulle ha vidare nått turkgäng som sjunger om supar och bilfäljar. Det är jag lite putt över...

Men som sagt kan man inte klagat om man inte röstat, vilket jag inte har. Så just där får jag och alla andra skylle oss själva att vi inte röstade på någon annan istlt, främst LL eftersom att han låg närmast. Men han som alla andra "okända" sångre/sångerskor får ju ett uppsving i karriären.

/E

Roligt kanske...

Idag har det inte hänt mkt...Näe ignet speciellt faktiskt. Började med att vi hade speceilidrott och det var faktiskt kul. Körde lite ben och armar, det var väl varken eller, inte jobbigt eller "ojobbigt". Efter lunchen hade vi psykologoi, det hände inte så mkt där heller tittade på film, igen^^ det är ganska slött men ändå intressant. Idag såg vi en film om en person som var typ sqhitso, lr hon var det, hade 6 personer i sig. Jag tyckte at hon verkade som en rolig person, så ibland undrar jag om det skulle vara kul at vara lite personlighets kluven..Nä det är nog väldigt jobbit men tanken slår en.

Nu sitter jag och tittar på "private practise" det verkar ganska roligt, just nu är det bara nått "intro" till serien. Men grejen är att det är "Criminal minds" som jag osckå vi dse så det blir lite svårt...

/E

Jeans, vara eller icke vara

Det slog mig nu när jag kollade på lite kläder på www.zoovillage.se att det är så jädrans svårt att titta på jeans!

Nu råkar det ju vara så att jag inte gllar att köpa jeans eftersom att det är jobbigt, krångligt, svettigt ja... you name it! att prova dem. Därför dras jag oftast för att köpa/kolla, dessutom känns det onödigt att provat och svattats bara för att kollat på några. om jag provar då tänker jag köpa ett par också, det är inte satt man gör det för nöjes skull!

Men grejen är ju den att om det nu är så krångligt att kolla på jeans irl, då blir det nästan omöjligt att kolla på nätet! Det går ju inte att prova dem! och även om man har sina mått och så är det ju sällan de stämmer överens med de som finns. Antingen är midjan för smal eller innerbenet för långt! Det kan inte vara många som köper på internet, lr jo kanske. Jag skulle iaf inte göra det om det inte var returrätt. tänk om det blir helt fel också står man där med att par jeans man inte kan ha?! Jobbigt läge säger jag bara...

Detta gtör ofta att det blir mjukisbyxor när man ska på skolan av den enkla anledningen att man inte orkar! det är ju så mkt lättare att dra på sig de där svarta mjuka...mjukisbyxor är underskattat säger jag!

/E

329 dagar kvar

Vad är det nu...1..2..3..329 dagar kvar tills jag fyller 18! det är ju inte så länge iaf, typ 11 månader, det är ju mindre än 1 år. 

Tänk, om typ 1 år har jag körkort, för hoppningsvis, det behöver ju inte vara allt för svårt. Så det är dags att börja övningsköra, fattar inte varför jag inte gjort det än. Självklart beror det på att man måste gå kurs men endå, jag är inte så förvånad, jag lever ju i en familj där varje minut är guld värd och vi är ganska inte stressade men typ. Tror att jag ska göra en "Patte" och bara göra uppkörningen på körskola, det kanske är svårt men han klarade det så "Why not me" ;) Dessutom sparar man ju pengar på det.

Om 1 år kommer jag kunna rösta, visst är det när man är 18 man får rösta?! Jo jag tror det, shit va coolt, JAG KAN GÖRA SKILNAD^^ Måste man ju börja ta ställnign till sånt oxå...Har man ju en anlednign att gå kring valstugorna på stan och käka godis.

Men det största det måste ju vara att bli myndig...Det innefattar ju så hilma mkt med. Men det tillkommer ju plikter och sånt med, man kan ju hoppas på så lite som möjligt iaf.

Ja ja det ska nog gå bra, och anlednigen till att jag skrev det här var att jag kom och tänka på det på bussen hem, och att jag hade/har tråkigt.

/E

Morotskaka

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, men jag kommer nog på nått.

Det bev ju inget idag, det var tråkigt. Men det blev knas satt... ja, vi åkte till mormor och åt god mat. Nu är vi hemma iaf. Nu ska jag gör morotskaka. det ska bli gott hoppas jag iaf. Sen blir det melidifestivalen, och BG kommer vara med så jag är glad eftersom att han är så himla roligt.

/E

ffs & wtf

Det är ju satt man vill grina... Jag var nyss ner och hämtade lite tvätade tröjor i källaren. Och när jag var ner dit såg jag att lite utav mina träningskläder låg där, bl.a. mina tävlingskläder. Jag drog ett finger på dem och det blev ett mörkare streck på dem, de var alltså dammiga. Det är ju FFS hemskt, hur kan det vara såhär. Och förra helgen var det 1 år sedan jag tävlade sist, WTF?! Åh gud, jag det inte bara ta slut nån gång, snälla!? Jag drömme rom att bar vakan uppp en dag och vara, ja, bra. Jag sule bli så lycklig och ja, vara lycklig. För det jag älskar mest utav allt är att hoppa höjd, och det har jag inte gjort på ungefär 9-10månader. Kan ni tänka er det? att inte få göra det ni älskar på så länge? Det kan inte jag, men jag tänker inte på det. Om jag gjorde det skulle jag inte orka med allt. Men jag kämpar på endå! I´LL BE BACK!

/E

Ess i rockärmen

jag bordfe egentligen ligga och sova nu men jag orkar bara inte gå upp till sängen, det låter sjukt jag vet, men så är det.

Idag har det inte hänt mkt, hade matte ist först men jag skrev lite psykologi och skulle gjort lite idrott men jag hann/orkade inte. Men jag jobbade på ganska bra endå. Sen efter lunchen hade vi svenska. Vi gjorde inte nått speciellt. Hade lite om noveller, jag och sofia var klara redan så vi opponerade på varandras och sen var vi typ klar. Sen skrev vi en "löp-novell" kan vi kalla det för. Det där när man skriver en mening och en annan skriver en till o.s.v. Sen sa Kristina att vi ska skriva en egen novell. Hon började prata om inspiration men jag visste redan vad jag skulle skriva om. Jag har ju mitt lilla "ess" som jag tar till ibland, men det funkar ju bara en gång/lärare. Gjorde det med Nina på Nationella uppsatsen i 9:an och då fick jag MVG, så vi hoppas på minst lika bra;) Men jag skrev typ inget vet inte varför, men jag tänkte typ at då skulle jag ha så mkt "slötid" näste vecka. Dumt at tänka så jag vet men det blev så.

Imorn ska det tränas igen, känner av nått konstigt på utsida lår, kan vara träningevärk från "pilates" grejen. Vem vet. Jag längtar iaf till SM (sundsvalls mästerskapen) tycker alltid att tävlingar är roliga, även om man inte själv tävlar. MEn det är roligt på olika sätt.

/E

RSS 2.0