GNÅ!

Nu är jag klar så nu sitter vi bara och väntar på att Hasse, Eva och Anna ska komma förbi och "hämta" oss. Det är ju såklart inte därför jag skriver detta utan jag glömde ju bort i förra att önska alla gott nytt så...

Gott Nytt År!

Café Gökboet

Nu är vi tillbaka från gökboet. Fast nu heter det: Café Gökboet^^ Men det var mysigt iaf. Vi drack glögg och åt korv m. bröd. De vuxna satt mest och snackade minnen och sånt som hänt förr. EFter ett tag lessnade jag Anna och Hanna. Så vi gick ut på ängen och hade typ en gymnatik tävling. Jag vet väl inte direkt sugen på att hjula och så, så jag sa att jag skulle vara domare. Och Anna vann typ:P Det gick inte såbra för hanna, men jag hade lätt vunnit.

Men nu är vi tillbaka hemma och mamma är upp och duschar. VI ska upp till Anna vid 18. Så det är ett tag kvar. Så till dess ska jag nog bara göra mig i ordning. Tyvärr så blev det inet kort på Café Gökboet, glömde mobilen hemma. Men jag hoppas att ni klarar er. Nu är mamma klar och jag ska upp. Jag tror nog inte att jag kommer skriva mer idag/ikväll. Men man vet aldrig var som händer.

/E

Gökboet

NU ska vi alldeles strax gå ut. Vi ska upp till "Gökboet" och grilla lite jorv och sånt. Det är ett mysigt ställe som en som heter Billy har byggt med sitt jakt lag. Ska se om jag kan ta ett kort därifrån satt ni kan beudra och "avunda". De enda jag vet so m ska med är Anna&Hanna, jag&mamma och Hasse, Anna&Eva. Men det är inte omöjligt att nån annan ska med. Jag önskar lite att vi kunde ta skotern upp:P jag känner mig lite lat och set är en liten bit att gå. Men inte satt det blir jobbigt, och det är skönt att röra på sig. Nu är det inte så kallt heller så då blir det nog ännu skönare. 

Ohboy är lite sur just nu för han vill ut i snön och leka och vi sitter bara och väntar. Vi väntar på att Hasse&Eva ska gå tror jag, inte säker. Vi har "gjort", kokat kan man säga, glögg som vi ska ha med oss. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag ska nog gå och klä på mig.

/E

MIA

Innan jag gick och la mig igår lästa jag lite i MIA (MVG i allt). Den är as bra, man blir värsta peppad och så, jag älsar den. Igår läste jag klart kap. 2 som handlade om hur man ska planera och prioritera. I det här kap. tror jag att jag lärde mig mest. Jag brukar inte vara så jätte duktig på att planera. Men nu kommer jag vara bäst. Fick äbven reda på hur man ska tänka. Skulle vara skönt att läst ut den tills skolan börjar, jag ska iaf försöka. För det g'äller att börja från dag 1!

Sen när jag skulle sova så delade jag och Ohboy kudde typ halva natten. det var myigt, sen resten låg han nog lite över allt.

/E

360 dagar

Men kan man tänka sig det är måndag och sista dagen på året. Jag tycker inte att det känns så alls. Tänk att det gått 360 dagar sen jag fyllde år!, tänk att jag fyller 17 om fem dagar! Jag har knappt öppnat mina julklappar än och nu ska jag önska mig mer. Men jag tror att det lutar mot present kort på MQ. Har hittat en snygg tröja där men tycker att den är lite för dyr för pengar men med ett present kort skulle jag inte tveka;) Men samtidigt är jag inte så sugen på att shoppa, just nu, jag ändrar mig säkert men jag skulle nästan vilja "hoppa över" min födelsedag. Med det menar jag att jag skulle vilja önska mig saker till somarn nästan. Men nä, det kommer jag inte begära, pengar är alltid behövligt. 

Igår när jag hade "mamma dag" hade jag mina nya jeans. Och de var såå sköna och de hade blivit ännu snyggare sen senast jag tittade på de. Så jag kan lungt säga att det var ett lyckat köp! men det blev ju inte sämre av att jag hade present kort på JC, villet gjort att de blev gratis typ. Fast det var de redan, de var nedsatta till 99kr! Såå bra, "Perfecto". Så jag är såå nöjd med de.

/E   

Ääntliigeen

SÅ! Nu är min blogg klar. Det har tagit typ 2 dygn innan jag fick till det som jag ville. Men nu är jag nöjd tror jag. Nu när jag vet hur man gör känner jag mig ganska smart;) Innan fattade jag nada. det enda jag visste var typ hur man publicerade ett inlägg. Men nu vet jag iaf och jag ska tackat Jessica lite så, TACK! Men nu vet jag iaf hur man gör. Det finns lite som jag skulle kanske vilja fixa men jag är inte säker på att det går så det tänker jag inte föröka mig på i första taget. Jag tror inte att jag ska bli nån programerare eller nått, men vet ju aldfrig men jag tycker det är lite jobbigt med alla taggar och koder och allt. En enda liten punkt kan göra satt allt skiter sig. Men det är lite kul om man fattar så först var det pest. men man blir glad när det blir klart och någolunda bra.

/E

Jop´s & Bio m. Mamma

Ayrran och pappa är ju i (i ovanför junsele, sa mamma). Först gick vi och åt på Jop´s. Det var så gott, vi åt "filleminjång" det är tydligen två kött, ett mörkt och ett ljust. Sen har man till en ljus och en mörk sås också. jag tog potatisgratäng till mitt kött och det blev bra. Till tog jag en stor Cola Light, dän va´go dän! När vi ätit klart kom servitören och frågade om vi ville ha efterrätt. Då sa jag såklart ja, jag valde....em....(måste fråga mamma) det var en fransk chokladbakelse som hette nått med Cherr... Men så in i H-vete gott var det iaf, men det var ganska dyrt också men det var inte jag som betalde så det är lungt. Tack mamma:D

Efter det gick vi på bio och såg Solstorm. Med Isabella "Scorupco" (ni vet vem jag menar iaf) Den var faktiskt bra, riktigt bra. den handlar om att en typ präst gubbe blir mördad och får sina händer avhuggna. Sen ska hon lista ut vem det är ungefär. Många bra skådespelare som Sussanne Reuter, Krister Henriksson m.fl. Ibland blev det lite för mkt jusus snack för min del men det var spännande. Det var välldigt oförutsägbar. Men det var jätte kul att umgås med mamma lite. Ibland märks det inte att hon är gamal...Nä så får jag inte skriva utifall hon skulle läsa det. Jag akn säga såhär, ibkland verkar hon yngre än vad hon är. Eller det kanske inte blev bättre men jag menar väl. Hoppas att hon fattar.
/E

Söndag, fast lov

Jahapp, söndag, en dag som alla andra under lovet iaf. Men en vanlig dag kan den nästan vara den värsta. Att man måste upp tidigare dan efter och att man inte kan vara uppe sent och kommer på allt som man borde gjort som hade med skolan att göra. Men nu är det jul lov "THANK GOD". Ja, och imorn är det nyår, det ska bli skoj hoppas jag. Vi ska upp till Anna&Hanna, de bor ovanför oss i skogen. Sen ska Anna, Hasse&Eva också dit så det ska bli kul att träffa Anna igen. Vi träfa aldelse för sällan även fast vi bor typ 200m ifrån varann.

Idag vaknade jag 9.40, det var skönt att sova så länge. Och nu sitter jag och ätr frukost och ser på Wallander, Hemligheten. Samma som igår men orkar inte byta kanal. Dessutom var man inte så uppmärksam på slutet.
/E

Saw IV + Kall Pizza

Nu är jag hemma igen. Lite tråkigt, var så kul att träffa Frändsän igen. Bara att gå och köpa godis på ICA hade varit  värt att åka till stan för. Men det kan ju vara lite onödigt men ni fattar vad jag menar. Först var vi på ica och köpte godis sen gick vi till Skypark och köpte godis, nej det gjorde vi inte, vi köpte pizza. Vi skulle beställa familjepizza, men jag vet inte hur det blev med det men den var väl god. Eller ja, när den var varm men det var kanska i 2 minuter högst.  

Vi såg på film, nämligen Saw 4. Saw filmerna är ju lite störda men den här var helt psykad. Det är svårt att förklara men om nån sett den vet ni att det inte finns nån liknande film som Saw. Det var lite luddigt, man skulle behöva ha ett Saw maraton nån gång satt man hänger med och minns allt. Sen såg vi "I´m a legend" den var lite sorglig. spec när han måste strypa ihäl sig hund...
           
/E

Oops...

Mamma fick precis reda på att jag skriver blogg. Vad ska jag ta mig till;) Hon ba: Du skriver väl inga personuppgifter. Då sa jag bara, Jo, allt. jag menar, vem och vad tror hon att jag är?!  Men nu ska jag nog inte skriva nått mer om henne iaf;) Vem vet vad som kan hända då... Nä en jag kommer fortsätta på samma sätt som jag gör nu (vilket nu det är). Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund och äta lite, aldrig att jag skulle klara mig utan mat till 5! Jag är hunrig nu men det ska bli gott med Pizza sen:D

/E

Snö

När jag kom hem från träningen gick jag nästan på en gång ut med Ohboy. Det var as halt, snön som har kommit har bara lagt sig på så den bara glider undan. jag halkade till flera gånger med en gång orkade jag inte stå emot och hamnade på alla fyra. Jag gjorde inte illa mig men blev lite paff och ohboy blev bara glad för han trodde att jag skulle leka. Det vill han jämt när man är ute och det är skit kul. Han låter som en gris när han grymtar och nosar i snön och allt

/E

Min lilla värld

Idag var det tträning igen, det gick väl antar jag. Ha! Robban idag då till mig: Först går du och jäspar, sen går du och nynnar en låt som ingen hör och nu sitter du bara där, ja den där Edlund har en egen lite värld. Och jaa, så är det, jag är så jä*la trött på att köra rehab. I April/Mars fyller min skada 1 år. Jag är så less, jag har inte gjort det jag älskar mest utav allt på snart 1 år, hoppat höjd! Jag blir så ledsen när jag tänker på hur kul det är. Stå där på banan, ta ansats och hoppa. Den där sköna känslan att klara en höjd och landa på mattan:( Men jag försöker inte tänka på det .

/E

Lordag

Idag åkte Aleandra och Pappa upp till fjälls. De ska fira nyår med några kompisar till familjen. Eftesom att vi har hästar måste mamma vara hemma, inte så kul att leja bort hästarna på nyårsafton.Och en som heter Sofie ska inte med dit för hon ska fira med kompisar. Satt jag stannar oå hemma och gör mamma sällskap.

Nu ska jag alldeles strax till träningen sen hoppas jag att vi ska hitta på nått. Det är ju redan bestämt typ, men inte var vi ska vara.

/E

Låångfredag

Idag har jag inte gjort mkt alls. Var ut och gick med Ohboy idag en stund i skogen, det var skönt att vara ute lite. Idag var det tacos på bordet. Det var gott. Under tiden såg vi "På Spåret". Nu sitter jag och tittar på en Wallander, "Pyramiden". Den verkar bra, ett par tanter som langar knark^^ Och precis nu dog de i en bomb... För en stund sen märkte jag att jag är synsk typ. Jag ba: slår vad om att han kommer träffa samma kille igen, och det gjorde han. Satt nu vet ni, jag är synsk.



/E

Men å...

Jaha, då blev det inget idag... Lite besviken... Men det kan ju inte jessica rå för. Jag som hade ställt in mig och längtat till att göra nått. Men så blev det ju inte. Vi ska antagligen göra nått imorn islt. Jag förstår Jessica, det där händer mig jätte ofta med, att ens päron inte säger nått om vad de bestämt förrän man frågar om man kan hitta på nått. Men då går ju inte det för de har redan bestämt nått och man själv måste ställa in det man sett fram emot. Det är precis som att de tror att man inte har ett liv själv och att de bestämmer åt en vad man ska göra och när. Men visst, det är ofta som de vuxna har bestämt nått som även jag tycker är kul. MEN DÅ VILL JAG VETA DET OCKSÅ, OCH I TID. Precis som de säger. Det säger min mamma hela tiden: Framförhållning Daniel, framförhållning.

En annan sak som kan vara lite jobbig är att jag bor "långbortistan". Vilket gör det lite svårare för mig att hänga med på hastiga ombytan och impulsiv träffar. Jag vill jätte gärna göra saker, hellre det är att sitta hamma och uggla. Men om jag ska hitta på nått måste jag typ veta det några timmar innan annars hinner jag kanppt, det tar t.ex. 35min till stan. Och om jag kommer och säger 16 att jag ska vara inne i stan 17. Blir det mördar blick och: Mjo kanske...

Men som sagt, synd att det inte blev nått idag.

/E

Fredag

Jahapp, då var det fredag igen, fast nu på lovet spelar det ignen större roll. Alla dager är ju typ lika. Igår var jag uppe ganska sent. Sen vaknade jag typ 6, men det var för att jag typ drömde en mardröm om det där äcklet jag träffade på norra i höstas. Men det gick ganska snabbt att somna om. Jag har sett den gär "killen" på stan ibland, jag tror han förföljer mig... haha nä det tror jag inte men men.

Nu ska jag gå ocj klä på mig tror jag om jag orkar. Sitter i mina nya pjamasbyor, min morgonrock och mina nya "farafars" tofflor. Såå skönt. Sen vid halv 5 ska jag åka in till stan för att träffa de 3 vännerna.

/E

Klotes

Ååh, jag hatar och älskar kläder... Det är när man tar av sig dem som jag hatar dem. Då hamnar de bara på den där JÄVLA bocken som är i mitt rum. Jag önskar att jag inte hade några grejer att lägga sakerna på för jag tror inte att jag skulle lägga de på golvet...eller... Idag var jag mamma och alexandra på stan på rean. Det blev: 3 t-shirts, 1 "farfarströja" och 1 par jeans. det betyder att det blir mindra plats i skrubben och att jag kommer tröttna på annat:(  Jag skulle seriöst vilja ha ett hembiträde eller nått. Det ska jag skaffa när jag blir rik och stor!

/E

Piinit

Kom och tänka på en sak. Är det bara jag som tycker mina päron kan vara jobbiga/töntiga/pinsamma, you name it! Asså, då menar jag när man har typ kompisar och så. Typ om de börjar prata och så, du vill jag bara gå därifrån. Men sen om nån annans föräldrar pratar med mig är det bara lite roligt.

Statistik

Kollade precis på min statistik. Och trot eller ej men det känndes lite könt att det kanppt varit några inne på min blogg den 24/12. det viar ju att vissa har ett liv. Men ni som var inne, ta inte illa upp. et är ju kul att nån läser det man skriver, så läs på!

Idag

Idag har jag inte gort mkt...  Vi var in till birsta en snabbis. Men vi vr bara till mio och Media Markt. Men Ååh, vad ska jag skriva, jag har varit vaken sen 9 nått spännande måste hänt.

Jo, jag läste att om vi haft lika många vindkraftverk som det fanns väderkvarnar 1850 i europa. Då hade det täckt hela europas elbehov. Jag menar, då hade det väl bara vare och "uppgraderat"  de där väderkvarnarna till vindkraftverk. Då hade elförbrukningen varit avklarad!

/E

Julafton

Vet inte vad jag ska skriva men nått blir det väl iaf.

Julaftonen blev väl hyfsad. Inte den optimala men det gick endå. På morgonen fick jag ett par "farfars tofflor" skit sköna! en Twist påse skit gott! och en delad klapp med alexandra, POC3 (gissa själv). Sen åt vi frukost. Efter en stund åkte jag pappa och Alexandra till framor och farfar. Mamma var sjuk och ville inte smitta några, vi fikade är och fick lite klappar. Fick tjocksockar *jippie*, pengar och BUZZ The mega quize!!! Och det är asbra och kul och allt.  Sen åkte vi hem och kollade på Kalle. Sen åkte vi till Mormor och fick lite mer klappar, orkar inte räkna upp alla men de var bra. Eftre en stund där åkte vi hem och öppnade fler klappar. Och alla ägde!

/E

Så vi måste ha en spelkväll eller nått och spela Buzz!

Dan före dopparedan

Jaa, du håller jag på och städar inne medans de andra är ute och fixar. Det är "En shrektigt god jul" på tv. Där sa han nått skönt. Han va i nån by och skulle lära sig om julen. Nån tant i en affär skulle lära han och visade en bok "jul för byfånar" När hon visar julgranen säger Shrek: -Ska man ha ett träd innomhus?! Det ar ju smart sagt, varför har vi det egentligen? Vad tror ni?

Nu har jag inte skrivit på jätte länge men jag iorkar bara inte återberätta allt. Så ni får väl gissa eller nått. Nu komme jag nog inte skriva på ett tag igen. Det är ju jul satt.

/E

Tisdag #2

Jag ahade tänkt skriva lite om hur det var på "matlagningnen" men jag vet inte om jag orkar. Det gick väl bra antar jag. Våran efterätt var iaf godast, typ, kanske pannacottan då:P Sen när vi skulle diska fick zanna nå ryck... Så hon bara hoppade på mig med disktrasor och allt... Jaa, men vad hade man förväntat sig utav Zanna Björnsson:P

/E

Tisdag

Idag var det tester på spec idrotten. Det gick ganska bra tycker jag. Det var step-ups, brutalbänk (sit-ups fast men hänger i luften) och armhävningar (armböj). Step-upsen trodde jag skulle gå sämre, var lite nervös innan så kändes som att min vilopuls låg på 120. Men efter de 3 min vi skulle "steppa" så var det ganska bra, jag låg på 104, helt okej tycker jag 3:a i klassen iaf. Sen var det armböj, hata, där var jag typ sämst, utav killarna, förutom Jonas då men han hade nått fel på armen så han klarade bara 17. Även att Kainu klarade 50! Typ dubbelt mot mig... Men sen kom min "paradgren" brutalbänk. Där var jag typ bäst, delad 1:a med Kainu, men om jag vetat vad jag låg på hade lugnt klarat en till:p Jaa, det var testerna det. Sen efter lunch ska vi ha näringslära typ. Vi ska dit HR håller till och lagar mat, för det ska vi göra idag. Min grupp ska göra Grekisksallad och till efterrätt blir det chokladmousse m. glass:D


/E


Måndag

Idag hade vi matteprov, Den såkallade A-deöen var svårare än den såkallade B-delen. Tyckte jag då men jag vet inte. Typ alla i klassen snackade om att de skulle skolka idag men det var ju bara Bull-shit. Alla som var där gjorde dessutom provet. Det gick väl sådär tror jag. Hon sa att vi skulle få ett mail på vad vi skulle träna på i måndags, men icke! Det är väl bara hoppas på det bästa.

JAg såg den där "Alladin" reklamen idag, den där när det bara är en godis kvar och det är den där körsbärslikören. Asså, jag har sagt det förrut men de gör ju inte speciellt bra reklam för sig själv. Reklamen visar att det bara är gamla tanter som gillar dem. Och det är fakta, så är det i min familj det är bara farmor som gillar dem. Sen en annan sak som man lägger märke till är att alla väntar till första våningen är klar, vad tycker ni om det? Jag tycker att det bara är bra, annars kan man lika gärna hälla upp alla i en skål men då förvinner den där mystiken över att man måste vara sparsam och inte bara vräka i sig och vara egoistisk utan oxå tänka på andra!

Lördag

Vaknade 9.10 och märkte att julkallendern redan börjat. Så jag skyndade mig att hoppa ur sängen och springa till tv:n. Idag skulle "Elfrid" (tror hon heter så) spå "Millas" mamma och säga det milla sa. Men det gick ju inte så bra, det brusade i WT:en och Elfrid sa helt fel saker satt mamman blev mer kär i Klas-as såklart.

Efter frukosten tittade jag på hercules filmen. Det var typ inget annat på tv så jag såg den. Sen dess har jag bara legat i soffan och tittar på både datron och tv:n. Sitter och tittar på lite storslalom just nu. Inte super kul men men. HAr tittar på sakar jag kanske önskar mig, jag "diggar" sällskaps spel. Men vi har as mkt spel och vissa har jag knappt spelat, men när man väl gör det äre skit kul. Det är roligast när man är borta eller att andra är "borta här". Aja, nu ska jag hitta på nått, kanske går ut och leker med ohboy, men på torsdag ska jag leka med mina andra muppar ;D

/E

Lördag - The Hole Story

Jaha, idag då. Tränade ju såklart idag. Men jag ångrar att jag gjorde det, jag var inte trött när jag vaknade men när jag kom til träningen blev jag död. Vet inte vad som hände men jag orkade bara inte göra nått. Jag tror att jag gäspade typ 30 ggr, även fast jag brukar gäspa på tränignen men inte så ofta det här var typ en gång/5min. Men efter det åkte vi och handlade lite. Sen åkte vi hem, såg nån film på tv.  Efter en stund kom Annica & Jenny, det var skoj har inte sett de på typ ett år eller nått. Det var as god mat och jag åt hur mkt som helst. Efter det spelade vi "Twister" det är en tradition som vi börjat med ör ett tag sen. Och nu sitter jag och tittar lite på tv. Jag vill egentiligen sova men ag är inte spec trött och ja... (Du behöver inte läsa resten) ->Nu ligger jag i sängen och försöker komma på nått att skriva om för et jag skriver nu är bara sånt som drygar ut texten och inte har nått med saken att göra. Men det är lätt att skriva eftersom att det bara kommer av sig själv och man har ingen speciell tanka bakom det man skriver utan det bara flyter på.<-

(Läs)Jag skulle varit på bio idag med J&J men det blev inte så. Fick reda på igår kväll att vi skulle ha främmande idag. Precis inna jag skulle lägga mig gick jag bara in till mamma och pappa och frågade mamma vad vi skulle göra imorn (lördag) hon ba: Jaa, Jenny & Annica kommer hit. Jag ba, jaha men det har du inte sagt (visst jag tyckte att det skulle bli kul men jag får aldrig reda på nått). Hon ba, jag trodde jag hade sagt det till dig.

Imorn är det söndag och jag måste skriva lite på specialidrottsuppsattsen. JAg har kommit ganska långt men finns lite mer att skriva och lägga till dessutom har jag inte kommit igenom vissa punkter. Borde jobba lite matte också. Vi har ska ha prov på måndag, men Tessan sa att hon skulle skicka ut ett mail i måndags på vad vi skulle träna på och vi har inte haft en riktig matte lektion på typ 7 veckor. Jag sa det till mamma och hon tyckte inte att jag skulle göra provet, jag ba: "WTF säger du?!" jag sa det inte man tänkte det. Trodde inte att min mamma skukle säga att jag skulle hoppa ett prov. ALla i klassen har typ sagt att de inte ska komma på måndag, men jag vet intye hur många som inte tänker göra det. Lite fjantigt att bara gå runt och "skryta" om att de ska vara hemma och sen inte vara det. Jag tänker iaf åka dit till skolan säga att jag intye tänker göra provet och jobba matte. Zanna sa ockå att hon ville ha lite sällskap, hon ska jobba 45 sidor, så hon lär ju behöva min hjälp;)

Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton och bara 5 dagar kvar i skolan. Jag har köpt mina julklappar och det känns skönt. En känns extra bra medans de andra bara är grejs typ:P HA! har glömt att "skriva" det men för nu kanske 4-5 veckor sen kom alexandar efter mkt tissel och tassel fram och sa: Asså, jag har köpt en grej till dig, men jag vet inte om den var som julklapp eller om den bara var som en grej till dig, vill du ha den nu eller på julafton. Jag ba: Haha! ja asså jag skulle väl vilja ha den nu men det blir roligare om jag får den på julafton:P Hon är söt hon, fast just nu ser hon ut som "Kvasimådo"hon har en vagel i ögat satt det är svullet och rött. Det är bara själva ögonlocker som är "Kvasit" inte själva ögat (luktade det hostmedicin?!) Och jag hade nått sånt där grejs i ögat för typ ett år sen och mamma sa att det kunde vara en vagel. Men jag såg minsan inte ut som nån disney figur iaf. Så det kan inte varit en vagen jag hade, det måste varit en finne eller nått för den gjorde inte ont bara var där, fast en finne ör ju öm så det var nog en fettbit:P

Vi skulle varit på Handelshuset och kollat på en skoterjacka. Men jag orkade inte. Den jag har är för kort i ärmarna (just det, vi såg offisde förrut idag) och jag hatar när det är sä på jackor och tröjor. Men mamma frågade om jag ville göra det nu eller en annan dag och jag valde det sist nämnda. 

På torsdag kommer daniel ner, FAJNELY, vi 4:a ska käka lunch tsm och det ska bli kul att alla fyra är tillsammans, sist vi var det var på lovet, v.44 eller 45.

Nu börjar jag bli lite trött, säkert du med som läst allt, så nu ska jag börja tänka på refrängen som vuxna säger. Jag fattar inte det, refrängen. Det är ju det högsat ui låten och det bästa, då ska man väl inte sluta och åka hem? Det 'r väl då man ska hitta på nått kul eller nåt.

/E 

Fredag #2

Nu sitter jag och tittar på "Jo Grant" och "Sandra Bullock" i nån film.

Var lite på stan idag, igen, innan jag gick hem. Visste inte riktigt vad jag skulle göra eller gå till. Jag skulle kolla på godis på hemköp, men det var rättså dyrt så jag hoppade över att köpa. De håller på att göra om där så visste inte om det var öppet, men det var det. Jag köpte en chokladkaka, gott. Fast innan jag gick till hemköp var jag till MQ. Har nog varir där typ 3 ggr den här veckan så snart börjar de väl undra. Men där jag jah hittat snyggaste tröjan. Så den ska jag önska mig den i julklapp:D Jag har tänkt på det tidigare men iaf för mig så ser man bara en snygg tröja. Det blir liksom som en uppenbarelse. Men det är ju såklart om den hänger på en docka elleer syns på bild. Jaa, så är dte:P

/E

Fredag

Jag skrev ett inlägg igår men sen blev det kans och det försvann! Fattar inte hur det kan hända och det är skit jobbigt. Allt bara borat men jag hade inte skrivit så mkt så det är lungt.

Idag har jag inte gjort mkt.Vi jobbade med reportaget men vi var typ klara satt. Senkom rektorn och ville prata med klassen. Det mesta handlade om Therese och allt hon inte var coh gjorde. Nu är det "Chita Görls".

/E 

Onsdag

Just nu har vi håltimme och jag har inget att göra...Vi börjar 2... Hade medicinskgrundkurs idag, det  var skönt för vi var klar med allt som vi skulle göra. Vi var bra förra gången och gjorde klart allt. Nu ska vi ha idrott, klassens val. Så det blir antagligen fotboll. Och då kan jag inte vara med:( så jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag kanke måste gå till Jocks...Båring. När vi slutat tror jag att jag ska köpa en julklapp till mamma, en "olivurkärnare". Hon klagar jämt på att de med kärna är goda. Såå, ja. Just de, måste skicka ett mail till mattias att jag inte kan komma idag. Har ingen skjuts och Alexandra ska ha lucia (stavas det så?). Så det ska jag nog göra nu. Måste prata med MaEr och säga att jag inte kan vara med på fotboll och sånt satt han inte tror att jag säger det för att jatg inte kan vara med.

/E 

Tisdag #2

Ska gå och lägga mig när som helst men jag skriver lite här först. Vi hade Svenska idag och vi fick reda på att vi ska göra en raport typ...lr nått sånt. Det är nått som hänger ihop med näringlära och engelska. Vi skulle skriva om matkulturer. Min grupp skulle skriva om Grekland bestämde de. Vi ska göra en grekisk sallad och chokladmousse, jag vill göra moussen för salladen vill de har fetaost och oliver i, fetaost går bra men oliver får mig att vilja kräkas. Aja, skit samma, jag måste bara jobba på nu med Näringsläran inte mkt kvar och jag är inte där jag vill vara i betyget... Maja var inte på skolan idag så hon är inte riktigt i nån grupp. Och zanna ba: "hon får inte vara i min grupp, vi bara bråkar". Haha jaa, självinsikt är en dygd eller hur var det:P

Nu måste jag sova om jag ska orka med imorgon, fick ett mail om nån APU redovisning med videoinspelning:S Vet ej var det är men man var tvungen att vara där satt.

/E 

Tisdag

OMG! Jag trodde seriöst att jag var död när jag vaknade. Jag ville bara kliva upp oh slänga ut stereon genom fönstret, lr ja inte kliva upp men slänga ut den hade jag gärna gjort. Jag gick och la mig typ 10 prick, sen vaknar jag av värsta äckliga känslan, men jag drömde bara om Daniel. Haha, nä det gjorde jag inte:P Men jag var liksom skit pigg eller nått. Jag var trött och ville sova men jag kunde inte, ögonen kändes som tennisbollar typ. Men på nått sätt tog jag mig upp ur sängen och gick ner för att äta frukost. Det blev lite stressigt mot slutet, hade sovit över lite kanske 10min men inte så mkt. Sen så är mamma i Sthlm (ovanligt) så jag och Alexandra hade hand om Oboy (fattar inte att jag knappt vet hur det stavas men jag tror det är så). Gick ner till bussen och väntade, när jag nästan var framme vid hållplatsen skulle jag gå över vägen också var det svinhalt så jag trodde jag skulle ramla mitt på vägen men jag har ju sån bra balans så jag höll mig på fötter. Och efter en stund kom 631:an, den ser typ ut som en Wan^^. Jag trodde att den snart skulle signalera för övervikt för vi var typ 8 pers som klev på vid lagga centrum, det måste vara rekord! På hållplatsen inne i Timrå läste jag metro och där hittade jag en grej till min önskelista typ.. "Philips wake up light". Om man har den ställd på 7, då börjar den lysa svagt typ 30min innan och blir starkare och starkare. Fatta vad skönt! Vill ha! Men den kostar typ 1 300kr, men en önskelista är ju en önskelista satt:)

Kom lite sent in till stan men det gjorde inte så mkt på schemat står det att spec idrotten börjar 8.30 men jag kom 8.50, men det gör inget man tränar ändå inte 3h och då kan man komma lite när som helst men Mattias är där coh tar närvaro satt då måste man vara där. Gick ganska trögt tycker jag, jag saknar Bosön lite:P Men körde lite armar iaf. Duschade sen i typ en kvart, och nu sitter jag här. Maten öppnar om 20min och sen är det SV, tror jag iaf. Är helt borta när det gäller schemat. I går var det första gången på 3veckor som jag ahde en riktig lektion. Så när jag kom till jocks och skulle öppna dörren kom jag på -Är det spec idrott idag?! Men det var det ju såklart och nu börjar man vänja sig lite vid tider coh så. Nu är det 18min kvar och jag har skrivit vad som hänt idag, iaf det "intressanta". Så nu ska jag "surfa på nätet" ;)

/E

Måndag

Nu är det ca 20  min tills vi börjar. Så jag tar helgen lite snabbt, om jag kan.

Lördag: Började med träning, vad skönt det var att sova i egen säng. Så kl.10 var det träning, lite roligt att se alla igen. I övrigt gick det väl bra. Efter träningen åkte jag hem. Han knappt duscha innan vi skulle iväg till birsta, men inte city. Vi köpte kakel, vi håller på att göra ett badrum nere i källaren. Efter det så, typ, åkte jag till Jessica och träffade Johanna där. VI HADE SÅÅ JÄVLA KUL, tycker jag iaf. Jag hade med mig PS2, "Buzz "& "EyeToy". Och det var såå skoj! Jessica vann på Buzz men jag ägde allt och alla i eye toy:P

Söndag: Då gjorde jag inget tro jag, vi var till birsta city lite, kollade på lite julklappar. Men efter det gjorde jag inegt spec. Vi va och åt hos mormor.

/E

Fredag - Sthlm/S-vall

Klev upp i morse då, tomt i lägenheten såklart. Jag tror att jag vaknade lite för sen för det bev lite stressigt. Men när jag var klar packade jag lite för att vara klar med det sen när jag skule åka hem. Sen när jag väl klivit på tuben och var i liljeholmen sa de att alla skulle kliva av för att det hänt nått i Hornstull. Så jag fastnade där i hanske en halv timme. De sa att de satt in bussar till slussen men jag hade ingen aning om var det gick eller vad de skulle så jag stannade kvar där tills det kom. Och det gjorde den ju till slut. tog sen en buss till Haschby gymnasium där jag tog en annan till Rudboda och därifrån gick jag till Bosön. Där gick jag upp till sjukgymnasterna och körde mitt program. Efter det duschade jag och efter det hade Daniel tagit sig ut hit och vi åt lunch på Bosön. Det var såå jäkla gott! Jag åt för två personer tror jag. Efter det hade vi tur och han med bussen till ropsten och därifrån tuben till Gamla stan där vi åt på ett café. Efter det åkte vi hem till Hjördis och tog med oss allt. Vi åkte till Centralen och tog bussen till Sundsvall.

/E

Torsdag - Sthlm

Idag var jag hos en sjukgymnast. Det var såå skönt, han ville verkligen hjälpa mig till skilnad från de jag haft tidigare. Jag ser liksom ljus i tunneln. Han sa att om jag tränar på efter det schema som jag fått är jag nog frisk till sommaren:D Äntligen! Ja men efte jag varit där skulle jag vara med en som heter Peter lundqvist. Men när jag var klar hos sjukgymnasten var han inte i hallen så jag gick för att äta lunch. Det var fullkornspannkaka med bärkesella. det såg ut som rödbetssallad men det var gott! Och i matsalan var Peter. Så vi åt lite, sen drack jag en kopp choklad sen sa han att det var dags att sova på stavhoppsmattan. Först trodde jag att han skojade men sen såg jag att han menade allvar. Han sov i 1h och 15min, jag sov i kanske 10min men det var jätte skönt. Sen kom alla som skulle träna, en efter en. Jag hade redan tränat men jag hängde på dem. Asså, endel är helt jaa, roliga är de iaf. Spec Jenny Li^^, fast Niklas är också rolig. Alla är roliga men men... Jag skulle kunna tänka mig att träna med dehär mer men så lär det ju inte bli:( tråkigt nog. Men jag ska dit imorn igen och träna hos sjukgymnasten, så om jag har tur är kanske Niklas där satt man har nån att prata med. Daniel sa att han går 4 år på gymnasiet så han har typ inge lektioner. Som daniuel sa: "tänkt dig att 3år blir 4år". Ja nu är det torsdag och jag har varit här fyra dagar. Det har varit kul man jag har ju imorn med men åker hem kl. 4. Jag hoppas att jag kanske kan träna med de nån fler gång, det skulle vara skoj men chansen är ju rätt liten.

/E

Onsdag - Sthlm

Jaha ännu en dag i sthlm (måste hjälpa Daniel med tvättmaskinen. Så nu fixade det sig. Det var ju bara att jag kom så fixade det sig). Ja då var det onsdag och idag har jag varit hos en Sjukgymanst. Och det var såå kul. Hon hette Anna-Karin och var skit trevlig. Jag visste inte när jag skulle börja så jag åkte dit satt jag var där typ 9.30. Sen typ 12 gick jag på lunch på Bosön för att hon sa att nästa patient fick jag inte vara med och ja, vara med. Då gick jag och åt lunch. Sen vid 2 tiden hade hon en nu patient och så höll det på till typ 5. Efter det gick jag ner till Idrottshallen coh tittade på Daniels träning. Där såg jag också Cicilia som kastar slägga. Hennes tränare började typ mucka med mig eller nått:P Daniel måste haft värsta programmet ör han far tyå klar 7 och bussen skulle gå 20 över och vi hade inte ätit och han hade inte duschat. Men vi hann och det var skönt för jag hade inte velat gå till 233.

Sen när vi kom hem med tuben till Örsberg gick vi in på Konsum och köpte bröd. jag blev värsta hjälten (ska skriva mer men nu är det heroes). När vi skulle bestämma vilket bröd vi skulle ha tog vi 2 sorter och tog dem till en sån där grej man kollar priset i. När vi visste vilket som var billigast tänkta han bata lägga det bland skinkan, en jag ba: "LÄGG TILLBAKA DET!!" Och precis när jag sagt det springer en tjej ifrån och och mot kassan. Så jag tror att hon tänkte snatta eller nått och tror att hon blev påkommen och skulle smita^^.

/E

Tisdag #2

Jaha, då var ännu en dag slut. Just nu sitter Daniel ch träar lite in för nationella i matte. Och jag sitter typ här, ar ganska tråkigt. Och när vi kom hem och jag skulle tända lampan i huset, då råkade jag hä ner en tavla satt den gick sönder. Piinsamt, och det går nog inte att laga den heller, snygt med massa lim och peror och sånt.

Idag har jag ffs inte gjort ett skit. Jag åkte till den där Anette på IFK Lidingö. Och vi pratade lite om klubbverksamheten och så, sen när en timma gått sa hon att "ja då var det inte så mkt mer jag kunde visa dig". jag ba, hepp okej då, jag sa det inte men tänkte det. Så kl. typ 10.30 skickade jag ett sms och frågade Daniel nöär han skulle till bosön. Då sa han 14.30, Okej så vad ska jag hitta på i fyra timmar tänkte jag. Och Daniel hade nyckeln hem till hjördis så jag kunde inte dryga ut tiden här hemma. Jag började med att åka till Gamla stan. Och jag var skit noga med att kolla var jag gick upp och hur det så ut. Satt jag inte skulle hamna fel när jag skulle ta tuben eller virrabort mig i ala gränder som finns där. Men jag gled in på ett Café, där jag beställde en kladdkaka och choklad. Jag tror att kladdkakan var den godaste jag ätit!. Så under tiden jag "åt och drack och drack och åt" läste jag lite sådär som det brukar göra på filmer och kände mig lite cool:P Sen kom det värsta killen och ba "Asså, såhär mkt folk var det iinte igår?!"Sen tittade han typ snett på mig;) Men efter att jag läst och ätit och druckit klart åkte jag till T-centralen och gick lipe runt plattan och i Gallerian. Var in på cubus och köpte en tröja, Kollade på MQ. OMG det måste vara nått rikstäckande fel på termostater hos MQ. det är ju jämt as varm satt man svettas. Sen efter 4 timmar åkta jag till Bosön och tränade lite. Ganska mkt, snackade lite med Mattias Sunneborn:o;)Sen körde jag ett skit jobbigt AS pass. Och jag har inte tränat riktigt sen i typ mars-april. Men det vfar skönt att jobba lite, och det känns som att jag kanske blir bra snart.

/E

Tisdag - Sthlm

Nu håller jag på att göra gröt. Hjördis har gått och Daniel och Johannes ligger och sover så jag är ensam igen:P Jag frös lite igår när jag sov man jag fick ett till täcke så inatt sov jag jäättebra:D

Men igår då, jaa, vad ska man säga det var skit tråkigt att vara hemma ensam sådär länge. Och sen när jag skulle till "Haschby" Tog jag tåget mot ropsten men hoppade av på T-centralen. jag gick lite på plattan och hittade faktist en julklapp till Alxandra. men jag var noga med var jag kom upp och var jag gick så jag höll mig på plattan;) för att inte komma fel. Sen när jag var klar gick jag ner i tunnlarna igen för att åka till ropsten. Men när jag är i typ Mjölby centrum hör jag "Och byta till ropsten". Jag ba, va?! det är ju den jag sitter på...eller....Så jag skyndade mig att hoppa av och kolade och såg att jag satt i en tub till "Mörby" eller nått. Och i Mjölby var enda "korsningen" så om jag inte hoppat av där hade jag hamnat i typ Mörby.

Det gick bra på träningen med och han som har svenskt rekord i längd har "klämt" på mina knän :o Men idag ska jag vara på IFK Lidingö, vet inte riktigt vad jag ska göra men det har nått med lidingö loppet att göra, Nu måste jag göra mig i ordning satt jag inte missar tuben.

/E 

Måndag #2

Ååh, jag har skit tråkigt...Jag går bara runt, och inte är det nått bra på tv heller. Just n7u tittar jag på "Nicelodeon" och bara man hör det vet man att det inte är bra och programet som är är sämst. Visst det är barnprogram men det kan inte finnas många som gillar det där programet, det är nog bara utfyllnad.

Som jag sagt/skrivit så sitter jag hos daniels moster och tråkar. Man jag är ju här på APU. Och meningen var ju att jag skulle varit med Daniels tränare "Flanders Pärspald". Men Daniel berättade att han hade undrat var jag var förra veckan och då sa ju han att jag var på APU i Sundsvall. Men jag hade sagt och frågat när jag kunde komma och då var v.49 bäst för han. Men nu är inte han här, enligt han själv hade han jobbat jätte mkt övertid så han har åkt på semester, 2 VECKOR I THAILAND! Så nu har han fixat så att jag ska vara med några andra...

/E

Måndag - Sthlm

Nu börjar man känna sig lite pigg iaf. Jag tror att daniel klev upp runt 6.00-6.30. Men då låg jag och sov, och det var såå skönt. På morgonen var det lite kallt tycker jag så jag ska nog fråga Hjördis om hon har nått tjockare täcke, hon sa att hon hade igår utifall. Nu är lägenheten tom och tyst. När jag klev upp gick jag och duschade, sköönt, sen gjorde jag gröt i micron. Men det blev inte som jag tänkt mig det blev som en kornig tjockpannkaka. Ungefär, men jag fickade det och hade blåbärs sylt till. Vi köpte lingon sylt igåt men jag hitade inte sylten men det gick bra endå.
 
Nu siter jag och väntar på att åka till Lidingö. Ja tror att jag vet hur jag ska åka. Det som är skönt är att det bara är att åka samma linje till Ropsten, sista stoppet. Men en sak som är lite jobbig är att jag ddärifrån måste ta en buss ut till "Haschby". Och om jag känner mig själv rätt så vet jag inte var jag kommer att hamna till slut. Jag tror att det var 201:an jag skulle ta till "Haschby", sen sa dainel att de säger när "Haschbyskolan" kommer.

Jag hade typ tänkt gå lite på stan men det är sånt skit väder så jag vet inte om jag kanske sitter och tittar på tv tills jag ska iväg. 

/E 

RSS 2.0